Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

alt program de tipul AutoData

ownage16

Recommended Posts

Ce programe de tipul AutoData mai sunt ?

Am auzit de un program tradeonweb folosit in service-uri auto dar nu stiu la ce foloseste mai exact.

Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica a masinii : e46 318d 2002 deoarece caut schema inchiderii centralizate si anume unde sunt plasate toate componentele sale pentru a le putea verifica pe rand si astfel sa-mi pot da seama de ce nu merge ?

Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica a masinii : e46 318d 2002 deoarece caut schema inchiderii centralizate si anume unde sunt plasate toate componentele sale pentru a le putea verifica pe rand si astfel sa-mi pot da seama de ce nu merge ?

In spatele torpedoului ai cautat? Scoti cutia torpedoului si ai sa le gasesti acolo.

@aditza , eu nu caut sigurantele masinii.

Tinand cont de faptul ca maine o sa merg cu masina si o sa o pun iar pe un tester , ma poate indruma cineva ce anume sa cer la mecanic pentru a afla daca e ceva electric de vina ca nu "trage" masina ? Am citit pe diverse forumuri ca senzorul MAF ar fi cel mai des problema dar nestiind cum anume functioneaza un tester nu stiu ce sa-i cer . Ce altceva as mai putea afla de la tester si ar putea fi de vina pentru problema mea si ce date (afisate de tester) sa-i mai cer de la mecanic ?

Edited by ownage16

Referitor la problema cu puterea motorului, ce altceva sa-i mai cer sa-mi zica de la tester inafara de senzorul MAF ?

Pai daca mergi la un meserias,va sti el unde sa se uite. Nu trebuie sa-i spui tu ce sa faca.Cand mergi la un doctor,ii spui ce te doare,nu-i spui cum sa te consulte.

edit: incearca cu vivid sa te uiti la locatia componentelor pe masina. e mai complex ca autodata.

Edited by Severus

Acolo este releul de inchidere dar unde este receptorul de semnal de la telecomanda? Referitor la problema cu puterea motorului, ce altceva sa-i mai cer sa-mi zica de la tester inafara de senzorul MAF ?

Antena de la inchiderea centralizata stiu ca se afla pe luneta acolo unde este si antena de radio...Daca ai folie pe geam stiu ca iti micsoreaza distanta de actiune a telecomenzii

Corect. Rhaziel e altu azi. .. nu e în apele lui

Poate nu a inteles ca eu am spus in spatele torpedoului...

Edited by ad!tza

Dar daca imi merge inchiderea din butonul din masina inseamna ca nu am nicio problema cu modulul si cu releele, nu ? Mai ramane astfel cheia , antena, receptorul .

Iti merge doar de aproape de masina sau pur si simplu nu iti merge deloc? Ai incercat o reinitializare a cheii/lor?

Nu imi merge deloc. Am incercat mai multe metode si nu mi-a mers niciuna si mi s-a spus la un service ca bateria emite semnal

Bateria nu are cum sa emita semnal, ai cheie tip diamant? daca da nu cred ca are cum sa iti verifice daca bateria are tensiune si nici daca emite semnal decat daca iti taie cheia poate verifica cel mult daca are tensiune sau nu.

Incearca asa :

intri in masina inchizi usile,deci lock din-nauntru de la butonul din habitaclu

-cheie pozitia 1 inapoi in max 5 sec

-scoti cheia din contact

-apasat lock ,tinut apasat.

-cu cealalta mina apasat de 3x pe unlock una dupa alta in max 10sec

-Dai drumul la unlock ,si usile se deschid se inchid automat.

Daca dai un search pe forum ai sa gasesti cum se face initializarea cheilor.

Edited by ad!tza

Incercasem aceasta metoda mai de mult si nu-mi mersese dar o s-o mai incerc maine. Bateria este de tip diamant. Deci dupa ce intru in masina si inchid usile , apas si pe butonul de inchidere centralizata de langa avarii sa le incui ? (la alta metoda zicea doar sa inchizi usa la sofer)

Unde este receptorul semanlului de la cheie ?

@severus , este bine cand mergi la medic (daca te pricepi cat de cat) sa-i zici si cum sa te consulte, ca s-ar putea sa-ti faca multe verificari costisitoare si la final sa nu aibe nicio solutie la problema ta .

Edited by ownage16

Incercasem aceasta metoda mai de mult si nu-mi mersese dar o s-o mai incerc maine. Bateria este de tip diamant. Deci dupa ce intru in masina si inchid usile , apas si pe butonul de inchidere centralizata de langa avarii sa le incui ? (la alta metoda zicea doar sa inchizi usa la sofer)

Unde este receptorul semanlului de la cheie ?

Cel mai bine inainte sa mergi la mecanic si sa deschizi un topic ar fi bine sa te documentezi un pic si sa folosesti functia search, cu siguranta si alti colegi au avut probleme asemanatoare sau chiar la fel, daca chiar nu gasesti raspuns intrebarilor tale atunci deschizi un topic. Bafta