Jump to content

Vreau sa ma decid ce stopuri iau !

Alexxx

Care arata cel mai bine?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu vreau sa influentez dar pe mine ma tenteaza cristal. Mi se par mai elegante iar cele fumurii mai sport. Iar eu doresc aspectul gen elegant. Cand votati VA ROG NU TINETI CONT de comentariul meu! :blink:

O sa tin ft mult cont de rezultatul voturilor!

Edited by Alexxx

parerea mea e ca oricum un compact nu va arata never ever elegant.

deci mergi mai bine pe o imagine sport, idee in care a fost creata masina asta. sau cel putin asa s-a intentionat.

si ai promis ca faci ceva cu teava aia :blink:

LE - mai ai varianta de stopuri originale cu semnalizari albe, cred ca ar da cel mai bine.

181738[/snapback]

1 Poza aia e facuta in iulie...nici eleronul nu-l montasem. Teava nu o dau jos decat la primavara.

2 AM VRUT sa iau stopuri OEM cu semnale albe si ma costa 10.800.000. Astea de la FK sunt 5.700.000 si mi se pare ca arata si mai bine!

3 Mie imi place foarte mult compactul are niste forme absolut superbe si e important daca mi se pare mie eleganta, nu ma int ce cred altii.

Dar hai sa fim on topic te rog!

Daca ar fi masina mea ,le-as pastra pe cele originale.

Dintre cele doua,cele fumurii,no way :blink:

181935[/snapback]

CRED ca o sa merg pana la urma pe varianta celor cristal. Cele fumurii merg foarte bine pe masini gri metalizat, albe sau rosii. Pe o masina neagra, daca ii mai pun si stopuri fumurii o inchide de tot la spate.

CRED ca o sa merg pana la urma pe varianta celor cristal. Cele fumurii merg foarte bine pe masini gri metalizat, albe sau rosii. Pe o masina neagra, daca ii mai pun si stopuri fumurii o inchide de tot la spate.

182115[/snapback]

Dar ai numarul care o mai deschide :) ...eu as merge pe fumurii la a ta..si pe alea clare la culori deschise..cu obiectiunea de a lua si becuri cristal de la philips...becuri argintii care se aprind galben :blink:

Si mie imi plac alea fumurii,oricum alea clare merg la culori deschise.

Sa le porti sanatos.:blink:

187205[/snapback]

Au ajuns...le-am facut o proba si sunt extrem de multumit de ele. Inca nu le-am montat. Voi pune niste poze. Arata extraordinar si nu sunt chiar ft inchise cum mi-am imaginat. Sunt cu o sticla un pic inchisa. E peste ce ma asteptam...

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.