Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Recomandare soft diagnoza 320D

Recommended Posts

Buna, asta e primul meu post,

ma numesc Mark Tofan si lucrez ca si programator, si de curand am achizitionat un bmw 320D diesel din 99

Problema e ca bordul aproape imi arata ca un bradulet de craciun cu tot felul de beculete care se aprind, se mai sting, (abs, airbag ...)

Cum sunt nou si nu am experienta si nici cunostinte necesare in domeniu am zis ca mai bine cer sfatul celor care se pricep, au cunostinte si chiar se ocupa cu asta. ce ma intereseaza e o recomandare de kit si soft care sa-mi ofere o diagnoza si acces la resetarea/repararea unor errori de tip software acolo unde se poate, stiu ca daca e dus ceva e nevoie de mecanic, dar macar stii de ce e vorba.

Probabil o sa mi se recomande sa merg undeva sa imi faca o diagnoza, sunt convins ca cu cca 50 lei am rezolvat treaba, si ies mult mai bine, ideea e ca vreau sa o fac eu, ca imi place sa fac lucruri dinastea, folosirea nu cred ca ar pune probleme.

Dupa o scurta cautare am aflat de: bmw icom, bmw gt1, dash scanner, bmw opps, inpa, Carsoft, si inca ceva soft autodata, un kit dinasta am vazut ca are niste preturi destul de mari, ce vreau e pentru uz personal si nu imi permit sa dau asa de mult pe un kit cum de ex e ICOM.

Daca poate cineva sa-mi recomande de exact ce as avea nevoie pentru modelul care il detin as fi recunoscator, pentru mine e important sa am acces si la scriere nu doar la citirea datelor.

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.