Jump to content

Sfat achizitionare x6

hotpharao

Recommended Posts

intre 740i si X6 3.5i vorbim in primul rand de cca 300kg diferenta in defavoarea lui X6, 50NM in minus pentru X6 si vreo 15cp, tot in minus dar care oricum nu nici nu mai conteaza cand pleci din start cu 300kg in plus si o aerodinamica aproape de caramida, 0.28 vs 0.34...cel mai bun cred ca ar fi X6 M50d, asta are cuplu serios care compenseaza celelalte minusuri... Edited by mik15

vezi ca a luat-o razna.

laugh1.gif Stiu ... Acum este si pretentioasa,neavand foarte multe dotari pe q5 , cica x6-le sa aive minim ... Keyless go/ keyless entry , scaune confort , prologic 7, trapa,soft close,camera R , camere oglinzi,webasto,directie activa ..

Crede-ma , ma doare capu' de cand ii caut masina, prefera sa fie 2008 cu foarte multe dotari ,decat 2010 cheala ...

laugh1.gif Stiu ... Acum este si pretentioasa,neavand foarte multe dotari pe q5 , cica x6-le sa aive minim ... Keyless go/ keyless entry , scaune confort , prologic 7, trapa,soft close,camera R , camere oglinzi,webasto,directie activa ..

Crede-ma , ma doare capu' de cand ii caut masina, prefera sa fie 2008 cu foarte multe dotari ,decat 2010 cheala ...

Vorba aia, obrazul subtire cu cheltuiala se tine :)

Edited by Alex Nastase

Nici n-are prea multe pretentii...:nea: :D

• Like 1

Daca tot nu sunt o problema banii, cumpara-i un X6M. Foarte POTENT !

Nu este neaparat o solutie x6 M (prea mare impozitul)

As prefera x6 M550 D ,decat x6 M , Cand am deschis topicul , am si specificat ... 3.5 benzina, sau 4.0 diesel . Ambele avand motor 3L .

Nici n-are prea multe pretentii...:nea: :D

Glumesti ... ? Nici unul nu ii place trebuie sa-i gaseasca un ( - )laugh1.gif Clar nu trebuia sa o las sa conduca bmw ....

ex - car ... http://www.autovit.ro/audi-q5-C27517044.html De la extra mega cheala, acum vrea extra mega full laugh1.gif

comparand preturile intre X6M si X6 M550d, atunci poti spune ca ar fi un rahat foarte scump, dar vazut in afara comparatiei e clar o masinarie potenta :), pentru Ro insa ar fi o alternativa foarte buna intrucat la noi taxeaza la cilindree iar M-ul are aproape 5.0 si un consum enorm...X6M e mai bun doar dpdv al performantelor, dar e destul de mica, as zice, diferenta... Edited by mik15

X6 m50d este o masina care noua iti scoate lejer peste 100k euro din buzunar,cel mai ieftin sh costa 85k euro in reprezentanta.Un x6m cu 20-30k km costa 65k euro in reprezentanta,un x6 hybrid cu 20k km costa 55k euro tot in reprezentanta,impozitul este aproape zero iar de 30k euro bagi benzina si la vecini.

Acceleratie 80-180km/h

X6m -9.5s

X6 5.0i -12.2s

Hybrid -12.5s

5.0d -14.4s

Cum sa dai peste 100k euro pe o masina care vibreaza la ralanti ca una de 50k euro.

citesc topicul asta si am impresia ca unii traiesc in alta tara. Pe langa faptul ca un Q5 cu incalzire auxiliara, scaune incalzite si jdemii de senzori este o masina "cheala", deh n-ar "prologic psihologic 7 la patrat", se vorbeste de nevoia de a avea sute de cai si mai multe sute de newtoni cuplu. Pentru Romania? nu sunt de ajuns 286 de cai, trebuie 400, o janta nu se indoaie bine decat la peste 300 de cai, un logan nu se spoieste destul de bine pe A1 decat cu X6... of off, ce probleme au unii. A juns si BMW sa produca masini de lux slab motorizate? inclin sa cred ca problema nu e la ei.
  • Like 9