Jump to content

impresii ,etc la un 645ci

xxlbastard

Recommended Posts

m6... :blink: cam scumpicel totusi .. pe mine ma bate gandul la un 645ci.. :) .. daca iti vine sa crezi ma gandesc totusi un pic si la consum si intretinere..m-am cam hotarat la masina asta pt ca deja am c-klasseul care consuma f putin si am si balena care e foarte ok deci ramane o masina sport si voiam ceva in jur d 60.000 second hand o iau ..deci ori 645 ori sl500 .. sl ma trage in spate ca are doar 2 locuri si la interior mi se pare mult mai ok 6le Edited by xxlbastard

Am condus un 645ci cu cutie SMG II. Acum sunt dotate cu SMG III(optional binenteles). Am avut ceva probleme in a o controla la inceput, mentionez ca am ceva km, dar asta pentru ca m-am bagat tare in ea. Imediat am vazut ce poate si atunci am dat in ea. E ceva de vis mai ales cutia, care e derivata din Formula1, nu-ti da nici o clipa senzatia ca e automata si nu ai intarzierea pe care o intalnesti la cutiile automate standard. Timpii sunt incredibili de mici. Directia asistata -usoara pe loc si foarte grea la viteza asa cum ii sta bine unei masini sport. N-am condus nimic de la concurenta ca sa fac o comparatie si fiind fan BMW o recomand cu caldura.

Ia 13-14 numai la drum lung in afara orasului si mers pana in 200. In oras (Bucuresti) nu o sa-ti scada niciodata sub 20% (ziua in aglomeratie). Noaptea daca mergi linistit iti ia un 16. Daca te apuci s-o alergi de la semafor la semafor o sa ai media undeva pe la 23-25.

Mare greseala faci daca iei cu manuala... ambreiajul e o gluma proasta. Cea mai buna cutie pe 6 e steptronicul in 6 trepte. Confort, schimbari rapide, kickdown prompt... etc. Trebuie sa fii ft ft prompt si rapid in schimbari de viteze cu manuala ca sa te tii cu un 6 automat cu cutia pusa pe modul sport (DS).

Apropo... nu iti recomand sa dai 58000 pe unul daca vrei sa sa nu pierzi o tona de bani la revanzare. Eu am vandut-o pe a mea cu 55000 acum 6-7 luni si mai erau unele manuale care se chinuia un prieten sa le vanda cu 48000 si nu se dadeau. Un baiat cu un 630 cabrio luat de nou (80 si ceva de mii) l-a dat cu 42000 acum cateva luni. In Germania preturile la 645 incep de la 41000...

Edited by Kane

Daca o alergi nu-ti fa sperante :blink: Daca nu... un 16. Oricum... merita fiecare litru de benzina care-l consuma masina aia. Ia automata ca e cea mai confortabila si oricum... la motor mare eu nu as lua manuala niciodata. Mergi cu un prieten daca ai cu un 6 automat si zii sa-l puna pe modul sport (DS + Sport) si o sa vezi ca de-abia atingi acceleratia si ii da kickdown instant 2 trepte si incepe sa isi ia zborul :) E chiar enervant de sensibila cutia pe modul DS+Sport.

daca ar fi sa imi cumpar il cumpar la maxim 30.000km si nu imi iau cabrio. revanzare .. peste vreo 3 ani si nu o sa imi mai pese cat iau pe el plus ca pe mine nu ma costa nimic sa o inmatriculez pt ca o iau pe firma care are sediul in germania:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.