Jump to content

BMW E46 vs. VW Passat

Undercover

Recommended Posts

eu am RCA de la ei. sincer nu am vrut sa il fac pe cel mai ieftin, ca nu vreau sa imi bat joc de nimeni daca il lovesc.

nu cunosc casco de la uniqa , dar eu unul sunt fixist, si nu imi place sa experimentez. am avut casco la allianz si groupama cativa ani de zile pe alte masini, si am fost impresionat de servicii. la groupama am vopsit masina de 2 ori integral in 4 ani. ( zgariata in parcare toata ). am vopsit-o doar la reprezentanta, am luat masina cand a fost gata si aia e.

stiu ca e ideal sa ai casco insa masina mea e inca neinmatriculata si nici daca o inmatriculez nu stiu daca resusesc ceva pentru ca e mai veche de 10 ani. daca stie cineva unde pot sa fac casco la mai veche de 10 ani sa-mi vanda pontul, platesc bine :D

Poti sa faci casco si daca are 20 de ani masina.

sal,

imi pare rau de ce aud. tocmai din cauza asta, mi-am facut de ieri casco. nu mai puteam de stre ca vine un tampit si intra in mine, si apoi sa ma duc la cersit pe la asigurari !

ma costa casco o gramada de bani - 1500 E / an - la Groupama. Mai aveam in calcul Allianz si maxim Generali. In rest nu vreau sa aud.

macar acuma dorm linistit. si mi se rupe de toti cacanarii si nebunii !

Depinde la ce masina iti faci casco. E46-le meu, sa zicem, valoreaza 5k euro. Il am de 4 ani. Casco, pana acum, m-ar fi costat 6k, mai mult decat valoarea masinii. Ieseam in pierdere, asa sunt deja pe profit. :)

Casco, cred ca merita sa-ti faci, la masini care valoreaza de la 15-20k euro in sus.

stiu ca e ideal sa ai casco insa masina mea e inca neinmatriculata si nici daca o inmatriculez nu stiu daca resusesc ceva pentru ca e mai veche de 10 ani. daca stie cineva unde pot sa fac casco la mai veche de 10 ani sa-mi vanda pontul, platesc bine :D

nu conteaza varsta masinii ci starea in care se afla :thumbsup:

si a mea are 10 ani si ala de la uniqua stramba din nas inainte sa vada masina dupa ce a vazut masina a zis ca da se aproba si imi face casco :laugh:

Da, mai greu cu casco, cel putin la masinile peste 12-14 ani, sigur nu.

Cu bautul la volan, trebuia chemata politia, cunosc doua cazuri cu permise suspendate cate 1 an. Ambii nu s-au mai urcat bauti la volan ani de zile dupa aia, nici in prezent.

Edited by P.I.M.P.

Lasa-mi telefonul pe privat si ne auzim !

Sa crezi in Karma in viitor. Tu ai facut prima greseala prin faptul ca nu ai dat pe mana autoritatilor vinovatul. Acesta se va urca in continuare baut la volan mult mai increzator ca ceva rau nu i se poate intampla. Apoi poate nu va mai lovi usor alt vehicul ci va accidenta grav sau chiar va omori copilul cuiva. La fel si societatea de asigurari putea incerca sa recupereze despagubirea daca vinovatul era gasit de Politie alcoolemie mare. Constatul amiabil este de evitat oricand in Romania, mai ales in situatii de genul asta . Daca cei de la asigurari au informatia ca ala a fost baut ? Nu subestimati departamentele de antifrauda din asigurari.Lucreaza multi profesionisti adevarati care colaboreaza intre ei si au acces la multe informatii. Forumurile sunt unele din primele locuri de unde se culeg informati.

In cazul asta informatia nu ar putea fi probata dar ar incuraja asiguratorul sa ingreuneze un pic despagubirea.

In fine , asta e parerea mea si poate e motivata faptul ca sunt un fan al filosofiei Zen pe care am inceput sa o studiez incercand sa imi dau explicatii si sa gasesc vinovati pentru o mare nenorocire prin care am trecut !

Rferitor la necazul tau, incearca sa nu disperi ,daca evenimentul este real se va rezolva . Pregateste o reclamatie la CSA pentru inceput .

Apoi vedem ce mai e de facut .

In orice caz trebuiea sa chemii Politia, constatul amiabil poate fi contestat foarte usor, nu are cine stie ce valoare juridica deoarece poate fi completat de oricine si oriunde. Pv-ul de la politie este altceva, este un act legal intocmit de un organ abilitat al statului. Eu as chema Politia si pt o zgarietura la ce probleme am avut in trecut cu asigurarile. Nu te astepta sa rezolvi cine stie ce cu plangerea la Csa, ca e plin de incompetenti pe acolo si oricum nu ofera nici un ajutor consumatorului de rand

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by mada_linn

nu stiu daca a fost mediatizat cazul asta cu Jaguarul. A stat masina mai mult de un an pe soseaua Vestului, treceam in fiecare zi pe langa ea si imi mai ziceam cateodata in gand "ba ce oameni, cum sa pui asa ceva pe masina" dar sincer...o sa merg si eu sa imi fac un sticker subtil pe care o sa-l lipesc pe luneta: "ASTRA NU PLATESTE DAUNA" ca sa ii fac de ras pe unde ma duc.