Jump to content

Probleme comenzi volan

Recommended Posts

Am niºte probleme cu comenzile de pe partea stânga la volan. E volanul clasic În 4 spite. Mai exact nu merg butoanele de pe partea stânga. Dacã dau puÞin În volan κi revine si merg, apoi iar se stricã. La fel dacã claxonez κi revin.

Pe partea stânga a volanului am butoanele de la bluetooth, volumul si schimbarea pieselor muzicale.

Mã gândesc cã e un contact imperfect. Dacã ºtiÞi careva...

Cum pot da airbagul jos de pe volan? CĂŁ nu mĂŁ pricep.

post-55086-13581540141763_thumb.jpg

Am loc de telefon ĂŽn consolĂŁ centralĂŁ si 2 butoane pentru telefon, dar telefonul propriuzis nu ĂŽl am. Nu Âştiu dacĂŁ este si telefon special pentru.modelul asta. Eu mĂŁ conecteze prin bluetooth la telefon.

Ms, am sĂŁ mĂŁ uit de suruburile respective.

Eu am un tel al masinii care se conecteaza prin BT, vreau sa stiu cum conectezi tel la bt-ul masinii..

Pui cheia ĂŽn contact

ApeÂşi butonul din consolĂŁ centralĂŁ si ĂŽl Ăži apĂŁsat

MuĂži cheia pe poziĂžia 1 si Ăži ĂŽn continuare apĂŁsat butonul ĂŽncĂŁ 3 sec.

Pe ecran apare bluetooth pairing.

Scanezi cu telefonul maÂşinĂŁ si dai conect dupĂŁ ce o gĂŁseÂşte.

Introduci codul bluetooth de la maÂşinĂŁ ta ( dacĂŁ nu ĂŽl ai nu te poĂži conecta, are tot felul de combinaĂžii de cifre, vine scris ĂŽn manualul bluetoothului)

ScoĂži cheia din contact ca sĂŁ memoreze setĂŁrile.

Send from my Sony Xperia S using Tapatalk 2

eu am luat masina din germania si mia dat neamtu o gramada de cartulii cartea service manualu casetofonului si inca vreo 2-3 carticele. nam gasit nimic de bluetooth pacolo. are vreun manual de instructiuni unde se afla si codul de imperechere??? il scrie cumva si in interiorul consolei (cea de la cotiera unde se baga mai multe telefoane cu adaptor)????

Mare broblem mare am si eu cu telefonul,si daca am vazut ca ati adus in discutie,postez si eu aici in speranta ca poate poate cineva imi va da un sfat. Am telefonul fara fir de la siemens original pe cotiera,in italiana. Asta vara am "reusit" sa las trapa deschisa si mi-a plouat inauntru, si mi-a ars placa de baza care se afla in suportul telefonului (acolo unde se baga cartela sim); aparatul (receptorul) functiona (si inca functioneaza) normal doar ca nu mai primea semnal de la "baza" (de la suport). Am cumparat un suport cu tot cu telefon de la un baiat din romanica care e codat pe germania (imi cere un cod,si daca n-am acest cod nu pot nici macar sa-i schimb limba) si am schimbat suportul. Problema e ca acum merge telefonul,dar cu receptorul italian,cel care l-am cumparat n-am codul,iar baiatul respectiv mi-a zis ca nu are nici macar cartea pt ca l-a luat de pe o masina pe care a dezmembrat-o. Cum pot sa decodez telefonul nemtesc? stie cineva daca exista vreun cod standard pt masinile din germania sau fiecare telefon de pe masina are un cod separat? de ex pe cartea telefonului masinii (original) este scris un cod standard (4 de 0),oare sa fie pe toate masinile acelasi cod? ma mai gandesc ca neamtul i-o fi schimbat codul standard si i-o fi pus cine stie ce numar (data lui de nastere sau cine stie ce) si nu pot sa fac nimic. Totusi,am vreo sansa sa-l decodez?

Cel mai probabil piesa 3

http://static.bmwfans.info/images/epc/MTIwODdfcA==.png

Daca ai un prieten cu aceeasi masina poti face o proba cu a lui si afli clar daca e din spira.

Piesa nr.3 se ia cu totul ?

Sau se pot lua firele ?

Azi am mers cam 4 ore cu masina si nu a mai facut probleme.

Sent from ĂŻÂŁÂż New iPad using Tapatalk

Edited by Dr.Cipry

• 2 months later...

Problema rezolvatã, mufa roz/mov oxidata. Când mergea când nu mergea.

Am dat cu spray contacte si s-a rezolvat problema.

Mufa cu probleme, era cea din partea cu tempomatul, cea mov.

Poate mai aveĂži careva probleme asemĂŁnĂŁtoare.

post-55086-13647213342155_thumb.jpg