Jump to content

F10 525 D20D

claudium1981

Recommended Posts

imi dau si io cu parerea ca orice coleg de forum adevarat :p Nu ma injura.

Culoarea este prea mosheasca, nu sh cati ani ai tu dar dupa numele de user s-ar parea ca ai vreo 32. Daca oi avea si ceva mahon inauntru cu atat mai rau.

Dotarile super, motorul e exact ce-ti trebe in Ro, daca in zona unde locuiesti exista sosele ok cred ca e o delectare.

Sute de mii de km fara probleme !!

Pai nu e asta? Am vazut si eu unul live.

http://www.ramspeedautomotive.com.au/blog/wp-content/uploads/2012/05/BMW-M5-Brown-Ramspeed-Wheels-Ramspeed-Automotive-13.jpg?e23800

http://www.ramspeedautomotive.com.au/blog/wp-content/uploads/2012/05/BMW-M5-Brown-Ramspeed-Wheels-Ramspeed-Automotive-12.jpg?9d7bd4

http://carwallpapershd.org/wp-content/uploads/2012/11/BMW-530i-Sedan-ZA-spec-2003%E2%80%932007-2.jpg

• 2 weeks later...

imi dau si io cu parerea ca orice coleg de forum adevarat :p Nu ma injura.

Culoarea este prea mosheasca, nu sh cati ani ai tu dar dupa numele de user s-ar parea ca ai vreo 32. Daca oi avea si ceva mahon inauntru cu atat mai rau.

Dotarile super, motorul e exact ce-ti trebe in Ro, daca in zona unde locuiesti exista sosele ok cred ca e o delectare.

Sute de mii de km fara probleme !!

No problem. Am 31 de ani, nr. E la deruta :))) Intr-adevar culoarea tine de gusturi si de aia am cautat culoarea asta vreo 2 luni. Sincer in realitate arata mult mai bine ( in poze pare deschisa, dar de fapt e un pic mai inchisa).

Multumesc de urari

Edited by claudium1981

Salutare,

Felicitari pentru masina! Sa te duca cat mai placut, cat mai multi km, fara incidente!

Arata foarte bine si pe cularea asta, desi intr-adevar e o chestiune de gusturi...eu zic ca arata bine :)

Mi se pare foarte bun consumul extra-urban la ea, in masura in care nu mergi cu 120 tot drumul...5.5...super pentru ditamai masina...

Pe autostrada, la viteze mari, te-ai uitat la un consum?Asta ca o curiozitate asa....

Putin off-topic

De curiozitate, in ce perioada ai fost la Zell?

Intreb pentru ca in martie am fost si eu prin zona, dar la Kaprun(de unde ne-am intors incantati) :)

Salutare,

Felicitari pentru masina! Sa te duca cat mai placut, cat mai multi km, fara incidente!

Arata foarte bine si pe cularea asta, desi intr-adevar e o chestiune de gusturi...eu zic ca arata bine :)

Mi se pare foarte bun consumul extra-urban la ea, in masura in care nu mergi cu 120 tot drumul...5.5...super pentru ditamai masina...

Pe autostrada, la viteze mari, te-ai uitat la un consum?Asta ca o curiozitate asa....

Putin off-topic

De curiozitate, in ce perioada ai fost la Zell?

Intreb pentru ca in martie am fost si eu prin zona, dar la Kaprun(de unde ne-am intors incantati) :)

Multumesc. Pe autostrada nu consuma mult ca are 8 trepte( la viteza stabilizata de 130 in jur de 5.2-5.3

In germania la peste 180 consuma mai mult ca se cam tureaza motorasul

La zell am fost in ultima sapt din ianuarie. Oricum mi s-a parut cea mai nasoala statiune din austria. Nici nu se compara cu iscghl, soelden sau mayrhofen

Salut

Nu e rau deloc...mai ales ca oricum in majoritatea cazurilor pe autostrazi, in general nu mergi cine stie ce peste 140...5.2-5.3 e consum de motor de 1.4 :D

Eram curios la viteze mari cu cat iti urca consuml, pentru ca la mine e o diferenta de vreo 2-2.5 l/100 :)

Am fost si noi o zi prin Zell.Ni s-a parut frumos(nu fabulos) dar parca ceva mai conmercial...

Kaprun mi s-a parut o statiune ideala pentru ski. :)

• 3 weeks later...

M-a tentat si pe mine la un moment dat ceva gen f30-ul tau ( apropo iti urmaresc topicul cu interes) dar a fost cam mica pt mine( familie, bagaje etc). Poate cu 5 ani inainte...

Cel mai important argument a fost insa faptul ca nu era acest motor pe f30

Edited by claudium1981
  • Like 1
  • Downvote 1

Multumesc.

Ma surprinde masinuta asta. Cum zilele trecute eram cu bebele in masina si a trebuit sa fac un drum de 110 km in afara orasului, am mers mai iprecaut decat de obicei. Rezultatul ??

Consum 4,9 la o viteza medie de 71 de km. E adevarat ca traficul a fost foarte liber, dar totusi o masina care are 1750 de km sa consume atat de putin e surprinzator.

Oricum, poate sunt narcisist dar cu cat merg mai mult cu masina, o iubesc mai mult.

Acum am 24500 de km si absolut nici o problema vu ea, cu exceptia unor mici zgarieturi ( ca na, e ro).

Multumesc.

Ma surprinde masinuta asta. Cum zilele trecute eram cu bebele in masina si a trebuit sa fac un drum de 110 km in afara orasului, am mers mai iprecaut decat de obicei. Rezultatul ??

Consum 4,9 la o viteza medie de 71 de km. E adevarat ca traficul a fost foarte liber, dar totusi o masina care are 1750 de km sa consume atat de putin e surprinzator.

Oricum, poate sunt narcisist dar cu cat merg mai mult cu masina, o iubesc mai mult.

Acum am 24500 de km si absolut nici o problema vu ea, cu exceptia unor mici zgarieturi ( ca na, e ro).

adica zilele trecute masina avea 1750 de km , acuma are 24500km ?

• Downvote 3

• 3 weeks later...