Jump to content

Bmw PISICA

Alex4Tuning

Recommended Posts

Salutare !!!

Va urmaresc de ceva timp ...Am 17 ani si la anu vreau sa-mi iau O Pisica :)

Vreau sa-mi spuneti va rog si mie despre acest model ...Sub 2000cmc nu vreau sa imi iau ..De preferat as vrea 323-u(E36) de 170 cai ...Mia facut o idee despre acest model; Mi se ca e reusit si cu toate ca sunt masini de 12-13 ani inca mai fug si cate unele o fac chiar FRUMOS :)

ASA sa sa trec la subiect de 3 luni ma tot uit pe siteuri din germania mi se par destul de ieftine; Si daca se scoate si taxa aia STUPIDA de inmatriculare sau macar sa o reduca semnificativ ar fi o varianta principala germania ...Am auzit de RENUMITUL mobile.de :blink: UNI ZIC SA E TEAPA UNI NU....Eu cred ca daca esti atent nu poti sa fi INTEPAT :) (bine nici sa te hazardezi la masini de 1000 euro; care tu sti ca se dau cu 3000-3500 ca alea sigur sunt TEPE).

Deci va rog sa-mi spuneti si mie cat consuma 3-aru (e36) de 170 caii Mai mult de 15 16 in oras :) Si daca se gasesc piese ????La dezmembrari stiu ca se gasesc; Dar noi sunt exagerat de scumpe???Adica ma refer ceva de genu..(sub 200 euro nu sunt) nu ma refer la caseta de directie etc astea mai importante ca astea stiu ca sunt OTRAVITE de scumpe :D DAR deh.... BMW cu bani putini nu merge :D

ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SI VA ROG SA-MA SA MA SCUZATI DACA AM GRESIT CEVA...

SA NU FITI PREA DURI :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salutare !!!

Va urmaresc de ceva timp ...Am 17 ani si la anu vreau sa-mi iau O Pisica  :)

Vreau sa-mi spuneti va rog si mie despre acest model ...Sub 2000cmc nu vreau sa imi iau ..De preferat as vrea 323-u(E36) de 170 cai ...Mia facut  o idee despre acest model; Mi se ca e reusit si cu toate ca sunt masini de 12-13 ani inca mai fug si cate unele o fac chiar FRUMOS :)

ASA sa sa trec la subiect de 3 luni ma tot uit pe siteuri din germania mi se par destul de ieftine; Si daca se scoate si taxa aia STUPIDA de inmatriculare sau macar sa o reduca semnificativ ar fi o varianta principala germania ...Am auzit de RENUMITUL mobile.de  :blink: UNI ZIC SA E TEAPA UNI NU....Eu cred ca daca esti atent nu poti sa fi INTEPAT  :) (bine nici sa te hazardezi la masini de 1000 euro; care tu sti ca se dau cu 3000-3500 ca alea sigur sunt TEPE).

Deci va rog sa-mi spuneti si mie cat consuma 3-aru (e36) de 170 caii Mai mult de 15 16 in oras :) Si daca se gasesc piese ????La dezmembrari stiu ca se gasesc; Dar noi sunt exagerat de scumpe???Adica ma refer ceva de genu..(sub 200 euro nu sunt) nu ma refer la caseta de directie etc astea mai importante ca astea stiu ca sunt OTRAVITE de scumpe :D  DAR deh.... BMW cu bani putini nu merge  :D

ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE SI VA ROG SA-MA SA MA SCUZATI DACA AM GRESIT CEVA...

SA NU FITI PREA DURI :)

182208[/snapback]

Inainte de toate eu zic sa te mai gandesti si sa iti iei ceva SUB 2000 cm3 daca vrei sa te bucuri de tinerete, parerea mea.

HAI ma serios chiar asa de periculoase sunt bmw :) ????Am vazut ca sunt pe forum destiu oameni care spun ca au pierduto de sub control si oameni care au experienta nu ca mine :blink:

AI BAGAT FRICA IN MINE :)

182226[/snapback]

sincer chiar nu e de glumit cu astfel de chestii...daca iti faci putin timp si vei citi ce scrie pe forum, vei trage o concluzie pertinenta...

HAI ma serios chiar asa de periculoase sunt bmw :) ????Am vazut ca sunt pe forum destiu oameni care spun ca au pierduto de sub control si oameni care au experienta nu ca mine :blink:

AI BAGAT FRICA IN MINE :)

182226[/snapback]

Scenariul: o sa fii super entuziasmat ca ti-ai luat carnet, mai ai si 170 cai. Mai iei si vreo 3 colegi de liceu la plimbare, "hai sa va arat ce masina am eu, si da-i si tu sa vedem ce poate" si va trezitii toti in copac.

1.8 un M40 vreau si eu sa imi iau...Pentru Romania e foarte bun mai ales pt drumuri...

E o alegere buna. Nu ma bag la motoare mari ca 1.ma opresc in stalp respectiv copac la prima zapada..ca asa e pe la noi si 2 TAXA....TAXA

Si la 18 ani ca sa o lovesti prin parcari sau nush pe unde cu experimente....ar fi si altceva indicat decat un bmw scump..cu piese si mai scumpe. Parerea mea

Eu va inteleg perfect stiu ca pentru un incepator 170 cai e mult imi dau seama...

Dar ganditiva daca ma duc sal iau din Germania cum probabil o sa fac daca se schimba ceva la taxa aia....Vad unu de 318 de 115 cai si langa un 323 de 170 cai..si Diferenta e de 200-300 euro ....CREDETI CA MA POT ABTINE????? :)

Eu nu cred :blink:

Am si eu o intrebare 318-le(115 cai) ajunge la 200 km\h/????

Oricum nu am viteza in sange :) dar mie frica mult la curbe si cu plecatul de pe loc cu bmw cred ca tre sa ai ceva indemanare...Mie ca daca plec mai "Grabit" de la semafor ceva ma INFIG in aia de pe strada :) DE ASA CEVA MA TEM LA BMW.

In rest nu stiu ce sa zic va multumesc petru sfaturi si mai astept in continuare si sper ca sunt si eu primit aici chiar daca nu am "TITIU" deocamdata :)

MAI ASTEPT RASPUNSURI CE PISICA CRADETI CA E BUNA Pt MINE??

Salutare !!!

Va urmaresc de ceva timp ...Am 17 ani si la anu vreau sa-mi iau O Pisica  :blink:

Vreau sa-mi spuneti va rog si mie despre acest model ...Sub 2000cmc nu vreau sa imi iau ..De preferat as vrea 323-u(E36) de 170 cai ...

De ce nu 325i de 192 de cai? Motorul este de 2.5 litri la ambele, asa ca din punct de vedere al impozitelor nu e nici o diferenta. Ca sa nu mai spun ca pe 323i e motorul M52 despre care se spune ca e mai bine sa-l ocolesti...

Evident, pentru experienta pe care o ai si un 320i e prea puternic, mai gandeste-te.

Da ai dreptate nu ma prea pricep eu la motoare dar ziceam ca ala de 170 e generatie mai noua :) Dar nu te contrazic ca la asa ceva sunt "PLANTA"

Dar de 320-ul e poate minim dar serios sub 2000cmc chear nu vreau ca nare rost dupa ma iau cu mainile de cap ca pentru 2-300 euro nam luat unu mai puternic.

Oricum 320 sa zicem ca ar fi bun ca diferenta aia de 2-300 euro mai pun 200 si o "INCALT" :blink:

TE INTELEG FRATE DAR AM 17 ani si 2 luni :)

Pana la 18 CINE O CONDUCE????SAU O IAU SA MA DAU CU EA PINTRE BLOCURI :)

Daca aveam 18 serios Discutam dar asa nu te Incurc...Dar sa am si eu o idee cat ceri pe "PISOI" si cat ai prins cu ea ??(Km\h) JANTE DE 18 Merg pe PISICI cu ceva modificari??? :blink:

TE INTELEG FRATE DAR AM 17 ani si 2 luni :)

Pana la 18 CINE O CONDUCE????SAU O IAU SA MA DAU CU EA PINTRE BLOCURI :)

Daca aveam 18 serios Discutam dar asa nu te Incurc...Dar sa am si eu o idee cat ceri pe "PISOI" si cat ai prins cu ea ??(Km\h) JANTE DE 18 Merg pe PISICI cu ceva modificari??? :blink:

182429[/snapback]

are 220 pe bord si atat prinde... pe 18 nu stiu daca merg da pe 17 sigur..

nu sunt impatimit al vitezei da de curiozitae sa vad cat duce am alergat-o...ca oricare altul...

Acum lasnad gluma pe care am spuso Nu mio luati in NUME de rau...Pai e bine eu ziceam ca 318-le ia pe undeva pe la 200 km\h si 320 tot cam asa 2-3 in plus km\h ...E Suficient 200 mie imi ajunge :) ca doar navem strazi sa mergem cu 200 tot timpul DAR ODATA O SA MA ''SUPAR'' SI EU PE EA :blink:

Va intreb si eu ceva dar sa nu radeti de mine sami spuneti ca pentru un Incepator e greu de controlat Bmw ca de asta mie frica mie cal mai mult ... :) :) :) SA NU MA INFIG CU EL UNDEVA CAND VREAU SA PLEC DE PE LOC MAI SUPARAT :)

la 6 cilndri 325i este cea mai buna alegere. la 4 cilindri 318i este ceva fiabil decat 318is dar eu tot is-ul l-as alege - face un raport bun de consum/performanta. si eu am condus ca prima masina un model de +200cp, te limitezi tu din piciorul drept ca daca esti tampit poti s-o comiti nasol si cu 316i dar la 18 ani mai bine iei un motor de 4 cilindri din alte motive... nu-ti cheltui banii de p..zde si de iesiri prin oras pe benzina, o sa te sece sa te uiti la beculetul ala aprins si sa vezi ca daca bagi benzina de 500 de mii si ai treaba nu-ti ajunge nici macar o zi de mers ca lumea :blink: chiar nu merita. ia un 318is.

la 6 cilndri 325i este cea mai buna alegere. la 4 cilindri 318i este ceva fiabil decat 318is dar eu tot is-ul l-as alege - face un raport bun de consum/performanta. si eu am condus ca prima masina un model de +200cp, te limitezi tu din piciorul drept ca daca esti tampit poti s-o comiti nasol si cu 316i dar la 18 ani mai bine iei un motor de 4 cilindri din alte motive... nu-ti cheltui banii de p..zde si de iesiri prin oras pe benzina, o sa te sece sa te uiti la beculetul ala aprins si sa vezi ca daca bagi benzina de 500 de mii si ai treaba nu-ti ajunge nici macar o zi de mers ca lumea :) chiar nu merita. ia un 318is.

182461[/snapback]

Cu 325-ul nu mai imi trebe bani de p..zde ca platesc ele :)

Cu benzina e cam nasol :blink: Dar ies si eu odata pe saptamana :)

dar atunci sa se cunoasca :)