Jump to content

Bmw PISICA

Alex4Tuning

Recommended Posts

Ba au dar nu pe strada  :blink: ....Au chear mai multi km...si Mainile si Picioarele :)

Am mers si cu Solenza si cu Logan golfuri 3 si 4 si chear si cu un urs.. matiz Espero Nubira... am mers si eu cu vreao 10  masini pana acum :)  dar asa 5-10 ture  :) ....Pe la Aeroportul din Craiova cine stie unde e... Stie si ce e acolo :) :D

185891[/snapback]

Scuza-ma nu m-am prins ca esti profesionist. :)

Deci raman la parerea mea, ai experienta 0.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Scuza-ma nu m-am prins ca esti profesionist. :)

Deci raman la parerea mea, ai experienta 0.

185903[/snapback]

Nu am zis ca sunt profesionist....Nici nu vruiam sa se inteleaga asa Scuzati :)

Am vrut sa spun ca nu sunt nici dela de...Se urca prima data intro masina ....si dupa 10 metri i se opreste motorul...Eu deocamdata am invatat sa merg constant sa nu bruschez comenzile :blink: ....Si eu zic ca stapanesc masina in general ...REPET NU PE STRADA SI IN TRAFIC ..acolo e de 100 de mii de ori mai greu.. Stiu si sunt constient ...Numai ca am mai mers cu multi incepatori si la majoritatea asta e problema mare nu stiu sa mearga constant ...Nu stiu sa puna o frana de motor ...Intr-un cuvant Parerea mea e ca o sa-mi fie mult mai usor sa fiu atent decat la trafic ..decat sa mai fiu atent ca...Am bagat intra 4 inloc sa bag a 2-a sau chesti destea de care se loveste orice Incepator .....ASTA E PAREAREA MEA ....POATE GRESESC DAR.....INAINTE DE A IESI IN TRAFIC EU ZIC CA TREBUIE SA STAPANESTI INTAI COMENZILE MASINI .... DACA NU... ESTI UN ADEVARAT PERICOL....(te uiti la schimbator cand schimbi vitezele sau chesti destea care atrag atentia)

:)

Edited by Alex4Tuning

Nu am zis ca sunt profesionist....Nici nu vruiam sa se inteleaga asa Scuzati :)

Am vrut sa spun ca nu sunt nici dela de...Se urca prima data intro masina ....si dupa 10 metri i se opreste motorul...Eu deocamdata am invatat sa merg constant sa nu bruschez comenzile  :blink: ....Si eu zic ca stapanesc masina in general ...REPET NU PE STRADA SI IN TRAFIC ..acolo e de 100 de mii de ori mai greu.. Stiu si sunt constient ...Numai ca am mai mers cu multi incepatori si la majoritatea asta e problema mare nu stiu sa mearga constant ...Nu stiu sa puna o frana de motor ...Intr-un cuvant Parerea mea e ca o sa-mi fie mult mai usor sa fiu atent decat la trafic ..decat sa mai fiu atent ca...Am bagat intra 4 inloc sa bag a 2-a sau chesti destea de care se loveste orice Incepator .....ASTA E PAREAREA MEA ....POATE GRESESC DAR.....INAINTE DE A IESI IN TRAFIC EU ZIC CA TREBUIE SA STAPANESTI INTAI COMENZILE MASINI .... DACA NU... ESTI UN ADEVARAT PERICOL....(te uiti la schimbator cand schimbi vitezele sau chesti destea care atrag atentia)

:)

185908[/snapback]

Ai dreptate, si sunt de acord cu tine.

Imi era frica ca esti si tu "asul volanului" dupa ce ai facut 10 ture cu 10 masini pe un teren viran.

Am vazut multe cazuri de asemenea specimene.

Pacat ca mai ai o groaza de asteptat pana sa iti iei carnetul :)

Ai dreptate, si sunt de acord cu tine.

Imi era frica ca esti si tu "asul volanului" dupa ce ai facut 10 ture cu 10 masini pe un teren viran.

Am vazut multe cazuri de asemenea specimene.

Pacat ca mai ai o groaza de asteptat pana sa iti iei carnetul :D

185911[/snapback]

Am auzit ca pot da de permis la 18 ani fara 3 luni :) ...Asta ar insemna ca ar mai fi vreo "JUMA de an" :)

Deci sa Revin la Subiectul Topicului ca de cateva zile nu a mai postat numeni :D

Care credeti ca e cel mai bun "PISIC" sa fie cel de 2000cmc :) ....Totusi as vrea un Pisic care sa nu consume mai mult de 15% :) ....Puteti sa-mi explicati va rog;::Spre exemplu...

1...325 de 192 cai sa fabricat din 90-95...SI CEL DE...323 care e tot de 2500cmc (CRED :blink: ) este fabricat din 95-98..Care e mai bun ?????(cel de generatie noua sau cel de 192 cai cel vechi)???

2...320 de 150 cai Vad ca are cea mai mare durata de fabricatie a motorului din 90-98...SA FIE ASTA CEL MAI BUN?????

3...Sa facut si 328 de 193 cai..din 95-98 SA fie asta cel mai "CIUMEG" :D

ASTEPT RASPUNSURI LA FIECARE VARIANTA ...VA Rog...

Daca am gresit puterea sau ceva la ce am mentionat mai sus va rog sa ma Corectati.. :)

Edited by Alex4Tuning

DECI SA REVENIM LA SUBIECT

Care credeti ca e cel mai bun "PISIC" sa fie cel de 2000cmc ....Totusi as vrea un Pisic care sa nu consume mai mult de 15% ....Puteti sa-mi explicati va rog;::Spre exemplu...

1...325 de 192 cai sa fabricat din 90-95...SI CEL DE...323 care e tot de 2500cmc (CRED ) este fabricat din 95-98..Care e mai bun ?????(cel de generatie noua sau cel de 192 cai cel vechi)???

2...320 de 150 cai Vad ca are cea mai mare durata de fabricatie a motorului din 90-98...SA FIE ASTA CEL MAI BUN?????

3...Sa facut si 328 de 193 cai..din 95-98 SA fie asta cel mai "CIUMEG"

ASTEPT RASPUNSURI LA FIECARE VARIANTA ...VA Rog...

Daca am gresit puterea sau ceva la ce am mentionat mai sus va rog sa ma Corectati..