Jump to content

Turatie optima pentru un consum mic la benzinare?

bmw_e36_4ever

Recommended Posts

Azi am facut consumu la pompa!! numai pentru oras. am facut full si am facut 127km in oras azi si am bagat 13,5 litri deci 13,5 impartit la 127 = 0.1062992 iar 0.1062992x100km = 10.629 deci 10 litri si 629 grame consum in oras, am cauciucuri 205/45/r17, jante 8,5j fata, 10j spate, sint foarte multumit de acest consum!!! dar la fiecare vale am lasat pe liber si am scimbat la 2500-3000 ture, am mai dat de citeva ori in prima si a2a treapta de viteza in 6500 ture dar asta de vreo 3 ori. cine nu crede e invitatul meu sa facem proba oricind!

Mereu cand vad o parere pertinenta si argumentata nu fac misto crede-ma. Ai facut calcule, ti-ai facut temele cum trebuie, de la mine ai numai cuvinte de lauda. Ti-ai lua 2.0d in conditiile astea? Edited by ifx

Mereu cand vad o parere pertinenta si argumentata nu fac misto crede-ma. Ai facut calcule, ti-ai facut temele cum trebuie, de la mine ai numai cuvinte de lauda. Ti-ai lua 2.0d in conditiile astea?

NU!!! sincer mie-mi pare rau ca nu am luat un 2.5 sau 2.8 !! pot sustine un consum de maxim 15 sau 16%/100km

NU!!! sincer mie-mi pare rau ca nu am luat un 2.5 sau 2.8 !! pot sustine un consum de maxim 15 sau 16%/100km

La ce zici ca poti sa suporti daca esti atent poti sa mergi si pe 3l fara prea multe batai de cap. O sa se miste mult mai natural masina.

Edited by ifx

nu ma refeream la consum.

ma refeream la accident si posibile rani incompatibile cu viata.

imi cer scuze pentru greseala. am avut un accident cu e39 din '99 soferu baut...rezultat eu: coastele fisurate partea dreapta, clavicula dreapta rupta, mina drapta amindoua oase rupte intre cot si palma...in cap taieturi....cea mai mare am avut 7 copci, nas spart, multiple lovituri foarte nasoale pe tot corpu, iar soferu la aruncat pe usa in timp ce masina sa dat peste cap. partea nasoala e ca accidentu sa produs la 180..adica impactul a fost la 180...masina sa rasturnat 70 metri...dar pe cimp...iar peste 2 luni in acelasi viraj unu cu un opel astra sa rasturnat la 90km/h si a murit...sanatate tuturor si sofati prudent!

Da. 3000cc :)

Asa-mi place mie, nu stiu de ce. In litri :)

te cred! insa mie imi place e36...nu cred ca sa pus pe e36 motor de 3000cmc in afara de m3 e36. daca gresesc, corecteaza-ma

Edited by bmw_e36_4ever

Stiam de diesel de generatie noua ca nu consuma in frana de motor, de benzina nu m-am interesat. Adica fix de ce ma doare pe mine.

Oricum datorita compresiei mai ridicate sunt sigur si mai eficiente in frana de motor.

Totusi nu cred ca e asa importanta chestia asta, cat sa tina si frana aia de motor ca doar nu poti sa faci pe nu stiu cati km. Compensezi cu prima alergatura pe care i-o administrezi dupa.

Cele mai bune consumuri le-am scos cu mers constant si cam atat si pe unde am putut cu pilot automat. Iarna asta m-a terminat total, imi arata 15 extraurban. Incalzit motorul inainte de plecare, patinat, mers f incet si toate chestiile astea au dus unde au dus.

Stiam de diesel de generatie noua ca nu consuma in frana de motor, de benzina nu m-am interesat. Adica fix de ce ma doare pe mine.

Oricum datorita compresiei mai ridicate sunt sigur si mai eficiente in frana de motor.

Totusi nu cred ca e asa importanta chestia asta, cat sa tina si frana aia de motor ca doar nu poti sa faci pe nu stiu cati km. Compensezi cu prima alergatura pe care i-o administrezi dupa.

Cele mai bune consumuri le-am scos cu mers constant si cam atat si pe unde am putut cu pilot automat. Iarna asta m-a terminat total, imi arata 15 extraurban. Incalzit motorul inainte de plecare, patinat, mers f incet si toate chestiile astea au dus unde au dus.

detii in prezent masina asta? E38 730iA

cit ai scos pina in prezent cel mai mic consum oras si in afara ?

In oras nu circul deci nu pot sa emit o parere. Decat s-o iau pe banuieli mai bine nu mai scriu, asa e mai frumos.

In afara daca mergi ca un om rational poti sa ai 9-9.5 pe acolo e. Nu mi se pare mult avand in vedere ca trebuie alaptate 8 pistoane. Cielo imi ia fara nicio remuscare 7 extraurban. Eu zic ca e destul de economic E38 si daca e pe benzina. Am mai schimbat pareri cu un membru de pe forum cu motor de 4l, aceeasi masina si culmea avea un consum similar. Cred ca isi spune cuvantul faptul a lui se misca mai natural datorita cuplului, a mea tinde sa para submotorizata.

LE: Daca o ai in relanti pe loc sa daca mergi in relanti pe o panta la vale nu-i tot aia? Deci consuma :rolleyes:

Edited by ifx

Intelegeti ca in frana de motor consumul este 0. Frana de motor nu este doar la vale. Frana de motor e si cand o duci la 6000rpm si apoi iei piciorul de pe gaz (cu masina in viteza), nu trebuie sa fie la vale. In intervalul 6000 pana la 1500 masina nu o sa consume nimic (la 1500rpm se reia alimentarea, intra in regim de relanti).

Eu nu pot sa afirm ca scoti consum mai mic folosind frana de motor in detrimentul scosului pe liber din ideea ca atunci cand o scoti pe liber poti parcurge o distanta mai mare, nu se opreste imediat. In frana de motor masina se opreste mai repede decat la scosul pe liber(de asta se numeste frana) si astfel esti nevoit sa o accelerezi iar, de aici consum posibil mare.

http://www.reno.ro/Consum-0-in-frana-de-motor-t66145.html

http://bloghita.info/consum-zero-in-frana-de-motor/

http://www.google.ro/#hl=ro&tbo=d&output=search&sclient=psy-ab&q=frana+motor+consum+0&oq=frana+motor+co&gs_l=hp.3.1.0i30l3j0i10i30j0i30j0i8i30l5.174.2699.1.5169.16.14.1.1.1.0.124.1139.11j3.14.0...0.0...1c.1.G6KRtGnhbPM&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41248874,d.Yms&fp=b5682a0fcb127ffb&biw=1024&bih=629

aveti pe google sute de rezultate unde va puteti convinge ca lumea nu vb prostii pe aici.

Edited by CosminE46
  • Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.