Jump to content

Vand BMW E39 525d Touring 2002

BRANDEX

Recommended Posts

Ai avut 540i cu nici 300.000 si ai declari tu ca nu prea tine mai mult? LOL. Am avut dreptate. Chiar crezi in Mos Craciun. Motorul ala daca e intretinut pensioneaza caroseria. Du-te unde vrei si expune parerile astea. Pe aici se admit alea rationale. Fal fal te rugam.

Tu de unde stii cat tine motorul ala?Ca ai CITIT undeva?

EU am avut si pe seria 5 si pe un X5.La seria 5 era gata motorul la 245,000km si l-am ingrijit foarte bine,numai la reprezentanta.SI X5-ul consuma mai mult ulei ca benzina la 186,000km.

Cine e PROST sa dea 7000euro pe o masina ce il mai tine inca citeva luni,poate sa cumpere masina asta.

Eu am un prieten taximetrist ce a dat in spate KM de la 650,000km la 300,000km.(era mercedes,de era BMW de mult era la dezmembrari)

Nu va mai prefaceti ca BMW tine nu stiu cat timp,sunt masini OK dar nu is CELE MAI BUNE,nici PE APROAPE.

Daca BMW erau asa de bune,nu foloseau MERCEDES ca si taxiuri in TOATA LUMEA.

Daca stii unde sa cauti gasesti masini cu KM putini,sunt 525i/530i benzina cite vreti sub 170,000km.NIMENI care umbla mult nu va lua masina pe benzina ce consuma 15-20%.

Oricum,BMW adevarate sunt pe benzina,nu is tractoare.

Luati-va voi toti masini cu 300,000km+ ca sa fiti siguri ca nu is dati KM in spate...LOL

• Like 1
  • Downvote 7

Tu de unde stii cat tine motorul ala?Ca ai CITIT undeva?

EU am avut si pe seria 5 si pe un X5.La seria 5 era gata motorul la 245,000km si l-am ingrijit foarte bine,numai la reprezentanta.SI X5-ul consuma mai mult ulei ca benzina la 186,000km.

Cine e PROST sa dea 7000euro pe o masina ce il mai tine inca citeva luni,poate sa cumpere masina asta.

Eu am un prieten taximetrist ce a dat in spate KM de la 650,000km la 300,000km.(era mercedes,de era BMW de mult era la dezmembrari)

Nu va mai prefaceti ca BMW tine nu stiu cat timp,sunt masini OK dar nu is CELE MAI BUNE,nici PE APROAPE.

Daca BMW erau asa de bune,nu foloseau MERCEDES ca si taxiuri in TOATA LUMEA.

Daca stii unde sa cauti gasesti masini cu KM putini,sunt 525i/530i benzina cite vreti sub 170,000km.NIMENI care umbla mult nu va lua masina pe benzina ce consuma 15-20%.

Oricum,BMW adevarate sunt pe benzina,nu is tractoare.

Luati-va voi toti masini cu 300,000km+ ca sa fiti siguri ca nu is dati KM in spate...LOL

cumparati un audi!!! Care dupa parerea ta este net superior bmw

Ete am mai vazut si poate dintre forumisti sunt singurul care are ~ 200k , reali, masina din 2004 in tara ... sau are deja 600k cu toate ca avea intrarile in service ??? Multi carcotasi, dar si atotstiutori convinsi !

Brandex , superb , am salvat pozele cu masina ... pacat ca nu mai este si pe e39 , d abia ti am gasit anuntul aici !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.