Jump to content

Vand cablu AUX e46

Recommended Posts

Da. Dar am inteles din ce am mai citit pe forum ca la unele apare cu CD, ca si cum ar fi magazie.

Nu stiu exact, dar cred ca la cele inainte de 09/2002 apare ca si CD iar la cele dupa 09/2002 apare AUX.

Si la unele se baga mufa in mufa mica din stanga si apare ca si CD iar la unele in mufa din dreapta si apare ca AUX.

Edited by Kenbobo

Din videoclip reiese (cel putin asta am inteles eu) ca omul a lasat cd-changerul conectat/alimentat (conexiunea e pe mufa mare a HU) sa ruleze aiurea si pe mufa mica a HU a legat AUX-in-ul.

Deci cd-changerul ruleaza in gol si HU primeste date audio de la iPad pe care le trimite in sistemul audio al masinii. Asta ar fi solutia AUX-IN la HU mai vechi de 09/2002.

Edited by jeezy

Din videoclip reiese (cel putin asta am inteles eu) ca omul a lasat cd-changerul conectat/alimentat (conexiunea e pe mufa mare a HU) sa ruleze aiurea si pe mufa mica a HU a legat AUX-in-ul.

Deci cd-changerul ruleaza in gol si HU primeste date audio de la iPad pe care le trimite in sistemul audio al masinii. Asta ar fi solutia AUX-IN la HU mai vechi de 09/2002.

Uita-te mai atent si o sa vezi ca nu are cd changerul conectat. Are doar o mufa mica bagata, cea de la cablul AUX.

Cd changerul tot cu o mufa mica se conecteaza, si cel din clip are una singura, cum am mai zis, cea de AUX.

Si in momentul in care conectezi cablul AUX in locul unde ar trebui sa fie conectat cd changerul, iti apare pe cass CD si o sa iti mearga cablul. Cel putin la mine asa e si vad ca si la cel din clip.

Edited by Kenbobo

Uita-te mai atent si o sa vezi ca nu are cd changerul conectat. Are doar o mufa mica bagata, cea de la cablul AUX.

Cd changerul tot cu o mufa mica se conecteaza, si cel din clip are una singura, cum am mai zis, cea de AUX.

Si in momentul in care conectezi cablul AUX in locul unde ar trebui sa fie conectat cd changerul, iti apare pe cass CD si o sa iti mearga cablul. Cel putin la mine asa e si vad ca si la cel din clip.

M-am uitat foarte atent si am ascultat ce zice omul.

Cd changerul are 2 mufe - una, aia mica de care zici tu, unde legi AUX, cealalta consta in niste cabluri care fac parte din mufa mare a HU, aia cu multi pini (la unele HU sunt rotunzi).

Cum altfel iti explici ca in portbagaj ai 2 mufe aferente cd-changerului si la HU doar una?

Edited by jeezy

Una e pentru alimentare si una care merge in fata la headunit.

El a scos-o pe aia din fata, si astfel headunitul nu mai stie ca are cd changerul conectat.

Una e cu 3 pini (cea pt alimentare) si una cu 6 pini. Cea cu 6 pini e cea mica care merge in fata.

In mufa aia mare, fie cu pini rotunzi fie cu pini plati, nu intra nimic de la cd changer.

Pinout-e46.jpg

Edited by Kenbobo

Una e pentru alimentare si una care merge in fata la headunit.

El a scos-o pe aia din fata, si astfel headunitul nu mai stie ca are cd changerul conectat.

Corect - si aia pentru alimentare ( firele ei) sunt conectate in mufa mare a HU pentru alimentare si recunoasterea cd-changerului prin pinul iBus.

Daca lasa cd-changerul neatins in portbagaj si leaga AUX in mufa de cd-changer a HU, cand apesi MODE vede cd-changerul conectat si il invarte dar ia date de pe AUX.

LE: In mufa aia mare sunt conectate cele 3 fire din mufa cu 3 pini a cd-changerului respctiv iBus, 12V si masa.

Edited by jeezy

Corect - si aia pentru alimentare ( firele ei) sunt conectate in mufa mare a HU pentru alimentare si recunoasterea cd-changerului prin pinul iBus.

Daca lasa cd-changerul neatins in portbagaj si leaga AUX in mufa de cd-changer a HU, cand apesi MODE vede cd-changerul conectat si il invarte dar ia date de pe AUX.

Eu am avut cd changer, am conectat cablul aux, deconectat cd changerul si nu imi invartea nimic in spate la cd changer.

LE: Oricum acum am dat cd changerul, si nu mai am numai cass-ul cu navi mica. Cand ajung cablurile o sa testez in configuratia care o am acum sa vad exact ce se intampla. :thumbsup:

Edited by Kenbobo

Oricum acum am dat cd changerul, si nu mai am numai cass-ul cu navi mica. Cand ajung cablurile o sa testez in configuratia care o am acum sa vad exact ce se intampla. :thumbsup:

Daca iti reuseste conexiunea AUX in cofiguratia pe care zici ca o ai acuma (doar navi mica monocroma) e super pentru ca si eu am configuratia asta si dupa cum am discutat prin PM sunt interesat de cablu :).

Daca iti reuseste conexiunea AUX in cofiguratia pe care zici ca o ai acuma (doar navi mica monocroma) e super pentru ca si eu am configuratia asta si dupa cum am discutat prin PM sunt interesat de cablu :).

Ok. Va anunt dupa ce sosesc cablurile. :thumbsup:

Am mai primit 3 cabluri:

-unul a plecat spre @whisperer. asteptam feedback

-unul rezervat momentan pentru @rapy22

Mai ramane unul.

Legat de problema colegului @ionica_77, incercam sa o rezolvam. Daca vrea, poate sa imi returneze cablul, si imi cer scuze pentru incompatibilitatea cu headuniturile de dinainte de 09/2002, dar nu aveam eu de unde sti din ce an e unitatea lui.

Un rahat de-ala de cablu costa sa-l faci cam 30 ron.

p.s. nu la toate h.u-urile merge,doar la unele ce au anumite serii.Este pe net lista cu seriile respective.

Nu stiu pe ce modele merge, dar de unde le-am luat zicea ca merge pe toate HU Business si pe cele cu caseta.

Daca ai lista, posteaza-o, te rog.

Si eu am cumparat cablurile, nu le-am facut.

Vand cablu intrare AUX pentru BMW e46.

Cablul este nou, nefolosit, doar probat.

Functioneaza pe orice CD Player cu buton MODE cat si pe Casetofon cu buton MODE sau Navigatie.

post-34492-0-78423100-1358779256_thumb.jpg post-34492-0-58620100-1358779272_thumb.jpg

Pret: 70 lei

LE: Eu l-am testat pe navi mica monocrom.

Salut

cum fac sa obtin si eu un cablu (daca mai ai disponibile)?

Salut. Eu am dat si ultimul cablu, dar mai are ionica77 un cablu de vanzare. De montat e foarte simplu. Se da jos unitatea, se scoate mufa principala, se baga cablul prin mufa principala, apoi in unitate. Se conecteaza mufa mare la loc si se asambleaza totul inapoi.

Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire. Pentru cine mai doreste cablu, colegul ionica77 are de vanzare.

Edited by Kenbobo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.