Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vand pentru E46

Recommended Posts

Care dintre ele?Cea de pe masina(stock este OEM) cea de M la banii astia este aftermarket.Daca te referi la bara stock,raspunsul este da,la cea de M nu.

Prima data am crezut ca bara mtech2 e oem.

Cred ca glumesti cu faza "la pretul asta este aftermarket".... e un pret astronomic pt o bara mtech2 aftermarket. Vezi ca vand alti useri cum ar fi veyron, torelo cu 250euro completa

PS: am cumparat bara mtech 2 de la torelo cu ~180 euro completa, aftermarket cei drept (a ta e la fel afterm) dar vine la linie, mai pui 70 euro tunelele deci tot 250 euro iesi... asa ca 325 euro cat iese la tine... astronomic cum ziceam mai sus.

Edited by raul_bog

Multumesc de atentionare.Eu am gresit cand am calculat pretul la proiectoare si rame de acolo si diferenta de aprox 200 lei.Nu am putut da edit asa ca la urmatorul up voi modifica pretul.

@raul_bog Imi cer scuze ca te-ai simtit asa de jignit de pretul acesta incat a fost nevoie de reply din partea ta :thumbsup:

Multumesc de atentionare.Eu am gresit cand am calculat pretul la proiectoare si rame de acolo si diferenta de aprox 200 lei.Nu am putut da edit asa ca la urmatorul up voi modifica pretul.

@raul_bog Imi cer scuze ca te-ai simtit asa de jignit de pretul acesta incat a fost nevoie de reply din partea ta :thumbsup:

Ai incercat sa te scoti cumva sa zici ca nu ai putut da edit bla bla, te-a intrebat azi un prieten si i-ai zis 14 mil pe bara, de asta m-am ofticat mai mult... prima data am zis ca poate e oem, dar e si aftermarket si te bateai cu pumnu in piept ca e un pret f bun 320 euro pe o bara after...cand se gaseste peste tot cu 180-230 euro (cu tot cu tunele de aer).

Stii cum e zicala aia nebun e cine da nu cine cere...

PS: mai bine ti-ai scoate h7-le xenon din faruri :)

Nu vreau sa intram in polemica, vanzare placuta.

Edited by raul_bog

Ai incercat sa te scoti cumva sa zici ca nu ai putut da edit bla bla, te-a intrebat azi un prieten si i-ai zis 14 mil pe bara, de asta m-am ofticat mai mult... prima data am zis ca poate e oem, dar e si aftermarket si te bateai cu pumnu in piept ca e un pret f bun 320 euro pe o bara after...cand se gaseste peste tot cu 180-230 euro (cu tot cu tunele de aer).

Stii cum e zicala aia nebun e cine da nu cine cere...

PS: mai bine ti-ai scoate h7-le xenon din faruri :)

Nu vreau sa intram in polemica, vanzare placuta.

Maestre cred ca ma confuzi.

Nu m-a intrebat nimeni de bara sapt asta.2 la mana daca nu vrei sa intram in polemici abtine-te te rog de la comentariile inutile.3 la mana nu am vrut sa ma scot cu nimic doar facusem calculul la 50E/proiector si nu la set,dupa cum am precizat.4 la mana uite print ca nu pot da edit la primul post sa modific pretul.

http://img705.imageshack.us/img705/2923/29002936.png

Ti-am oferit pe bara 800lei cu tot cu tunele, am considerat ca este un pretz acceptabil avand in vedere ca nu o cumpar din magazin ,eram dispus sa dau si 900lei , dar ai spus ca nu o lasi mai jos de 1400lei chiar daca ti-am demonstrat ca se pretul ei este prea mare .Plus ca anuntul l-ai pus fix degeaba : " Bara este la vanzare doar ca nu am jante dar pana in mai daca nu reusesc sa vand bara stock o sa am 400E de dat pe jante,de aici si pretul asta pentru ca nu prea vrea sa o dau". Ai mai si spus ca incerc sa te prostesc ,consider ca este un pretz foarte bun, intra pe tobesport sa vezi cat costa bara ta cu tot cu tunele si fara tunele ,acolo iti ofera si ganratie .

Pretul il poti modifica ,vb. cu un admin si se rezolva ,sau daca nu dai up cu noul pretz, daca citesti regulamentul in momentul in care pretzul scade cu 10% poti sa dai up.

Edited by Aries

Despre asta era vorba...acum inteleg de unde comportamentul asta de bisnitari opariti.Rog un moderator sa stearga off topicurile.Multumesc

Acu iti aduci aminte :thumbsup: ce incerci tu cu 100e/proiector cu nu stiu ce... erau baliverne, dar ti-am zis nu e nebun cine cere ci, cine da... dar ai fost prea de tot cu 14 mil si te mai si bateai cu pumnu in piept gen "bara ca a mea nu are nimeni, absolutamente cadoooo".

Chiar nu am chef sa iti mai raspund.... succes la vanzare, decat sa rogi moderatorii sa stearga offtopic-urile mai bine ii rogi sa "modifice pretul".

PS: "bisnitar oparit" cum numesti tu, stim cine este aici. Dar eu in locul tau as incerca sa ma controlez la vb, si sa caut rezolvare la problema...

Again: vanzare placuta!

Edited by raul_bog

Dupa toate discutiile de mai sus...care e pretul real pt bara M completa?

Nu mai este valabila

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...