Jump to content

bmw 316ti automat

gicu90

Recommended Posts

am si eu o problema,de curand am achizitionat un bmw 316ti cu cutie automata.Problema mea este ca din cand in cand in afisazul de la cotie mi se aprinde o rotita cu semnul exclamarii in ea,iar cand se intampla asta cutia smaceste la schimbarea treptelor.care stie ce e asta si ma poate ajuta mersi mult

post-59918-0-16750900-1359127260_thumb.jpg

Edited by gicu90

am si eu o problema,de curand am achizitionat un bmw 316ti cu cutie automata.Problema mea este ca din cand in cand in afisazul de la cotie mi se aprinde o rotita cu semnul exclamarii in ea,iar cand se intampla asta cutia smaceste la schimbarea treptelor.care stie ce e asta si ma poate ajuta mersi mult

pai e evident ca este un martor care iti indica functionarea necorespunzatoare a cutiei de viteze, de unde si faptul ca smuceste la schimbarea vitezelor.

Pentru a afla cauza mergi la un tester pentru ca aparitia martorului in bord va genera si un cod de eroare care poate fi asociat unei probleme tehnice, iar daca nu ai un istoric al masinii si nu stii ce s-a mai facut la ea, ai putea sa te gandesti macar la un schimb al uleiului din cutie.

pai e evident ca este un martor care iti indica functionarea necorespunzatoare a cutiei de viteze, de unde si faptul ca smuceste la schimbarea vitezelor.

Pentru a afla cauza mergi la un tester pentru ca aparitia martorului in bord va genera si un cod de eroare care poate fi asociat unei probleme tehnice, iar daca nu ai un istoric al masinii si nu stii ce s-a mai facut la ea, ai putea sa te gandesti macar la un schimb al uleiului din cutie.

Ms mult,indradevar cateodata mi se aprinde si un robinet galben in bord.chestia e ca nu tot timpul se aprinde martorul care indica functionarea necorespunzatoare a cutiei de viteze,de cele mai multe ori se aprinde cand pun schimbatorul in D sau R cu motorul turat.cand acel martor e stins cutia functioneaza perfect.

Cutia are o problema mecanica daca vrei iti pot recomanda un mecanic in bucuresti

Problema e ca eu sunt din cluj.daca imi poate recomanda cineva un mecanic bun in cluj vas fi recunoscator.

Inca o intrebare daca se poate

Se ajunge la o defectiune mai grava daca mai folosesc masina in starea asta?mentionez k o folosesc pe distante scurte,dimineata 2 kilometri pana la servici,seara la fel.multumesc

Edited by gicu90