Jump to content

Vand BARA spate Mtech II cu difuzor de aer pt E46

SPW

Recommended Posts

Vand bara spate Mtech II cu difuzor de aer pt E46. pret 200 eur, se vinde fara bandouri si fara armatura. pentru poze sau detalii suplimentare ma puteti apela la 0751837289 sau pe forum. bara este in perfecta stare, fara sparturi, crapaturi sau alte julituri pronuntate. cred ca necesita vopsire.

post-13413-0-26274100-1359400631_thumb.jpg

post-13413-0-35689400-1359400638_thumb.jpg

post-13413-0-23521800-1359400646_thumb.jpg

Eu maine am sa spal bara si ii fac cateva poze mai clare. Pot trimite bara cu orice curier doresti tu. Nu am nici un fel de preferinta. O pot ambala cum trebuie sa nu pateasca nimic. Cu transportul cred ca in jur de 60-70 ron. Am nevoie de datele tale sa iti spun cat ar costa. Bara fata nu mai este. Edited by SPW

daca ea prezinta zgarieturi superficiale, normale pentru o bara folosita, dar sa nu prezinte defecte majore sunt interesat sa o cumpar.

sunt din tg. mures.

atunci astept pozele de la tine. iti multumesc anticipat

nu-mi dau seama bine e46 e FL sau NFL? Al meu este FL din 2004

Edited by Rcc67

salutare, bara se prezinta intr-o stare buna, sunt mici zgarieturi uzuale, nimic serios. are o singura problema, a avut montate aparatori de noroi si in zona unde au avut contact direct cu bara se vede vopseaua intinsa, ai sa le observi pe poze. da-mi un pm cu adresa ta de e-mail.

salut acum am venit acasa, am citit mesajul tau dar sincer nu disting din pozele facute de tine problema de care aduci vorbire. te rog frumos daca poti sa-mi pui niste poze mai detaliate. Sincer sunt interesat de el, vreau sa-l cumpar dar doresc sa fac achizitia ĂŽn cunostințĂŁ de cauzĂŁ ca sĂŁ nu aparĂŁ discuții neprincipiale dupĂŁ ce ĂŽncheiem tranzacția. Ăți mulțumesc pentru ĂŽnțelegere cu speranța cĂŁ nu te-am deranjat prea tare cu cerințele mele.

Adresa mea de email este cristian_radovici@yahoo.com

am primit pozele de la tine. ĂŽn primul rând ĂŽți mulțumesc pentru promtitudine.

acum sĂŁ ajungem la partea mai sensibilĂŁ, cea financiarĂŁ.

sunt de acord cu prețul de 200 euro cu condiția dacĂŁ suporți tu trimisul.

dacĂŁ rĂŁspunsul tĂŁu este unul pozitiv poți sĂŁ trimiți bara luni.

Salutare. Nu este nici un deranj si eu as proceda la fel. Imi pare rau dar nu, tot ce pot face e sa reduc costul transportului la 50 ron. care v-a fi suportat de catre cumparator. Te gandesti si ma anunti. Edited by SPW

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.