Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bara fata E60 style M5 " fake " ?

Recommended Posts

Salut,are cineva tipul asta de bara pe e60 ? exact bara din poza ? ...as avea doua-trei intrebari

1.se poate prinde pe prinderile originale e60 nfl ?

2.se mai potrivesc pe ea grilele superioare originale , narile ?

3.se mai ataseaza ok la ea scutul frontal original ?

4.ce se intampla cu canalele originale de aer,de langa proiectoare ? raman ? se pierd ? sau trebuie inlocuite ? cu ce ?

si eventual ...

5.proiectoarele originale de nfl se potrivesc la bara asta ? ( ca de semanat seamana f f bine )

multumesc

asta-i bara de M pack nu de M5(cea de m5 nu are proiectoare)... Ar trebui sa potriveasca.. proiectoarele nu potrivesc, cel putin eu asa stiu, cand am schimbat barile am schimbat si proiectoarele.. Edited by mdln

zi si tu Madaline ce stii sigur,nu ce crezi,ca e 1500 de lei vopsita,sa nu arunc banii pe fereastra :thumbsup:

e bara de M5 replica adaptata cu proiectoare nu cu airducts; e cea mai ieftina varianta ca sa spui ca ai bara de M oricare ar fi, dar in continuare e mai cautata cea de M technic.

nu stiu la ce pret ai gasit-o dar eu pot sa ti ofer:

poti sa ti-o aduc ce asta din poza la 299E cu tot cu proiectoare. sau cea de m-technic 320 euro cu tot cu proiecotare. si pachetul M-technic E60 praguri bara fata proiectoare bara spate cu pdc la 699 euro - 0746 069 064 sau PM.

Bafta

Edited by torelo

1150 de lei completa cu tot cu proiectoare ,bineinteles ca nevopsita.

ti-am zis diferentele si le poti gasit si pe net.

la M5 fake ala nu am cel mai bun pret probabil ca e un furnizor mai bun, dar la m-tehnic e printre cele mai bune preturile. m tehnicul se vinde de la 350 E in sus.

e bara de M5 replica adaptata cu proiectoare nu cu airducts; e cea mai ieftina varianta ca sa spui ca ai bara de M oricare ar fi, dar in continuare e mai cautata cea de M technic.

nu stiu la ce pret ai gasit-o dar eu pot sa ti ofer:

poti sa ti-o aduc ce asta din poza la 299E cu tot cu proiectoare. sau cea de m-technic 320 euro cu tot cu proiecotare. si pachetul M-technic E60 praguri bara fata proiectoare bara spate cu pdc la 699 euro - 0746 069 064 sau PM.

Bafta

Care sunt diferentele intre cea cu 299 si cea cu 320euro?? Am observat ceva pe lateral ca cea cu m-tehnic re imbinari, cealalta e dintr`o bucata. Alte diferente mai exacte??multumesc