Jump to content

Ceasuri cu plasma

the_rifle

Recommended Posts

Sa ma lamureasca si pe mine cineva... Ceasurile aste cu plasma arata ca si ceasurile analogice dar au afishaj electronic ???? Merg puse si pe E36 ???

183364[/snapback]

Cauta si tu cu search ca s-a mi scris pe acest subiect....

Au o culoare funny si glow in the dark de fapt

Si, da se pot monta si pe E 36.....

Cauta si tu cu search ca s-a mi scris pe acest subiect....

Au o culoare funny si glow in the dark de fapt

Si, da se pot monta si pe E 36.....

183366[/snapback]

Mda... Nu prea mi-a fost de mare folos cautarea.... Pareri si pretzuri dar to nu m-am lamurit... Presupun ca doar afishajul difera dar mi-ar fi placut sa confirme cineva ceea ce banuiesc...

aia e o tampenie ieftina care merita pusa pe dacie. In US e 10$ o folie din aia: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/i209-92-98-...1QQcmdZViewItem. Ziua se vede de parca e scris cu markeru' pe o hartie alba. Bleah

Si restul luminilor din interior noaptea sunt portocalii,doar bordul albastru, ridicol pentru cine are simt estetic.

Dupa cum au spus si majoritatea pe acel thread... e neprofesionist si nedemn de un BMW

Edited by studio54

De la Manastirea Curtea de Arges  :), ateule  :blink:  :)

183558[/snapback]

Din cate stiu eu ateu este persoanĂŁ care neagĂŁ existenĂža lui Dumnezeu Âşi a oricĂŁrei divinitĂŁĂži(departe de mine gandul asta) nu presoana care ironizeaza o cruciulita multicolora lipita pe un bord de BMW intre turometru si acceleratie...am o idee pt tine in loc de braduleti si ambi pur sa folosesti tamaie cica e la moda acum :)

Salut,e frumoasa plasma pt. bord parerea mea si cu niste cerculete cromate,dar.....vorba unui userr care scria mai sus........in Romania astia care vand asa ceva te jupoaie de bani pe cuvant,adika o plasma din aia sa coste 250ron ca si cum ar fi din aur sa mor eu,si cerculetele 150 ron,pai astia care le vand poate nu stiu ca la bani astia le faci si din aur...... :blink:

...

183508[/snapback]

Nu stiu ce sa zic... Parca-mi place si parca nu... Vreau un nou look la pisica dar parca sunt prea conservator sa schimb ceva.... Mi-ar fi placut ceva sa se vada ca la clasa 5 sau 7.... ( eventual la 6... :blink: ) Si "eftin" si bun....

Edited by the_rifle

Nu stiu ce sa zic... Parca-mi place si parca nu... Vreau un nou look la pisica dar parca sunt prea conservator sa schimb ceva.... Mi-ar fi placut ceva sa se vada ca la clasa 5 sau 7.... ( eventual la 6... :) ) Si "eftin" si bun....

183999[/snapback]

tocmai si-a pus ieri un prieten...le-am vazut aseara.sunt spectaculoase(ceasurile :) ),dar........NU pt bmw :blink:

cred ca ar merge daca s-ar schimbA toate luminile de la clima,cd etc...

tocmai si-a pus ieri un prieten...le-am vazut aseara.sunt spectaculoase(ceasurile :) ),dar........NU pt bmw :blink:

cred ca ar merge daca s-ar schimbA toate luminile de la clima,cd etc...

184079[/snapback]

De ce nu se potrivesc la BMW? Adica nu se potrivesc din punct de vedere tehnic sau optic ?

P.S Ce a spus sotia de toba ? :)

Edited by the_rifle