Jump to content

Vand / Schimb e46

Mr.Coco

Recommended Posts

Vand sau schimb BMW e46 sedan ,an fabricatie 2001 ,motor 2.2 - 6cyl - 170 CP.Masina este inmatriculata pe RO in anul 2008 si nu se plateste nici o taxa la ea / timbru de mediu.KM : 195.000

Dotari :

-tapiterie piele in stare foarte buna

-comenzi volan

-DSC ,ABS

-climatronic perfect functional

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice incalzite

-reglaj electric lombar scaune fata

-scaune fata incalzite

-senzori parcare spate PDC

-calculator bord (BC)

-cp player bmw business

-sistem audio HI-FI

-volan reglabil inaltime si adancime

-proiectoare ceata

-cotiera piele

-stopuri spate led

-pachet lumini confort

Pret : 5000e sau schimb cu alta masina cu motor sub 2.000 cm3

Edited by Mr.Coco

in acte este 2171 cm3 ,este totul in regula cu actele insa in carte este mentionat faptul ca motorul nu are serie ,masina este pe numele meu ,ofer fiscal ,are taxa de poluare platita si nu a fost recuperata Edited by Mr.Coco

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
Salut,nu am roti de rezerva,masina are 3 anvelope de vara si 3 de iarna,cand am cumparat-o fostul propietar mi-a dat 4 de iarna insa 1 era foarte foarte uzat si nu am riscat sa-l folosesc,2 anvelope de iarna au fost cumparate de noi de catre fostul propietar care mi-a mai dat un dosar intreg cu facturi cu tot ce a schimbat la ea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.