Jump to content

Ajutor Facelift E90

Recommended Posts

Va salut dragi colegi. Am un BMW e90 din 2007 si am avut ocazia sa fac rost de niste piese de la un e90 facelift 2010. Am luat de pe masina aceea portbagajul si stopurile ce le-am pus pe masina, doar ca am avut o problema; dupa ce le-am montat am ajuns la concluzia ca ceata imi sta aprinsa fara sa o aprind din buton, stopurile pe marsariel nu se aprind deloc, iar cand semnalizez, se semnalizeaza foarte repede (doar cand semnalizez, dar daca este pe avarie semnalizeaza normal)

O alta problema o am cu farurile, deoarece masina mea din fabrica are faruri adaptive cu bixenon, iar cealaltat masina de pe care vreau sa le iau sunt cu bixenon, dar nu sunt adaptive. Cei de la service mi-au spus ca daca le schimb este posibil sa am probleme apoi si sa mi se aprinda in bord bocuri arse si alti martori. Voi ce credeti? Am schimbat decat stopurile pana acum si portbagajul, dar in zilele ce urmeaza vreau sa schimb si farurile, dar nu stiu ce sa fac. Voi cum ma sfatuiti? SAu daca cineva cunoaste pe cineva specializat in BMW sa ma indrume si pe mine. Va multumesc si poate ma ajutati. Seara buna!

Trebuie sa schimbi si modulul de lumini, iti trebuie FRM3. Banuiesc ca ai FRM2.

Pentru stopurile spate, tre schimbata ordinea la fire in mufe si tre codate sa nu iti mai dea eroare pana iei FRM3.

Pe fata tre sa scoti optiunea de adaptiv, daca nu ai luat faruri adaptive, si tot la fel, mai tre tras un fir de la modulul de lumini pentru ledul de la spranceana, si tre schimbata ordinea la fire la modul de lumini pt angel eyes.

Dupa ce faci modificarile astea, tre codat noul modul de lumini :)

Ai grija, nu merge cu erori pe modulul de lumini, parca la 50 erori taie curentul de tot si dupa trebuie deblocat.

Edited by InSidE

daca vinzi setul vechi de adaptive si frm-ul vechi, sunt interesat.

partea din spate se rezolva usor fara schimbarea frm-ului.

pentru fata trebuie schimbat si frm-ul

uite schema pentru stopuri, e posibil sa nu ai exact aceleasi culori dar daca respecti destinatia pinilor modificati totul va fi ok

http://img72.imageshack.us/img72/7255/desenmufe.png

Multumesc pentru raspunsuri, dar cineva care ma poate ajuta sa resetez modulul si sa fac schimbul de fire stie cineva? Pana acum am schimbat decat spatele, iar acum vreau sa schimb si farurile, doar ca nu stiam cum este cu modulul. Dupa ce am schimbat si modulul il reseteaza cineva dintr-un tester?

In legatura cu piesele vechi nu le pot vinde, deoarece trebuie sa le pun pe masina de pe care le-am luat cele facelift si trebuie sa le fac pe amandoua sa nu aiba erori.

Un numar de telefon al cuiva care stie sa reseteze modulul? Astept cu interes un raspuns. Va multumesc!