Jump to content

bmw 320d 150 cv 2002 - ambreaj terminat

p3tric

Recommended Posts

daca volantul are uzura va strica si noul kit de ambreiaj. Ai volant cu masa dubla si ca regula se schimba odata cu ambreajul. Restul e cancan

ms man. asa am sa fac. Pun totul nou. :D

dar in ce consta stricatul la volante??/ nu se pot repara??/ rectifica?/ la un strng bun profesional?//

dar in ce consta stricatul la volante??/ nu se pot repara??/ rectifica?/ la un strng bun profesional?//

volantul se dezechilibreaza si din cate stiu eu nu poate fii rechilibriat pe banc. Fiind un disc ce are o miscare de rotatie trebuie sa fie perfect echilibrat altfel isi ia bataie .. bataia dezcentreaza rulmentul si strica iar ambreajul.

poti cumpara un volant luk sau sachs. Nu am auzit de probleme cu ele.

Edited by malasorte

volantul se dezechilibreaza si din cate stiu eu nu poate fii rechilibriat pe banc. Fiind un disc ce are o miscare de rotatie trebuie sa fie perfect echilibrat altfel isi ia bataie .. bataia dezcentreaza rulmentul si strica iar ambreajul.

poti cumpara un volant luk sau sachs. Nu am auzit de probleme cu ele.

tind spre luk. 1500 lei. se imbina bine cu cu kit ambreaj OE>> ??? sau daca am ambreaj OE sa iau tot OE volanta. doar ca e 3500 lei :(

De ce nu iei un kit afermarket de la vanzatorii autorizati de pe forum?

ClaudiuBWR avea ceva oferta la ~1800lei ambele, nu o fi cu mult mai scump daca nu mai e valabila oferta. Oricum nu o sa te tina o vesnicie.

dar nici sa il schimb in fiecare an :( e si acela un efort .

dar nici sa il schimb in fiecare an :( e si acela un efort .

Sunt convins ca exista o oarecare diferenta intre ele dar nici chiar asa. Pana la urma sunt piese noi, daca menajezi ambreiajul (nu toata ziua liniute, cerculete, plecari violente si nu ai roti imense) nu vad de ce nu te-ar tine vreo 2-3 ani daca nu mai mult.

Edited by jeezy

Sunt convins ca exista o oarecare diferenta intre ele dar nici chiar asa. Pana la urma sunt piese noi, daca menajezi ambreiajul (nu toata ziua liniute, cerculete, plecari violente) nu vad de ce nu te-ar tine vreo 2-3 ani daca nu mai mult.

Nu prea am exagerat cu linute, cerculete , plecari violetente dar conduc totusi mai sportiv. Masina e la mine de 3 ani si am facut 50000 km cu ea si deabia acuma am dat gata ambreajul ei original la 200000 km. Totusi nu sunt un criminal de bmw-uri. :p

Nu prea am exagerat cu linute, cerculete , plecari violetente dar conduc totusi mai sportiv. Masina e la mine de 3 ani si am facut 50000 km cu ea si deabia acuma am dat gata ambreajul ei original la 200000 km. Totusi nu sunt un criminal de bmw-uri. :p

Nu te acuzam de nimic, si eu mai conduc sportiv ocazional :) .

Doar ca, daca nu ai de gand sa mai tii masina inca 200.000km si fondurile sunt mai subtiri, nici aftermarket nu e o alegere deloc rea.

Nu te acuzam de nimic, si eu mai conduc sportiv ocazional :) .

Doar ca, daca nu ai de gand sa mai tii masina inca 200.000km si fondurile sunt mai subtiri, nici aftermarket nu e o alegere deloc rea.

kit ambreaj OE il primesc maine. cred ca iau si volanta luk si daca ma tine inca 3 ani ar fi super. cam atat intentionez sa o mai tin. maxim 3 ani :D si daca o vand nu vreau sa o dau cuiva praf sa blesteme bmw-urile si pe mine :p

Edited by p3tric

Sa ne spui si noua cand va incepe marea operatiune pt a-ti tine pumnii. popcorm1.gif

cat mai pot circula cu ambreajul actual??

- nu imi trepideaza

- ajung lejer la 160 km/h

- daca ii dau forja sau cum am patinat in zapada da miros de ambreaj

io zic sa stai cuminte.

daca nu patineaza si nu are zgomote,..lasa-l asa.

altfel arunci banii aiurea,..poate sa mai tina 50mii.

eu am schimbat ca uruia volanta,..dealtfel ambreiajul era foarte bun, la cum merg eu,..mai tinea 100mii lejer.

aa,.....eu l-am schimbat la 190mii.

io zic sa stai cuminte.

daca nu patineaza si nu are zgomote,..lasa-l asa.

altfel arunci banii aiurea,..poate sa mai tina 50mii.

eu am schimbat ca uruia volanta,..dealtfel ambreiajul era foarte bun, la cum merg eu,..mai tinea 100mii lejer.

aa,.....eu l-am schimbat la 190mii.

spui si tu niste km parca s-ar face asa usor, o data ce patineaza numai e un ambreaj care sa ai incredere in el...

cat mai pot circula cu ambreajul actual??

- nu imi trepideaza

- ajung lejer la 160 km/h

- daca ii dau forja sau cum am patinat in zapada da miros de ambreaj

Daca a inceput sa iti patineze nu mai sta, schimba-l! Fenomenul se va agrava si te poti trezi intr-o depasire ca va patina.

Edited by buldy