Jump to content

bmw 320d 150 cv 2002 - ambreaj terminat

p3tric

Recommended Posts

Daca a inceput sa iti patineze nu mai sta, schimba-l! Fenomenul se va agrava si te poti trezi intr-o depasire ca va patina.

Foarte adevarat . nu mai pot avea incredere in masina si se pot intampla unele mai grave.

Ambreajul imi patineaza numai la plecari bruste( adica imi scartie ft putin in 1, desi imi scartia si in 2 inainte). Nu imi trepideaza sau bate in ambreaj si de asta tind sa cred ca volanta e inca buna si daca as schimba acuma kitul ambreaj as mai salva si volanta. Sa ma mai tina macar 50000 :D

Volanta cu masa dubla preia socurile produse de motor , efectiv protejeaza transmisia de aceste socuri, are in interior niste arcuri, arcuri care divizeaza volanta . Aceste arcuri cu timpul imbatranesc si cedeaza, atunci apar vibratiile. Trebuie sa schimbi si volanta.

daca tot dai cutia jos ce rost are sa nu schimbi si volanta...

Edited by Mircea-Si

Volanta cu masa dubla preia socurile produse de motor , efectiv protejeaza transmisia de aceste socuri, are in interior niste arcuri, arcuri care divizeaza volanta . Aceste arcuri cu timpul imbatranesc si cedeaza, atunci apar vibratiile. Trebuie sa schimbi si volanta.

daca tot dai cutia jos ce rost are sa nu schimbi si volanta...

Rostul e ca costa 35 mil una OE si in astea ieftine nu prea am incredere ca tin cat ar mai tinea a mea o spun sincer.

Foarte adevarat . nu mai pot avea incredere in masina si se pot intampla unele mai grave.

Ambreajul imi patineaza numai la plecari bruste( adica imi scartie ft putin in 1, desi imi scartia si in 2 inainte). Nu imi trepideaza sau bate in ambreaj si de asta tind sa cred ca volanta e inca buna si daca as schimba acuma kitul ambreaj as mai salva si volanta. Sa ma mai tina macar 50000 :D

daca nu face scartz,..nu inseamna ca patineaza ambreiaju´.

ai prins-o, petrica ?

si nici aia oe nu te tine cit aia de pa masina( daca e a ei ):

DE PE::scuze

Edited by sbircris

daca nu face scartz,..nu inseamna ca patineaza ambreiaju´.

ai prins-o, petrica ?

si nici aia oe nu te tine cit aia de pa masina( daca e a ei ):

DE PE::scuze

daca nu as cunoaste cum mergea as spune ca nu am reusit eu sa dau scart. dar inainte cum stiam :p ,. adica nu intentionat. ma refer la o plecare in forta. acuma nici pe ud nu imi scartie bine :p . sau o fi evoluat ASC meu ca in filmele cu roboti si e mai destept ( nu sunt rau, glumesc) :p