Jump to content

folie auto

Vincent

Recommended Posts

vreo recomandare unde se pun folii bine pe masina in bucuresti ?

fara sa ti dea fata de usa jos sau sa se dezlipeasca dupa 1 saptamana .

si daca e problema mare cu police cu folie si pe fata inchisa de tot ? m am saturat de amenzi :)

Daca te-ai saturat de amenzi, lasa asa, pune folie doar pe spate.. pe fata nu ai voie, mai ales ca vrei cea mai inchisa..

nu mi pun doar pe spate ca eu nu stau in spate .. :)

Uite eu m-am dus cu ea la RAR sa fac identificarea si pana nu am dat jos folia de pe geamurile fata nu mi-au dat actele. Deci repet: In parcare la RAR am jupuit folia aia :sorcerer:

Uite eu m-am dus cu ea la RAR sa fac identificarea si pana nu am dat jos folia de pe geamurile fata nu mi-au dat actele. Deci repet: In parcare la RAR am jupuit folia aia :sorcerer:

dar e normal asta .. n ai cum sa faci rar u cu folie pe fata .

decat cu geamurile jos daca ai blat :)

Exista o jmecherie sa nu zica nimic Police.

Cati ani ai? Ce model de masina?

putin peste 20 :))

e90 am .

Mihai, eu incercam, la modul serios, sa-l ajut pe Vincent. Daca procedezi asa eu ma retrag.

Acum ajuta-l tu.

Vincent, se poate, sa stii. E o chichita. PM userului KIP, o sa te ajute el. In pofida rautatilor unora de pe aici...

• Like 2

mda e un cod care trebuie spus cand te opreste si cere pt fata , daca spui codul ala lucrezi undeva anume si ai nevoie de acea folie .Mai multe nu pot spune , Similea stie ce si cum .Si s-a mai dezvaluit pe alte forumuri acel cod asa ca ...doar pe privat se transmite .Din ce stiu s-a schimbat de 3 ori anul trecut , daca ziceai gresit ..hopa talonul.
  • Like 2

Vezi ca Similea lucreaza la ARR. Nu-i da informatii. O sa te astepte la colt de strada sa iti ia talonul, numerele si in final masina!

Hai ca deja o dai in penibil cu glumele astea pentru nouveniti, deja m-am saturat ca ""batranii"" sa-si bata joc de altii dor pentru ca vezi doamne ei sunt veterani. activez pe mai multe forumuri dar aici e singurul unde se permit asemenea tertipuri eftine.

Normal ar fi ca astfel de "glume" sa fie sanctionate...

mda e un cod care trebuie spus cand te opreste si cere pt fata , daca spui codul ala lucrezi undeva anume si ai nevoie de acea folie .Mai multe nu pot spune , Similea stie ce si cum .Si s-a mai dezvaluit pe alte forumuri acel cod asa ca ...doar pe privat se transmite .Din ce stiu s-a schimbat de 3 ori anul trecut , daca ziceai gresit ..hopa talonul.

Mama, da ai vazut multe filme cu James Bond....

Vincent, vezi ca astia te iau la misto, daca nu te-ai prins deja.

Edited by gugulete
  • Like 6

Mihai, eu incercam, la modul serios, sa-l ajut pe Vincent. Daca procedezi asa eu ma retrag.

Acum ajuta-l tu.

Vincent, se poate, sa stii. E o chichita. PM userului KIP, o sa te ajute el. In pofida rautatilor unora de pe aici...

hai sa fim seriosi eu am crezut ca glumeste si am luat o ca pe o gluma :)

chiar as fii interesat daca stiti ceva de genu asta de asta am si scris aici ..

o sa l intreb pe kip daca voi v ati suparat aici ..

eu tot cred ca a fost o gluma :))

Gugulete, eu nu cred ca esti fata.

Pune o poza cu tine!

Sunt hermafrodit, dar mi-e rusine sa spun. As pune poza cu mine (in afara de cea din profil :hyper: ) dar sunt mai pudic de felul meu....

Edited by gugulete

Pt initiatorul topicului: Darius Impex iti recomand, are garaj undeva in Vatra Luminoasa. Am pus folie la ei acum 3 luni tot in urma unei recomandari, au zgariat folia pe stânga fata si au ĂŽnlocuit-o fara probleme. Iti pot da nr de telefon daca doreĂâ˘ti sa mergi la ei. Ma declar mulĂâşumit de ei si am pus folie la ĂŽncĂŁ o masina din familie tot acolo

Sent from my iPhone using Tapatalk