Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand amortizoare fata bilstein B6 bmw e46 - sunt noi

Recommended Posts

si cam unde ai vazut tu cu 1360 lei noi cand eu am dat 1600 lei pe ele , comanda din germania.

ofer 1000 lei

mai pune 250 sui sunt ale tale , sunt tehnologie noua bi - tube , nu mono tube.deci sunt de calitate foarte buna doar ca eu am comandat din greseala B6 , trebuia sa comand B8 deoarece am arcuri eibach pro kit 30/20 mm.

0767213533 si discutam mai multe.toata stima

Uita-te pe linkul de la bilstein de pe site.

Exista si mono si bi-tubular.

http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&36=0&35=171&32=54952&34=0,100011,100121&14=21&10=C025398A29B94098AAEFA50A62FFC7C0018021&12=130

BILSTEIN - B6 SPORT

presiune gas, pentru vehicule cu suspensie standard;

Parte montare punte fata, monotub;

BILSTEIN - B6 SPORT

presiune gas, pentru vehicule cu suspensie standard;

Parte montare punte fata, bitubular;

trebuie utilizat suportul arc de serie

Edited by Kenbobo

ale mele sunt bitube , vreau sa iau b8 acum , am luat b6 din greseala

vindea odata candva, am incercat eu sa iau de la el si a zis ca nu mai aduce.eu am dat 1600 lei pe ele.

daca te uiti bine ,,dani3lll,, le vindea la pretul ala undeva prin 2012 , am incercat eu sa comand prin el si a zis ca nu mai aduce , plus ca dureaza o saptamana comanda fata de 1 zi la mine plus ca eu in 1250 lei le dau drumul , asa ca unde e mai avantajos? sunt noi si ale mele , nu am apucat sa le montez , vreau sa comand b8 acum

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.