Jump to content

Zgomot neidentificat

Recommended Posts

Eu nu inteleg, de ce s-a umblat la ele? Inlocuirea distributiei nu include si demontarea alora. Decat daca se scoate si vibrochenul.

pai nu s-a umblat la ele. doar ca le-am vazut. ca doar cand schimbi distributia ai acces si la ele.

Pai spuneai ca un pinion de la ele nu era pus bine la loc. Vrei sa spui ca era asa din fabrica?

nu de la ele. alea nu au nici un pinion. nu stiu sa iti zic exact care pinion desii l-am vazut acolo. este la primul lant in partea de jos. si actioneaza 2 pinioane mai mici. probabil de la vibrochen

Poi nu misca nimci, te huruit iara nu se aude nimic,am schimbat doar intinzatorul cel vechi parca ramanie intepenit putin un fel de agatat, rola era buna :rolleyes: in schimb am vazut ca era plin de praf de ala de curea dupa ce am schimbat intinzatorul, habar nu am ce se intimpla <_>

exista un motiv pentru care se wschimba la pachet, crezi ca simti tu la mana ceva? e suficient sa nu fie aliniate cum trebuie, fara sa aibe joc si iti uzeaza imediat cureaua..

dar ma rog, sunt tampiti aia de zic sa se schimbe si rolele odata cu cureaua..

dar ma rog, sunt tampiti aia de zic sa se schimbe si rolele odata cu cureaua..

Lasa ce spune lumea din auzite. Rolele se verifica la mana daca au joc, nu prea au legatura cu cureaua. Se pot schimba si separat sau tot kitul de accesorii odata.

La fel intinzatorul se verifica daca are arcul slabit - de aici in special pot aparea vibratii sau zgomote ciudate.

nu de la ele. alea nu au nici un pinion. nu stiu sa iti zic exact care pinion desii l-am vazut acolo. este la primul lant in partea de jos. si actioneaza 2 pinioane mai mici. probabil de la vibrochen

Stiu ce spui, am inteles si de prima data. :)

Este un pinion central pe vibrochen ce angreneaza cele 2 pinioane ale balansoarelor de echilibrare. Deci... AU pinioane si alea. De angrenare.

In asta se vede mai bine, chiar daca e N47 biturbo.

http://www.bimmerpost.com/storyimages/4c59d569-049f-3034.jpg

da,

vad acuma. si banuiesc ca pinioanele alea sunt pe ceva rulmenti. cel putin asa stiu. jocul ala poate fi si din rulmenti. dar cred ca nu mai imi bat capul o vreme cu ele. ca si asa am cheltuit destul cu masina. vreau sa ma si bucur de ea :)

mai vedem la anu ! asta daca viata nu ne mai ofera ceva suprize ;)

Asta nu-i motorul de pe 123d?

Nu stiu, n-am fost sa vad in ce masina l-au bagat.

Serios acum, ce intrebare e asta?

Am spus ca e motorul biturbo. Poate fi Seria 1, 3, 5 sau X. Dupa parerea ta pe ce masina e?

Paleonte, nu stiu sa-ti spun, eu n-am umblat la ele. Am vazut doar capacul ce le tine sa nu iasa.

Edited by C_o_s_m_i_n