Jump to content

E92 - 320d , fabricat in 2008, posibil sa aiba 163cp ?

bogdanov

Recommended Posts

poti sa iti cauti e92 de 2007 cu motor M47 la alea nu cade lantu ... 2007 sau 2008 e diferenta doar un an plus ca o iei si mai ieftin .

la Km nu te mai uita ca oricum majoritatea ajung peste 150K ... nimeni nu da masina cu 100k la pret "bun".

Sa mi arati si mie ce vinde prietenul tau atat de cinstit precum sustii , ca sa mi pot face si eu o idee , ca la cate masini vad pe autovit ul asta , sincer doar cateva exceptii si aia particulari cu masini bune ! Si normal ca ia la gramada , daune si apoi le repara in tara si le vinde ca "tipla".. ma lasi? sunt satul de texte de genul , eu inca nu am dat peste samsar cinstit , iar prietenul tau nu cred ca face exceptie ! Imi pare rau pentru cinciul tau si ca ai avut probleme , dar spune mi si mie , a cui e vina daca majoritatea baga piese de tot rahatul in masina apoi se plang ca le pica? Am avut si eu e60 si in afara de o baterie si galerie de evacuare [ care am inlocuit o cu una de e39 ] + resoftare , nu a mai avut nici pe dracu ! atata timp cat dai masinii ceea ce trebuie , nu are ce sa pice la ea , mai stiu un bmw e60 530d din 2004 cu 350 de mii de km reali si abia acum au inceput sa ii pice mai multe piese , dar pana acum nu a avut nici cea mai mica problema [ oare de ce? ]. A cui e vina oare ca inca mai visati la bmw uri din 2005 aprox cu 120-150 de mii de km parcursi?

Eu mi-am luat de ceva luni un 520d/2009/180k de la un samsar si masina arata si merge impecabil...deci mai lasa-ma cu astea ! In legatura cu e60 vechi, am facut toate reviziile numai la bmw si masina a fost adusa din germania din reprezentanta si tot degeaba.

Eu mi-am luat de ceva luni un 520d/2009/180k de la un samsar si masina arata si merge impecabil...deci mai lasa-ma cu astea ! In legatura cu e60 vechi, am facut toate reviziile numai la bmw si masina a fost adusa din germania din reprezentanta si tot degeaba.

OK , dupa ce o sa pui masina aia pe standul de sasiu si nu o sa ai nici macar un mm deviatie , atunci o sa te cred pe cuvant , ca sa nu mai zic de lonjeroane etc , sunt multe aspecte ce necesita verificate si care nu se observa la prima analiza ! faptul ca ai facut reviziile intr o reprezentanta , nu te scuteste de piesele contrafacute sau de incompetenta celor din reprezentanta ! Oricum e problema ta sa crezi in "bunatatea si sinceritatea" samsarilor , eu imi mai ajut cate un prieten sa isi cumpere masina si apeleaza la mine ca stiu ca sunt in stare sa ridic si mocheta de sub masina , ca sa vad daca nu a fost facuta din 2 bucati [ am dat si peste cazuri de genul ]. Din experienta mea spun doar atat : Sa cumperi o masina din romania e ca la roata norocului iar cand vine vorba de masini de 15 mii de euro , deja lucrurile se agraveaza ! Macar de ar spune si ce probleme are cel care o vinde , dar nu face asta , la ei dauna reparata e egal cu "lovita usor" , sau kilometrii dati inapoi e egal cu "e cam murdara , sau cand nuanta airbagului difera de restul masinii si multe alte aspecte ! Am vazut si bmw uri din 2011 declarate daune , refacute in tara si apoi vandute , asa ca nu ma mai mira nimic !

OK , dupa ce o sa pui masina aia pe standul de sasiu si nu o sa ai nici macar un mm deviatie , atunci o sa te cred pe cuvant , ca sa nu mai zic de lonjeroane etc , sunt multe aspecte ce necesita verificate si care nu se observa la prima analiza ! faptul ca ai facut reviziile intr o reprezentanta , nu te scuteste de piesele contrafacute sau de incompetenta celor din reprezentanta ! Oricum e problema ta sa crezi in "bunatatea si sinceritatea" samsarilor , eu imi mai ajut cate un prieten sa isi cumpere masina si apeleaza la mine ca stiu ca sunt in stare sa ridic si mocheta de sub masina , ca sa vad daca nu a fost facuta din 2 bucati [ am dat si peste cazuri de genul ]. Din experienta mea spun doar atat : Sa cumperi o masina din romania e ca la roata norocului iar cand vine vorba de masini de 15 mii de euro , deja lucrurile se agraveaza ! Macar de ar spune si ce probleme are cel care o vinde , dar nu face asta , la ei dauna reparata e egal cu "lovita usor" , sau kilometrii dati inapoi e egal cu "e cam murdara , sau cand nuanta airbagului difera de restul masinii si multe alte aspecte ! Am vazut si bmw uri din 2011 declarate daune , refacute in tara si apoi vandute , asa ca nu ma mai mira nimic !

Cand am cumparat masina am verificat tot la ea si chiar nu are nici cea mai mica problema . Pana la urma si norocul conteaza.

Link cu masinile pe care le vinde samsarul asta de buna credinta?

Vezi sa nu :))))

Mie mi-a adus o masina foarte buna din punct de vedere tehnic si altceva nu ma INTERESEAZA....Si nu toti vand masini lovite cu km dati inapoi. Si eu am vandut o nasina pe autovit dar asta nu inseamna ca fac manareli !!!!

Uite , ca sa nu ma intelegi gresit , pe mine ma intrigat chestia asta cu increderea in samsari si tot tacamul.Nu am zis ca toti vand masini lovite si etc dar 90 la suta de pe autovitul ala asta fac , vand masini cu probleme si mai rau e ca incearca sa le si ascunda !

Oricum am devenit off topic , asa ca imi cer scuze ! Pentru colegul care a initiat topicul : daca vrei o masina buna , dute in germania cauta un handler serios [ de preferat sa ofere si acea garantie de 12 luni cu toate ca nu ai ce face cu ea , dar reprezinta o mica siguranta ca cel care o vinde se bazeaza pe ceva] sau daca e prea departe , cauta la welt auto [ am cativa cunoscuti care au cumparat de acolo si au gasit masini in toata regula ]