Jump to content

Apa in Circuitul de Lumini !

Recommended Posts

Ce ai in vedere cand te referi la "circuitul de lumini"?

Ce fel de ajutor doresti?

Mersi

deci mai bine zis modulul de lumini

deci imi intra apa la el si nu imi mai merg farurile, stopurile,semnalizarea stanga,proiectorul drept.il dau jos il usuc bine il pun la loc si merge.merge pana vine ploaia apoi situatia se repeta,nu stiu pe unde intra apa.am desfacut torpedoul sa vad de unde vine, dar nu mi-am putut da seama,am verificat platicaraiele de pe langa parbriz dar tot nu mi-am putut da seama

am dat jos aparatoarea de noroi de sub aripa sa vad daca are vreo legatura dar nu cred.ar trebui sa fie aparatoarea de plastic crapata ca sa ajunga apa in caroserie.

in prima faza am crezut ca ii infudata scurgerea cu frunze dar nu e, ii curata lacrima

am dat jos aparatoarea de noroi de sub aripa sa vad daca are vreo legatura dar nu cred.ar trebui sa fie aparatoarea de plastic crapata ca sa ajunga apa in caroserie.

in prima faza am crezut ca ii infudata scurgerea cu frunze dar nu e, ii curata lacrima

in cutiea aia de sub capota cu ricuitele nu intra apa ca am verificat-o,am defacut-o bucatele dar nu se vede nici urma de apa in ea sau deasupra ei

Nu cred ca ai alta solutie decat sa dai partea de sus a bordului jos ca sa vezi exact pe unde curge. Eu banuiesc ca pe la parbriz daca acesta a fost schimbat.

nu a fost schimbat parbrizul de cel putin 5 ani,o sa desfac in jurul lui sa vad cum arata acolo,dar daca curge apa de sus, teoretic ar trebui sa curga in jos,nu sa intre apa de jos in sus,deci ce se scurge de pe parbriz sa curga undeva pe caroserie

vezi ca parca mai sunt niste scurgeri, sub capacele de la filtrul de habitaclu, insa n-as putea sa iti spun exact unde, parca citisem pe aici mai demult o problema asemanatoare si asta a fost cauza, scurgerile infundate cu frunze si moloz.

cineva cu e39 poate te ajuta sa localizezi scurgerile respective.

ciuciu, nimic, nu am rezolvat,cheR nu a mai patit nimeni asa ceva, am mai citit pe ceva forum despre un posesor de e 39 ca avea probleme cu luminile din cauza modulului de lumini care avea putina apa in el si pe care l-a schimbat cu altul din dezmembrari si a rezolvat problema dar nu s-a gandit oare din ce cauza a ajuns apa acolo?nici nu s-a gandit ca poate va ajunge apa si in cel sh.