Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Inlocuire baterie

cos12

Recommended Posts

Salut,

Am inceput sa primesc multe atentionari in bord si idrive, de baterie descarcata. Mai nou mi se reseteaza ceasul si data asa ca a venit vremea sa inlocuiesc bateria cu care a iesit masina din fabrica.

Stie cineva procedura, si aici ma refer la detaliile ce tin de inlocuire( daca trebuie facuta operatiunea la dealer,daca e obligatorie baterie OEM, daca e complicata si costisitoare si daca exista solutii DIY)?

Edited by cos12

Salut,

Am inceput sa primesc multe atentionari in bord si idrive, de baterie descarcata. Mai nou mi se reseteaza ceasul si data asa ca a venit vremea sa inlocuiesc bateria cu care a iesit masina din fabrica.

Stie cineva procedura, si aici ma refer la detaliile ce tin de inlocuire( daca trebuie facuta operatiunea la dealer,daca e obligatorie baterie OEM, daca e complicata si costisitoare si daca exista solutii DIY)?

inlocuirea ei e simpla ca operatiune. bateria nu trebuie sa fie neaparat bmw dar ar trebuii sa aibe aceiasi capacitate ca si asta. daca ii pui alta capacitate atunci va trebuii s-o resoftezi<pe borna de minus exista un senzor care verifica starea bateriei, acesta este progamat pt amperajul actual, daca ii pui o bat cu un amperaj diferit si nu o progamezi atunci risti s-o incarce prea mult si s-o fiarba sau risti sa incarce prea putin si sa ai iar probleme>

cel mai bine e sa te uiti la cea actuala si sa iei una la fel si nu mai trebuie sai faci nimic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.