Jump to content

Vand BMW 320d

mircea_cj

Recommended Posts

De vanzare BMW 320 d touring an 2002 150cp 271000 km carte service, inmatriculat in tara in 2009, taxa platita si nerecuperata. Masina se afla in stare de functionare fara vicii sau defectiuni si de asemenea are toate reviziile si actele la zi.

Dotari: climatronic, 4 geamuri electrice, comenzi volan , abs, asc etc. pret 5900 E neg.

poze mai multe ofer pe mail sau mai incerc pt ca acum nu reusesc

post-50714-0-04526700-1361265670_thumb.jpg

post-50714-0-62020100-1361265718_thumb.jpg

post-50714-0-26949700-1361265461_thumb.jpg

Edited by mircea_cj

foarte misto masina are ''etc'' , eu nu am :((

etc se refera mai mult la optinile standard care cred ca nu are rost a fi mentionate la un BMW

oricum, un argument foarte pertinent referitor la obiectul acestui topic ;)

sincer le prefer pe cele referitoare la masina fie ca sunt pro sau contra

o seara placuta!

Edited by mircea_cj

mie unul imi place volanul de aceea l-am pus, credema oferte au fost; masina nu a avut comenzi din fabrica, le-am montat eu cu ajutorul colegilor de pe forum(multumesc aici lui XXL)..."cat despre luat in bot" daca te referi la accidente masina nu a avut de asemenea avengura.... doar mici zgarieuri...

mie unul imi place volanul de aceea l-am pus, credema oferte au fost; masina nu a avut comenzi din fabrica, le-am montat eu cu ajutorul colegilor de pe forum(multumesc aici lui XXL)..."cat despre luat in bot" daca te referi la accidente masina nu a avut de asemenea avengura.... doar mici zgarieuri...

Ce nu intelegi tu e ca volanul ala s-a pus pe nfl si e single stange.Cele de pe fl sunt dual stage. Deci, in caz de accident, airbag-ul ala nu va sari in veci. Pe langa faptul ca e urat cu spume. Si nu o mai da cotita. Ceva s-a intamplat cu masina de a fost pus volan de nfl !

Ce nu intelegi tu e ca volanul ala s-a pus pe nfl si e single stange.Cele de pe fl sunt dual stage. Deci, in caz de accident, airbag-ul ala nu va sari in veci. Pe langa faptul ca e urat cu spume. Si nu o mai da cotita. Ceva s-a intamplat cu masina de a fost pus volan de nfl !

asa o fi ca sa zic ....poate tu stii mai bine :)