Jump to content

Vopsea peste crom?

Gabi_323i

Recommended Posts

am si eu o nelamurire, cum pot sa vopsesc ramele cromate ale geamurilor fara ca vopseaua sa sara?  :blink:

18989[/snapback]

Pai slefuieste si tu cromu ala pana isi pierde luciul si devine mat.Asta ca sa adere mai bine vopseaua pe el.Dar intai sa le dai jos de pe usa,eventual suflu si un pic de spritz chit pentru aderenta.

am si eu o nelamurire, cum pot sa vopsesc ramele cromate ale geamurilor fara ca vopseaua sa sara?  :blink:

18989[/snapback]

daca reusesti sa le faci sa ma anunti si pe mine ca as vrea sa le vopsesc si eu. pana sa imi arati atunci la masina lui Ionut nici nu stiam ca exista si negre. erau obsedati rau cu cromul nemtii in 86 :)

si mie imi place ornamentul de crom din jurul geamurilor. as fi vrut si eu pe e46. la 5er vine stock din cate stiu

19139[/snapback]

Pai ornamentele negre sunt optionale si se cheama "Shadow Line".Tot ce e cromat pe masina vine negru.Nu mai imi place cromul,parca invecheste masina.

• 2 months later...

da, foarte frumos intradevar, l-ai facut singur?

intre timp am gasit si solutia vopsirii, am luat o rama de la geam si am slefuito de cromul ala si am vopsit-o in 2 straturi

a iesit foarte misto si nici nu se curata am apasat cu surubelnita ca sa o zgarii si nu a sarit vopseaua, asta a fost facuta cu sprayul dar cand le voi face pe toate le vopsesc in camp electrostatic

• 2 weeks later...
am si eu o nelamurire, cum pot sa vopsesc ramele cromate ale geamurilor fara ca vopseaua sa sara?  :)

18989[/snapback]

am vopsit si eu respectivele ornamente exista o vopsea neagru mat 'texturat' si este fff. rezistenta (binenteles slefuite bine inainte de vopsire)

inainte sa afluu de aceasta vopsea, am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de spreiuri si dupa 2-3 saptamini...... :blink:

am vopsit si eu respectivele ornamente exista o vopsea neagru mat 'texturat' si este  fff. rezistenta (binenteles slefuite bine inainte de vopsire)

inainte sa afluu de aceasta vopsea, am cheltuit o gramada de bani pe tot felul de spreiuri si dupa 2-3 saptamini...... :)

31612[/snapback]

superb :)

ai un id de yahoo ceva sa vb mai multe? :blink:

• 1 month later...

am facut una, am slefuit la ea mult timp ca sa fie perfect :blink: am indepartat tot cromul de pe ea cu smirghel de 300 parca dupa aia am degresat-o si am vopsit-o cu un spray, i-am dat 2 maini, vreau sa spun ca sunt FOARTE multumit de rezultat , dupa ce s-a uscat am zgariat-o cu o surubelnita si nici macar nu a ajuns la fier am dat un pic cu degetul si aproape ca nu se mai cunoaste

asta a fost de proba sa vad daca tine vopseaua, oricum o sa le vopsesc in camp electrostatic