Jump to content

Ajutor reconditionare E30 cabrio

B318URS

Recommended Posts

Salut!

Acum un an am inceput un proiect pe care credeam ca am sa-l pot termina singur. Din pacate, timpul nu mi-a permis acest lucru. Inainte de a abandona proiectul, am decis sa apelez la ajutor.

Deci, avem un E30 318i Cabrio din 1992.

Caut pe cineva sa ma ajute cu urmatoarele:

- reconditionat caroserie - are rugina in punctele unde se aduna apa, jos la praguri (stanga / dreapta) si in fata la sofer, chiar langa stergatoare, intre parbriz si capota motor - cam atat am vazut eu;

- vopsitorie de foarte buna calitate, culoare calypsorot; aici mi-as dori sa ma ajute cineva cu experienta, eventual cu referinte

- reconditionare interior, si aici avem urmatoarele nevoi: curatare / inlocuire mocheta, reconditionare piele scaun sofer (uzata/rupta pielea in partea stanga pe unde se intra in masina), reconditionare volan piele M Technik, inlocuire 'camasa' piele schimbator viteze, maciulie noua piele schimbator viteze, inlocuire tablou de bord (niste meseriasi mi-au crapat plasticul transparent din fata cadranelor cand au dat bordul jos, nu stiu daca se poate inlocui doar acest plastic sau trebuie sa schimb tabloul de bord cu totul), inlocuire panouri usi fata si spate (in spate nu avem usi, evident, dar nu am stiut cum sa le numesc; oricum asta presupune cautat si achizitionat panouri noi de pe site-uri de specialitate), reparat suportul de casete din dreptul cotierei (da, casete :), cautat, cumparat si instalat radio cd OEM, cumparat si instalat antena motorizata, reparat oglinda electrica stanga fata (nu functioneaza din cauza unor fire intrerupte);

- la motor: rezolvat pierdere lichid racire (am montat o instalatie de aer conditionat si baietii respectivi nu cred ca s-au ingrijit sa mai si stranga bine colierele peste tot cand au montat radiatorul la loc - inainte nu pierdea nimic, deci cred ca se rezolva usor), cautat pe net, comandat si instalat catalizator + intregul esapament si sonda lambda de rigoare (acum nu are catalizator), resetat martorul de inspectie, setarea motorului in parametrii normali (masina are 132,000km, i-am schimbat distributia acum 5,000km);

- la exterior vreau sa-i cumpar un set de jante BBS RS si sa-i transform plafonul din manual in electric (stiu ca e complicat si nu tocmai cel mai fiabil sistem, de aceea apelez la ajutor)

- articulatiile si suspensiile sunt noi, montate acum o luna

In principiu, caut pe cineva care sa ma ajute cu toate cele de mai sus. Tehnic, e posibil sa nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute chiar cu toate (fie si pentru pretul corect), de aceea accept si ajutor "pe bucati".

Tot tehnic, imi doresc sa termin cele de mai sus intr-o singura luna calendaristica.

Daca am postat unde nu trebuie, rog moderatorii sa fie ingaduitori si sa mute topicul unde cred de cuviinta. Am incercat sa caut pe forum, dar nu am gasit o sectiune corespunzatoare.

post-55372-0-03001400-1361326688_thumb.jpg

Edited by B318URS

Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda un service unde am vopsit eu masina iar proprietarul are un urs exact ca al tau reconditionat integral plus alte cateva E30-uri facute de la 0 in ultimul an. Pe site sunt si ceva poze.

http://www.farcebook.com/activautoservice/photos_stream?ref=ts

http://www.activauto.ro/

Ca idee, ursul lui a castigat premiul pt. cel mai frumos interior de urs la E30 meeting anul trecut, este vb de cel rosu cabrio.