Jump to content

Rog sfatuire!

Ruben

Recommended Posts

Salut!Vreau sa intru si eu printre voi posesorilor de BMW,imi plac la nebunie,pot sa zic ca este o obsesie....dar banii nu sunt multi...doar 3500 euro am la mana!Intrebarea mea este :care ar fi cea mai buna alegere de BMW la banii astia?Ma refer la fiabilitate,consum,etc.

Desigur,masina va avea o varsta,cam multi kilometri la bord,...deci ma gandesc ca un diesel ar fi cea mai buna alegere,astea pot merge sute de mii de kilometri.

Nu cunosc istoricul diesel-urilor BMW,deci nu sunt prea sigur nici la capitolul asta.

Sa nu ma intelegeti gresit,la banii astia,stiu ca performantele masinii alese nu vor fi grozave.Adevarul este ca am o slabiciune fata de vechiurile modele de BMW,imi plac mult, deci.......BMW sa fie si as fi mandru! :blink:

Am inceput sa caut modele la pretul asta,...am dat peste 324 TD...imi place.

Daca merge la fel de bine pe cum arata atunci sunt un om fericit!Are motor de 2400 cmc,110 CP,consum mediu 8 l(deci imi suna bine).Altceva nu stiu despre modelul asta,daca are o reputatie proasta sau...alte chestii.

Am auzit si de fratele sau BMW 324D,....90CP,consum mai mic,despre care se zice ca-i chiar exagerat de lenesa!(eu nu vreau chiar performante de dacie!)

Deci,in concluzie,am nevoie de niste informatii concrete inainte sa ma gandesc de unde o sa-l cumpar.Apropo,daca stiti cumva pe cineva care vinde,sau daca stiti niste locuri unde ma pot duce sa gasesc niste BMW-uri in stare buna,spuneti-mi va rog!Oricum,in orice caz,BMW ii alegerea mea,nici nu ma gandesc la altceva!!

Mersi!

Vb celui de mai sus , daca nu ai pe dreapta niste bani deoparte ca sa bagi in ea , mai bine nu te arunci la BMW , mai bine te limitezi la ceva in 2000-2500 un urs ceva , si iti mai raman si bani de bagat !

184392[/snapback]

Oricum asta aveam de gand!Desigur m-am gandit la asta.Pe masina nu o sa dau mai mult de 2500-3000 euro!Vroiam totusi niste informatii desre modelele mentionate,daca se merita sau nu!BMW Ursuletz,totusi,consuma cam prea mult,incep sa ma inclin mai mult spre diesel-uri!

Este destul de greu sa gasesti un urs bun la banii astia... dar poate ai noroc! In mod sigur vei mai baga in el minim 1000 de euro (dar macar o faci masina si poti sa te bucuri de ea). Cum ti-a recomandat cat 318 is nu ar fi o alegere rea... cat despre deasel eu unu cred ca iti bati capul degeaba.

Succes... :blink:

Este destul de greu sa gasesti un urs bun la banii astia... dar poate ai noroc! In mod sigur vei mai baga in el minim 1000 de euro (dar macar o faci masina si poti sa te bucuri de ea). Cum ti-a recomandat cat 318 is nu ar fi o alegere rea... cat despre deasel eu unu cred ca iti bati capul degeaba.

184436[/snapback]

Mersi!Eu,unul, cred ca merita sa lupti putin pt un vis.Ma voi gandi bine totusi ca sa nu fac vreo prostie

Mersi!Eu,unul, cred ca merita sa lupti putin pt un vis.Ma voi gandi bine totusi ca sa nu fac vreo prostie

184438[/snapback]

Mare pacat cu porcaria asta de taxa :blink:

Putei sa-ti aduci o masina f buna din germania chiar cu banii astia. Vezi pe mobile.de cam ce se incadra...

La ceva luat de aici ai fff mare grija.

Eu as merge pe un 316 sau 318 si nu pe diesel asa vechi.

ps. poate ar fi o idee sa mai astepti putin sa vezi ce se intampla cu taxa asta nebuna, poate o reduc.

Edited by valllentin

184436[/snapback]

nu trebuie sa te descurajezi...gasesti masini bune in banii aia...un exemplu recent... :) : ursulet

Oricum asta aveam de gand!Desigur m-am gandit la asta.Pe masina nu o sa dau mai mult de 2500-3000 euro!Vroiam totusi niste informatii desre modelele mentionate,daca se merita sau nu!BMW Ursuletz,totusi,consuma cam prea mult,incep sa ma inclin mai mult spre diesel-uri!

184414[/snapback]

Cu 2500-3000 poate ai noroc sa gasesti un Urs bun; Dar cam greu din pacate ....Stiu ca Ursi sunt 3000-3500 cam asa gasesti unul bun :)

Eu teas sfatui sa te indrepti spre Urs daca tot Vrei Bmw ...cred ca e cea mai reusita la ani aia :) ...Totusi in locul tau as alege unul pe benzina dar faci cum vrei...doar sunt banutzi tai :)

Succes la Cumparare daca gasesc pe cineva care vinde Iti dau un PM si-ti spun mai multe detali :blink: