Jump to content

Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si manipulare

kosfunny

Recommended Posts

Viper, din ceea ce scrii tu, parca Romania ar fi taramal fagaduintei, parca ar cere nemtii si englezii viza de Romania, doar-doar sa prinda si ei un post aici in rai.

I-ai mai ajutat cu versurile pe astia de la Cassa Loco?

http://www.youtube.com/watch?v=vxy-t3lrhQA

Edited by Ciupanezu

nu este deloc ba din contra , dar nu este chiar atat de rau pe cat se descrie aici

si in romania se fac bani buni legal, atata timp cat stii sa faci ceva

viata e relativ simpla, taxele sunt relativ mici, atata timpc a stii sa faci ceva e ok, traiesti mai bine decat traieste un neamt cu salariul minim pe economie

viper. Toti pleaca, gandeste-te ca pleaca direct pe 2-2500 care apoi va creste. In Ro cel mai bine castiga programatorii, pt ei n-ar merita sa dea Romania pe altceva. (poate doar pe un job la microsoft sa castige in loc de 3000 aici, 10000).

De medici ce sa mai zic, duca-se ca nu se poate trai cu salariile lor.

au salarii mici foarte corect, dar daca vrei sa intrii in spital cu ceva boala daca nu ai buzunarele pline te lasa sa mori. deci hai sa nu le plangem de mila la saracii medici

nu este deloc ba din contra , dar nu este chiar atat de rau pe cat se descrie aici

si in romania se fac bani buni legal, atata timp cat stii sa faci ceva

viata e relativ simpla, taxele sunt relativ mici, atata timpc a stii sa faci ceva e ok, traiesti mai bine decat traieste un neamt cu salariul minim pe economie

viper, de ce vorbesti de prosperitate, trai bun in Romania, daca tu esti in UK? Sincer acum, nu ti se pare falsitate?

PS: Eu unul nu ma plang, ca e rau sau ceva, as fi eu ipocrit daca as face asa ceva, dar de taxa/taxe am motive, pentru ca intamplator ma aflu intre doua masini, am vandut bmw-ul si sunt conditionat de o taxa, norma de poluare, co2/km, ca sa-mi aduc exact ce vreau eu.

Edited by P.I.M.P.

pai "legea" nu se aplica singura. si iar ajungem la politic... :rolleyes: pe realitatea se vorbeste de CSM, ca tot vorbim de "lege" iar :laugh:

2013 va fi un an interesant.solutia e chiar simpla. nu necesita decat timp si rabdare. si poate niste molotoave...

Edited by max83

nu mi se pare fals pentru ca in acte sunt si roman. am platit o gramada de taxe in romania am lucrat in romania, nu am castigat atat de prost desi era foarte tanar am invatat o meserie am vazut cum se traieste

din pacate tot sistemul este infect , toata lumea vrea spaga nimeni nu este corect, trebuie sa dai bani pentru orice, lucru de care m-am saturat

viper, de ce vorbesti de prosperitate, trai bun in Romania, daca tu esti in UK? Sincer acum, nu ti se pare falsitate?

PS: Eu unul nu ma plang, ca e rau sau ceva, as fi eu ipocrit daca as face asa ceva, dar de taxa/taxe am motive, pentru ca intamplator ma aflu intre doua masini, am vandut bmw-ul si sunt conditionat de o taxa, norma de poluare, co2/km, ca sa-mi aduc exact ce vreau eu.

exact asta ziceam, taxa asta te sacaie acuma pe moment ca vrei sa-ti cumperi masina, dar inafara de taxa asta ia spune-mi si mie ce taxa ti se pare exagerata in romania? care te loveste pe tine direct ca salariat

iarasi te legi de benzina, trebuie sa intelegi ca astea s-au scumpit artificial in cauza UE, probabil daca nu eram in UE acuma 1 litru de benzina era 3 lei

PIBul nostru cred ca nu reflecta deloc puterea noastra de comparare.si iti spun de ce, pentru ca nimeni nu taie factura, nimeni nu ia factura din magazin ca nu-ti foloseste la nimic/ ca nu te intereseaza si asa mai departe. se lucreaza la negru la greu cu 700 in cartea de munca si cu 3000 in mana , in baruri in 50 de sticle de bautura 2 sunt cu factura restul pe sub mana si lista poate continua.

cacanarii la tot coltul si toate se rezolva cu o spaga mica

LE : nici afara nu-s mai breji astia sa nu crezi, dar legea se aplica si sunt corecti de frica, ai calcat pe bec te-o ars si nu sunt loc de discutii.totul incepe de acolo, de la aplicarea legii

Edited by Viper05

Ne-am indepartat de subiectul propus "Combaterea inmatricularii in BG - intre mit si manipulare". Hai sa revenim pe subiect. Parerea mea este ca numarul mare de masini inmatriculate BG pe strazile Romaniei se datoreaza proastei politici in domeniu al guvernatilor romani. Adica pe romaneste, cica au o politica sa ne determine pe noi oamenii de rand sa cumparam masini noi "nepoluante" in timp ce guvernul roman cumpara avioane F16 second hand pe motiv ca bugetul Romaniei nu poate suporta costurile unor avioane noi. Pai, "dragi" guvernanti, credeti ca daca guvernul nu poate sa-si permita tehnologie noua, vor putea palmasii romani sa faca asta? Asta asa pastrand raporturile legate de bugetul statului si bugetul romanului de rand caruia i se ingradeste pana si bucuria de a avea o vechitura (poluanta) acceptabila pe masura bugetului lui.
  • Like 4

sincer, sunt prea multi dobitoci cu numere de bg care merg cu niste cazane de masini si pe deasupra nu au nicio asigurare!

sa va vad pe voi atunci cand va loveste unul cu numere de bg, fara asigurare ce solutie aveti daca nu aveti casco! nu zice nimeni sa nu circule pe strazile tarii dar sa circule responsabil, politia trebuie sa-i verifice la sange poate asa li se vindeca mintea!

da, ai dreptate P.I.M.P, eu vad asta o solutie buna, sa-i verifice la sange de toate actele si asa putem coabita pe strazi!

crede-ma ca sunt saturat de toate darile pe care le platesc la stat, pt toate cacaturile impozite, taze, statul numai sa te rupa-n doua! taxa este cert ca nu o va scoate pt ca asa ceva este imposibil din punctul meu de vedere, ca na, noi ne-am cerut in U.E: !!

Ce plm atatea comentarii, toti va vreti ca nemtii. Neamtul nu fuge in bulgaria sa isi inmatriculeze masina, isi cumpara logan dci si basta. Ia mai scadeti din figuri cei care va plangeti de taxe si costuri la masini. Chiar pe toate nu le putem avea, ca nici in Rai nu ajungem toti.

Pai neamtul nu are taxa de inmatriculare, in timp ce la noi si la un Logan nou, si la unul inmatriculat inainte de 2007 avem taxe mai mari sau mai mici.

Iar a doua ar fi ca neamtul primeste ceva in schimb (autostrazi, transparenta, infrastructura), la noi, impozite mai mari si nu primim absolut nimic, despre asta e vorba.

Edited by P.I.M.P.

Iar a doua ar fi ca neamtul primeste ceva in schimb (autostrazi, transparenta, infrastructura), la noi, impozite mai mari si nu primim absolut nimic, despre asta e vorba.

Apai pe principiul asta hai sa ne tragem un glont in cap ca traim in Romania.

Deja o dam prea mult in politica sau mai bine zis in demagogie.

Ma Dane da tu zici ceva concret? Sincer acuma. Eu nu imi trag un glont in cap ca traiesc in Romania, dar nu-s nici orb sa nu vad ditamai defectele pe care le are, si sa raman absolut uimit cand vad ce infrastructura are o tara la 10m de noi.

Nu putem fi Germania, dar nici nu pot sa stau ca un mut si orb, in timp ce astia fac ce vor.

Cand a fost de iesit in strada in 2012 am iesit, cand au fost proteste anti-taxa in 2008, am iesit desi aveam masina inmatriculata. Tu stai sau fa ce vrei.

Ia mai scadeti din figuri cei care va plangeti de taxe si costuri la masini. Chiar pe toate nu le putem avea, ca nici in Rai nu ajungem toti.

bai ia liniste ma, marcati banu la baieti, ca va ia mama dreacu pe toti, hahahaha hahahhhaha! :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=SeqKt8w_3bw

ps: o dam in politica ptr ca politica are legatura cu toate.

tre sa va reamintesc ca fiscul era o organizatie mafiota?! :laugh: