Jump to content

Bmw E39 520d

alex5aru

Recommended Posts

E pe 520d E39 e motorizarea de pe 320d E46 facelift ?? Aia de 150 de cai ? Stiu ca am cautat eu o data asa ceva si imi gasise 520d E39 150 CP.

Pe mobile.de nu prea mi-a dat nu stiu ce rezultate... dar eu stiu ca parca am vazut asa ceva !!

P.S Am cautat pe forum, dar n`am gasit nimic.

E pe 520d E39 e motorizarea de pe 320d E46 facelift ?? Aia de 150 de cai ? Stiu ca am cautat eu o data asa ceva si imi gasise 520d E39 150 CP.

Pe mobile.de nu prea mi-a dat nu stiu ce rezultate... dar eu stiu ca parca am vazut asa ceva !!

P.S Am cautat pe forum, dar n`am gasit nimic.

184471[/snapback]

Nu iegzista. Anunturi in schimb exista cate vrei, de toate felurile si culorile. Cei de la Tipcars Pipera sunt convinsi (se pare) ca 520d avea 146 cp. Dar nu trebuie sa ne miram. De exemplu, Automobile Bavaria tocmai mi-a scos ieri masina la vanzare pe autovit :blink:

Nu iegzista. Anunturi in schimb exista cate vrei, de toate felurile si culorile. Cei de la Tipcars Pipera sunt convinsi (se pare) ca 520d avea 146 cp. Dar nu trebuie sa ne miram. De exemplu, Automobile Bavaria tocmai mi-a scos ieri masina la vanzare pe autovit :blink:

184474[/snapback]

Exista varianta de 150 CP de pe e 46 si pe E39. S-a adaugat pe unele modele produse intre 2002-2003.

Pai tocmai aia ziceam si eu, ca nu am prea vazut asa ceva, doar la topcars pipera care barzaunesc ei ca ar avea 146 cp. Dar stiu ca imi propusese mie cineva un 520d de 150 cp, eu am intrebat daca e cipuit, iar el a zis ca nu, este motorul de pe 320d > 2002 de 150cp. Si ma tot contraziceam aseara cu cineva, am intrat pe mobile, dar nu mi-a gasit decat una. Cine stie, de aia v-am intrebat si pe voi...

alexxx, promit in vazul tuturor membrilor de pe forum ca nu te mai contrazic niciodata daca tu vii cu explicatii. altele decat ca ai gresit. again :blink:

nimeni nu le stie pe toate, dar nu e cazul sa te arunci - pt a cata oara? - in afirmatii pt care le sustii precum un habotnic.

Pai tocmai aia ziceam si eu, ca nu am prea vazut asa ceva, doar la topcars pipera care barzaunesc ei ca ar avea 146 cp. Dar stiu ca imi propusese mie cineva un 520d de 150 cp, eu am intrebat daca e cipuit, iar el a zis ca nu, este motorul de pe 320d > 2002 de 150cp. Si ma tot contraziceam aseara cu cineva, am intrat pe mobile, dar nu mi-a gasit decat una. Cine stie, de aia v-am intrebat si pe voi...

184572[/snapback]

NU EXISTA, caut bmw-uri de ani de zile, pe toate siteurile de vanzari auto si nu am vazut nici un e 39 520 de 150cp - NU EXISTA si cine sustine asta sa o dovedeasca ! desi nu are cum.....

de acord :)

dar avem un inventator de inventii pe aici... asteptam explicatiile :)

Exista sigur. Revin mai pe seara cu explicatii. A se intelege EXPLICATII nu dovezi ca nu vreau sa dovedesc la nimeni nimic.

@Cat- :)  :blink:  :)

184557[/snapback]

ASADAR, asa cum spuneam mai devreme A EXISTAT E 39 520D CU VARIANTA DE 150 CP. Acesta a fost produs in ultima perioada, cu putin inainte de a fi scos din productie ...la sf 2002 si anul 2003

IATA pe mobile.de

BMW 520d Touring KLIMA + SCHIEBADACH Kategorie: Kombi

EUR 10.680

MwSt. ausweisbar

Daten:

Gebrauchtfahrzeug, 158.700 km

110 kW (150 PS), Diesel, Schaltgetriebe,

Erstzulassung: 12/02,

Klimaanlage, schwarz, 4/5 TĂźren

Besonderheiten:

ABS, Stabilitätskontrolle, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre, Sitzheizung, Schiebedach, el. Fensterheber

Beschreibung:

*** Verkauf nur an gewerbliche Wiederverkäufer oder Export, ohne Gewährleistung *** Klimaanlage, elektr. Glasschiebedach, Sitzheizung, Bordcomputer, SitzhÜhenverstellung, Mittelarmlehne mit Box, elektr. Aussenspiegel, elektr. Fensterheber vorn + hinten, Zentralverriegelung mit Fernbedienung, Seiten- und Kopfairbags, Gepäckraumabdeckung/ Rollo, Gepäckraum- Abtrennung (Netz), Rßcksitzlehne geteilt/ klappbar, 1 Vorbesitzer. Den genauen Ausstattungsumfang erhalten Sie von unserem Verkaufspersonal. Bitte kontaktieren Sie uns. Zwischenverkauf und Irrtßmer vorbehalten.

Händler:

Tiroux & WaldmĂźller GmbH

Schulzenweg 34

D-19061 Schwerin

Tel.: +49 - (0)385 / 6443864

Fax: +49 - (0)385 / 6443819

Linkul este acesta:

http://www.mobile.de/SIDQfXaMCDTdWFpNuPhgq...11111242862248&

Acum recunosc ca nu am vazut decat 3 in cautarile mele...deci pot exista 2 scenarii:

Sa fi fost intr-adevar o editie limitata de 520D cu 110 KW (si cel de pe mobile.de si cel de la Auto Pipera de pe Autovit, etc)

Var 2 ar fi ca cei care au postat anunturile sa nu stie ce masina au....si sa fi gresit. Oricum am obs ca in toate cazurile...in anunt masinile sunt dupa 11/2002.

:blink: :) :) :) :) :)

probabil ca din toate astea o sa intelegi parerea mea despre ce ai spus , alexxxx...

ai fost in germania sa cumperi vreo masina?

majoritatea dealerilor sunt arabi, turci si rusi, cred ca ii durea mainile sa scrie pt creduli ca 520 are 150 cp, ia uita-te daca alea din 2003 au 150? NU au

dar multumim ca ne faci atenti la prototipurile de masini despre care noi nu stim

daca intr-adevar vrei sa te documentezoi si sa iti dai seama ca nu a existat asa ceva da un telefon la AB

SI SA NE SPUI SI NOUA CE TI_AU SPUS!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.