Jump to content

Vand jante BMW 18"

Scufi

Recommended Posts

Presupun a fi un set replica pe 18" cu 8.5 latime.

Sunt atinse la marginea buzei. S-a infiltrat apa si mizerie pe sub lac, in anumite zone si arata inestetic.

In acest scop am discutat cu doua persoane ce restaureaza jante si s-a ajuns la pretul de 400 RON pentru repararea buzelor si inlaturarea lacului si curatare.

Le vand la 850 RON si ii pot recomanda apoi indivizii cu care am vorbit in vederea restaurarii.

Edited by Scufi

• 2 weeks later...

nu fac mai mult de 100 lei gunoaiele astea , de ce nu le dai la fier vechi mai bine?

Nici masina ta nu face mai mult de 2000 de euro, de ce nu o duci la remat ?

• Like 1

@ Calin SL - daca vrei sa le cumperi, bine. Daca nu, incearca sa-ti pastrezi ironiile pentru tine.

Deja unele postari ti-au fost sterse de pe acest topic. Fie scrii ceva constructiv fie nu mai posta.

@ Calin SL - daca vrei sa le cumperi, bine. Daca nu, incearca sa-ti pastrezi ironiile pentru tine.

Regulament

"Inainte de a posta la Mica Publicitate, va rog sa luati in considerare ca vor aparea discutii pe marginea anuntului. Daca nu doriti acest lucru, atunci folositi site-urile specializate in anunturi de mica publicitate. "

Imi pare rau Bala,dar imi mentin punctul de vedere ca jantele sunt niste gunoaie care merita maxim 50 sau 60 de euro.E o strategie de-a mea de marketing,pt a le duce in derizoriu ,si apoi sa le cumpar la un pret de nimmic.Imi pare rau ca-mi strici negocierea :blink:

Inteleg ca poate vanzatorul de nimicuri mi-a dat "report" ,dar daca m-ai cenzurat mie un comentariu(permis prin regulament)de ce le-ai lasat pe celelalte de mai sus ? de aceasi factura ?

Si de regula eu respect deciziile moderatorilor,tu stii foarte bine :angel:

Multumesc pt intelegere

Una sunt comentariile la subiect si alta sunt ironiile.

Un exemplu extrem ar fi: cineva posteaza un anunt, tu te pui si il injuri pentru ca are pretul prea mare. Pai nu este OK.

Idem este partea cu ironiile. Ori postezi ceva constructiv fie te abtii. Ironiile sau mistourile nu au ce sa caute aici.

Deci poti comenta dar nu cu ironii.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.