Jump to content

Troncanit(troznit) fata e46

phantomas

Importanta unui forum  

35 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Salutare,

De vreo 2-3 aptamani am urmatoarea situatie:

Merg cu masina prin oras si trebuie sa pun frana cu diverse ocazii(stiti si voi). La majoritatea cazurilor de franare(mai ales daca virez cand sunt in franare) se aude un troznit(troncanit) in partea din fata a masinii - sa fiu clar = nu se aude cand dau prin gropi!!!. Acum 6-7 zile am schimbat franele(placute,discuri senzori fata+spate). Le-am schimbat ca trebuia, nu din cauza descrisa mai sus.

Am fost la un mecanic si mi-a zis initial ca e caseta de directie si intrasem in trepidatii cand am vazut cat costa....acum pusa pe elevator mi se spune ca nu e caseta...si ca ar fi bara stabilizatoare....vorbesc cu un baiat de la un distribuitor de piese auto si imi spune ca bara stabilizatoare se schimba doar daca se rupe ...si ca se schimba bucsile de la bara.

Acum vreo 3-4 luni am schimbat bratele(la mine sunt incastrati pivotii), bieletele antiruluiu si bucsile la bascule.

Poate cineva sa isi spuna o parere din cele enumerate mai sus?

Multumesc anticipat.

Salut

Tocmai s-a mai pus problema aceasta acum cateva zile. Poti cauta si vei afla mai multe. Cand iei vreo groapa nu se aude nimic? Doar cand pui frana?

Salut,

Nu se aude nimic cand dau in gropi.

Doar cand pun frana si virez(in special viraj stanga)

daca ti-a aparut trosnitul imediat dupa schimbatul placutelor,verifica daca au fost montate corect(daca a fost pusa bine siguranta spre exemplu)sau daca placutele au joc in locasul lor,ce placute ai pus?

Salut,

Aveam si inainte de schimbarea placutelor.

ATENTIE UNDE DESCHIDETI TOPICELE!!!

AVETI SECTIUNI PENTRU FIECARE SUBIECT!!!

Fara suparare dar mai sunt si persoane care nu prea se pricep la forumuri.

Faptul ca tu te pricepi si esti expert e un lucru bun pentru tine(felicitari).

Am cautat inainte sa postez si nu am gasit nimic relevant pe acest subiect.

Daca gaseam discutia pe marginea acestui subiect SIGUR nu deschideam discutia.

Multumesc pentru intelegere.

Faptul ca nu citesti regulamentul si intri incaltat pe forum nu te face pe tine ingeras si pe mine satana ca iti atrag atentia. Si nici un maestru in forum. Daca ai fi avut putin bun simt si respect, ai fi rasfoit putin forumul inainte si ai fi vazut ca ai sectiune dedicata problemelor tehnice. Asa, iti bati joc de munca celor care au creat si intretinut acest forum. Ce zici?

Faptul ca nu citesti regulamentul si intri incaltat pe forum nu te face pe tine ingeras si pe mine satana ca iti atrag atentia. Si nici un maestru in forum. Daca ai fi avut putin bun simt si respect, ai fi rasfoit putin forumul inainte si ai fi vazut ca ai sectiune dedicata problemelor tehnice. Asa, iti bati joc de munca celor care au creat si intretinut acest forum. Ce zici?

CA NU AI DREPTATE.

Aici nu e vorba de bun simt si de respect.

Faptul ca din "neatentie" am deschis un subiect dezbatut deja nu iti da dreptul sa afirmi ca nu am avut respect si nici bun simt.

Un singur mesaj de atragere a atentiei este suficient din partea cuiva.

Daca in loc de apostrofari ar veni raspunsuri la problemele reale s-ar rezolva multe probleme de pe acest forum.

Am vazut o multime de subiecte deschise si o multime si mai mare de "vulturi" care sar pe bietii membri care nu se pricep la arta forumului si cer ajutorul.

Am priceput din prima mesajul cu rosu...

Eu "consider" ca suntem colegi de suferinta aici...ca doar intram sa ne spunem pasurile, problemele si cerem ajutor sau oferim ajutor...si nu avem nevoie de critici/mustrari suplimentare...ca luam destula "...." de la sefi pe timpul zilei.....

In locul raspunsului tau as fi fost tare bucuros sa gasesc...ceva de genul: "e de la roata...ca e patrata".....si ti-as fi multumit.

Daca il pricepeai, nu mai comentai. Asa ai 3 zile de suspend pentru comentarii inutile, timp in care daca mai vrei, te rog sa citesti cu atentie regulamentul.

Si nici nu ai inteles ca ai deschis un topic intr-o sectiune gresita, care ingreuneaza cautarile viitoare legate de problema. Nu ca s-a mai discutat.

Si eu as fi preferat ca raspunsul tau sa fi fost altul, dar na, asta e viata. Roz.

Pardon, vad ca esti membru din 2009. Acum am vazut credeam ca esti mai nou. Ai 30 de zile de suspend, ca ar fi trebuit sa stii. Deci e clar vorba si de rea vointa, pe langa lipsa de bun simt si respect.

Daca il pricepeai, nu mai comentai. Asa ai 3 zile de suspend pentru comentarii inutile, timp in care daca mai vrei, te rog sa citesti cu atentie regulamentul.

Si nici nu ai inteles ca ai deschis un topic intr-o sectiune gresita, care ingreuneaza cautarile viitoare legate de problema. Nu ca s-a mai discutat.

Si eu as fi preferat ca raspunsul tau sa fi fost altul, dar na, asta e viata. Roz.

Pardon, vad ca esti membru din 2009. Acum am vazut credeam ca esti mai nou. Ai 30 de zile de suspend, ca ar fi trebuit sa stii. Deci e clar vorba si de rea vointa, pe langa lipsa de bun simt si respect.

Asa...si ce crezi ca ai rezolvat?

Te simti mai bine?

Vreau sa cred ca esti singurul de aici care gandeste asa.

Daca tu stii ca eu am deschis subiectul intr-o sectiune gresita...si incerci sa ajuti...muti subiectul unde trebuie...DAR la tine e mai simplu sa suspenzi pe cineva...ca de' e mai simplu asa....WOW ce tare esti...

"Prietene" eu muncesc cam toata ziua...si seara cand am un pic de timp liber incerc sa aflu niste raspunsuri pe care le caut...nu stau ca tine toata ziua pe forum sa vad cine greseste si sa il impusc. Si eu la servici am colegi care gresesc si IN PRIMUL RAND incerc sa ii ajut sa nu mai greseasca...nu ii impusc si sa le fac rau.

Ma suspenzi 30 de zile...OK, no problem. Citesc fara sa postez...sun prietenii care ma pot ajuta..gasesc eu ceva de facut... chiar crezi ca a inceput forumul BMW cu tine si se termina cu tine????????????

Nu te cunosc....dar banuiesc ca esti baiatul lu' tata si ai primit si tu un cadou...un BMW.... si de plictiseala...esti admin pe forum...ca nu ai altceva de facut mai bun...

Spre deosebire de tine eu am muncit din greu sa imi cumpar masina si tin la ea.

Faptul ca nu am urmat cursuri de specialitate in ale mecanicii si cer ajutorul unor colegi nu iti da tie dreptul sa sari la gatul meu ca am deschis un subiect mai la stanga si nu in dreapta.

Pentru unii, fara suparare si interpretari gresite, acest forum, dar si altele legate de masini sau alte subiecte, este o afacere din care scot bani.(jos palaria pentru acesti oameni)

Chiar crezi ca te avanseaza in rang si iti da prima pentru ca m-ai suspendat pe mine???

Un client multumit iti face recomandari pozitive altor 10 posibili clienti-Un client nemultumit iti face recomandari negative altor 50 posibili clienti.

Pe asta o stiai?

Cat m-am priceput eu...am intrat la tine la profil...si am vazut ca numai cuvinte de "lauda" sunt la adresa ta. Deci...esti pe drumul bun baiete

• Like 1

60 de zile.

Mai esti si impertinent, pe langa restul caracteristicilor.

Doar atat poti?

Nu ai inteles nimic din ce am scris eu...

Pacat de tine...

DEX= IMPERTINĂNT ~tĂŁ (~ți, ~te) Care vĂŁdește nerușinare; lipsit de respect; obraznic; insolent; neobrĂŁzat. /<fr. impertinent, lat. impertinens, ~ntis

Cam cum te-m jignit eu? Cum am dat dovada de nerusinare?

Prietene...farsa aia din '89 care e in carti numita "Revolutie" ne-a adus LIBERTATEA DE OPINIE...si LIBERA EXPRIMARE...

Faptul ca ti-am prezentat realitatea se numeste neobrazare???

Vai...dar nu am fost de acord cu cineva care se crede mare si tare in fata unui PC/laptop!!!!!...ce lipsa de respect am putut manifesta...

• Like 4

Pai vezi tu, aici esti pe un forum privat, nu picat din cer. Sunt reguli, le respecti. Nu poti, te retragi. Nu intelegi, te retrag moderatorii. Tu persisti intr-o idee eronata. Prezenta aici nu este o obligatie a forumului, ci un privilegiu. Vezi regulament, nu am zis eu. Dar tu nu ai citit nimic, deci nu trebuie sa respecti nimic. Cam juvenila gandirea, avand in vedere ca ai toate cratimele la tine.

Eu nu am inteles? Ghinion, aici nu este loc de superficialitati gen "Clientul nostru, stapanul nostru". Din contra, aici esti invitat. Cand nu respecti regulile casei, ba mai mult te si imbatosezi la cei care iti atrag atentia, cum se numeste? Buna crestere? Nu. Respect? Nu? Decenta? Ia vezi antonimele lor, se regasesc in definitia ta de mai sus?

edit: ma ce dracu, parca era banat mirkoyey, genul de rebel care da plusuri...e tot un fel de partizanat, sanctionat ( ca daca zic pedepsit, va vine ciclul) de regulamentul forumului. Si aici chiar aplic. Deci. Mircotei are suspend pana cand imi aduc eu aminte de el.

Pai vezi tu, aici esti pe un forum privat, nu picat din cer. Sunt reguli, le respecti. Nu poti, te retragi. Nu intelegi, te retrag moderatorii. Tu persisti intr-o idee eronata. Prezenta aici nu este o obligatie a forumului, ci un privilegiu. Vezi regulament, nu am zis eu. Dar tu nu ai citit nimic, deci nu trebuie sa respecti nimic. Cam juvenila gandirea, avand in vedere ca ai toate cratimele la tine.

Eu nu am inteles? Ghinion, aici nu este loc de superficialitati gen "Clientul nostru, stapanul nostru". Din contra, aici esti invitat. Cand nu respecti regulile casei, ba mai mult te si imbatosezi la cei care iti atrag atentia, cum se numeste? Buna crestere? Nu. Respect? Nu? Decenta? Ia vezi antonimele lor, se regasesc in definitia ta de mai sus?

edit: ma ce dracu, parca era banat mirkoyey, genul de rebel care da plusuri...e tot un fel de partizanat, sanctionat ( ca daca zic pedepsit, va vine ciclul) de regulamentul forumului. Si aici chiar aplic. Deci. Mircotei are suspend pana cand imi aduc eu aminte de el.

Privilegiu??? Prietene...tu te "auzi" ce scrii???

SUCCES in continuare la "vanatoarea" ta...

Pacat...

Esti nuca.

27. Calitatea de membru. Calitatea de membru al forumului bmwclub.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. bmwclub.ro isi rezerva dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment.

citat din regulament.

Ca pentru prosti, uite si un link. Tine SHIFT apasat si da click pe el, ca sa citesti paralel cu acest topic. Nu voiam sa-ti dau niciun suspend, dar vad ca esti de-a dreptul nesimtit. In locul tau sa fi citit din regulament ca sa am ceva munitie, daca tot am iesit cu pieptul gol...clar nu meriti sa fii aici. Sayonara!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Am dat plus pentru ca omul are dreptate nu ai nici urma de simt in tine

Poti sa vorbesti si frumos nu sa imparti amenzi in stanga si in dreapta ca un militian nehalit :goodjob:

Te-am suspendat conform regulamentului nu emotiei momentului. Se pare ca ati uitat ca exista un regulament. Nu-i bai, reamintim. M-am saturat sa vorbesc frumos. Toti vorbim de ce frumos e la altii, dar facem murdarie chiar in curtea scolii.

Esti nuca.

27. Calitatea de membru. Calitatea de membru al forumului bmwclub.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. bmwclub.ro isi rezerva dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment.

citat din regulament.

Ca pentru prosti, uite si un link. Tine SHIFT apasat si da click pe el, ca sa citesti paralel cu acest topic. Nu voiam sa-ti dau niciun suspend, dar vad ca esti de-a dreptul nesimtit. In locul tau sa fi citit din regulament ca sa am ceva munitie, daca tot am iesit cu pieptul gol...clar nu meriti sa fii aici. Sayonara!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

Prietene...am vazut ce scrie in regulament...

Vad ca ai o problema cu limba romana:

DEX = PRIVILĂGIU, privilegii, s. n. Avantaj, scutire de obligații (cĂŁtre stat), drept sau distincție socialĂŁ care se acordĂŁ, ĂŽn situații speciale, unei persoane, unui grup sau unei clase sociale ori, ĂŽn feudalism, orașelor și mĂŁnĂŁstirilor; (concr.) act prin care se acordĂŁ un avantaj, un drept, o distincție etc. ♦ Spec. (Jur.) Drept conferit de lege unui creditor de a fi preferat celorlalți creditori, ĂŽn virtutea creanței sale. ♦ P. gener. Drept, avantaj, favoare; ĂŽmprejurare favorabilĂŁ pentru cineva. [Pl. și: (ĂŽnv.) privilegiuri] – Din fr. privilège, lat. privilegium.

Sursa: DEX '98 (1998) | AdĂŁugatĂŁ de ana_zecheru | SemnaleazĂŁ o greșealĂŁ | Permalink

ADEVARAT = este un privilegiu pentru mine ca pot fi "coleg" cu tine pe acest forum...si iti pot citi aberatiile

Regulile forumului nu le contest, dar sunt la fel ca cele dintr-un contract cu o companie de telefonie mobila sau cu o banca...unde practic se foloseste sloganul "take it or leave it".

Rolul forumului vad ca nu l-ai inteles(pacat ca esti admin si nu ai inteles asta)...

Pe forum iti expui problemele si astepti ajutor si/sau acorzi ajutor in cazul in care stii o rezolvare...

Tu o tii cu suspendarea si respectarea unor reguli...

24. Bun simt. Una din calitatiile moderatorilor, este bunul simt.

Sper ca nu ai fost membru in momentul infiintarii acestui forum...pentru ca acest articol nu te caracterizeaza...

PAi ma cobor cand vad ca este cazul. Da un PM adminului. LOOOL

Mai mai omule, daca forumul asta nu exista, tu unde mama dracului iti mai numeri lacrimile? Cineva isi da silinta sa ai tu unde sa te descarci, ce nu pricepi? Si in consecinta, coicu mic, ca vad ca altfel nu de ajuta striatiile.

Parca vad ca-mi dai un raspuns de genul "pe un altul"...si ma convingi.

Prietene...am vazut ce scrie in regulament...

Vad ca ai o problema cu limba romana:

DEX = PRIVILĂGIU, privilegii, s. n. P. gener. Drept, avantaj, favoare; ĂŽmprejurare favorabilĂŁ pentru cineva. [Pl. și: (ĂŽnv.) privilegiuri] – Din fr. privilège, lat. privilegium.

Zi-mi ce pricepi tu de aici, daca pricepi, pana sa ajungi sa ma cauti de limba romana. Ca s-ar putea sa fii surprins, chiar placut.

PAi ma cobor cand vad ca este cazul. Da un PM adminului. LOOOL

Mai mai omule, daca forumul asta nu exista, tu unde mama dracului iti mai numeri lacrimile? Cineva isi da silinta sa ai tu unde sa te descarci, ce nu pricepi? Si in consecinta, coicu mic, ca vad ca altfel nu de ajuta striatiile.

Parca vad ca-mi dai un raspuns de genul "pe un altul"...si ma convingi.

Zi-mi ce pricepi tu de aici, daca pricepi, pana sa ajungi sa ma cauti de limba romana. Ca s-ar putea sa fii surprins, chiar placut.

DOAMNE mare ti-e gradina...si uite cine a sarit gardu'....

Draga soldat(pardon...premiant)

Vei primi o medalie si o avansare in grad pentru ca mi-ai atras atentia cand am gresitsi pentru ca ma vei suspenda si drept premiu.... ti se va face o statuie....

"tu unde mama dracului iti mai numeri lacrimile?"

am numarat destule in urma dialogului cu tine.....dar de ras....

PS: cred ca nu mai e buget nici pentru soclu...(ca doar e criza)

Pa..."succesuri" multe...

Edited by phantomas