Jump to content

Problema senzor exterior de temperatura - E46 318d an 2002

Recommended Posts

Vezi ca in functie de ce masina ai, nu stiu daca se aplica, e posibil ca acel senzor de temp sa iti influenteze mai multe aspecte, cum ar fi cand iti intra bujiile in functiune, daca si cand iti face regenerare la filtrul de particule - de aici se poate busi si turbina din cauza presiunii etc. Mai bine pune un senzor acolo, scapi de multe complicatii viitoare.

Edit: la volvo sunt sigur ca iti afecteaza regenerarea, nu stiu daca si la BMW

Edited by Tudor NTD

Ce vrei tu sa faci se cheama tiganie.

Nu e mai corect sa pui un nou senzor in locul celui care lipseste?

Daca nu ai bani de unul nou cu siguranta gasesti la dezmembrari.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Nu e vorba de bani. Nu ma ajuta la absolut nimic sa vad temperatura de afara si chiar de ar fi sa se strice ceva din cauza lui nu imi pasa pentru ca oricum schimb masina acusi. Trecem pe 2 roti cum e mai frumos :) . Din moment ce ai raspuns la topicul meu presupun ca stii si rezolvarea,nu?

Nu e vorba de bani. Nu ma ajuta la absolut nimic sa vad temperatura de afara si chiar de ar fi sa se strice ceva din cauza lui nu imi pasa pentru ca oricum schimb masina acusi. Trecem pe 2 roti cum e mai frumos :) . Din moment ce ai raspuns la topicul meu presupun ca stii si rezolvarea,nu?

Uite rezolvarea. Probabil te va costa mai mult decat un senzor.

post-25893-0-56970800-1362129914_thumb.jpg

Edited by djtaotao

Uite rezolvarea. Probabil te va costa mai mult decat un senzor.

daca si senzorii se fura de la masini,vai mama noastra!!iti dai seama,te trezesti ca ti se aprinde senzorul de placute,si te duci sa schimbi placutele,dar de fapt ti-a furat senzorul!tara tuturor posibilitatilor!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.