Jump to content

Vanzare-Cumparare Bulgaria

RebeccaVladut

Recommended Posts

pai da, sa stiu ce cheltuieli ma mai asteapta in plus...ce este neprevazut

Mai devreme sau mai tarziu vei avea complicatii si cheltuieli inutile. Va trebui sa alergi dupa acte, posibil si politia sa te mai "recompenseze" pt nr de Bulgaria, etc, etc. Peste cativa ani dupa ce vei scapa de masina si tragi linie la cheltuieli, vei constata ca te ducea mai ieftin sa cumperi o masina din Romania. Si aici preturile au scazut foarte mult. De ce te incapatanezi sa te complici atat de mult?

nu imi permit sa imi iau orice...imi iau si eu ce pot....nu am ce face, numai eu stiu cat ma chinui sa imi rezolv cate ceva...tu ai bani ai x5 , eu nu imi permit.

Te cred. Si totusi solutii ar fi. In fine, intreaba mult inainte sa iei o hotarare. Oameni care vor numai sa pacaleasca s-au inmultit ingrijorator de mult. Celalalt gen deja este in minoritate. Iti urez mult noroc.

Procura tb. sa contina elemente privind gestionarea in Bg. si strainatate inclusiv in Romania, Republica Moldova, Ucraina , Belarus, Rusia si toate celelalte tari a autoturismului respectiv.

Deasemeni trebuie specificat ca imputernicitul are dreptul de a reprezenta proprietarul de drept ori de cate ori este necesar in relatia cu Politia Rutiera, Ministerul de Interne, Politia de frontiera, Vama, servicii tehnice, companii de asigurare, fondul de garantare si la toate autoritatile administrative si financiare in raport cu autovehicului mentionat. Poate semna toate documentele, poate redacta documente, are obligatia de a asigura masina si de a o prezenta la inspectiile tehnice periodice. Poate dona sau poate vinde autovehicului cu pret de vanzare, poate sa reprezinte in acest sens proprietarul de drept al autoturismului in fata tuturor persoanelor si institutiilor.

In incheiere trebuie sa fie specificat:

-Pentru a reautoriza parti terte cu aceleasi drepturi;

-Procura se acorda pe o perioada nedeterminata;

In cazul in care toate elementele de mai sus sunt indeplinite, poti face un C-V nedatat cu vanzatorul roman.

Tot ce ti-am scris mai sus, este prevazut in procura pe care eu o am la masina. Ar mai fi cate ceva dar traducerea e aiurea si nu inteleg despre ce e vb. Oricum e ceva in leg. cu piese de schimb.

Bafta!

• Like 1