Jump to content

Subwoofer e46... cine are, sau a ascultat la cinev

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

capabil ma refer la fidelitatea sunetului. Nu ma intereseaza neaparat sa-mi zdruncine creierul, doar sa se auda bine.. Ce-ar fi dak nu i-as face incinta si i-as pune difuzorul si un bass-reflex spre interiorul masinii ?

rockford este capabil .. deasemeni si DLS !

sa lasi diful fara incinta ai face de II ori rau :

1 .. mai mult ca sigur no sal poti prinde profesionist ;

2 o sa treb sa cauti un free air .. dar nu au acelasi randament !

am zis despre kicker cas reci ca suburi ... ar fi bine sa asulti mai multe tipuri .. sati fai o idee !

capabil ma refer la fidelitatea sunetului. Nu ma intereseaza neaparat sa-mi zdruncine creierul, doar sa se auda bine.. Ce-ar fi dak nu i-as face incinta si i-as pune difuzorul si un bass-reflex spre interiorul masinii ?

189553[/snapback]

La asta ma gandesc si eu .. :blink: ..trebuie probat ..Daca e sunet ok ramanem si cu spatiu in portbagaj care si asa e cam mic la seria 3 :)

rockford este capabil .. deasemeni si DLS !

sa lasi diful fara incinta ai face de II ori rau :

1 .. mai mult ca sigur no sal poti prinde profesionist ;

2 o sa treb sa cauti un free air .. dar nu au acelasi randament !

am zis despre kicker cas reci ca suburi ... ar fi bine sa asulti mai multe tipuri .. sati fai o idee !

189559[/snapback]

adik JBl nu-i bun de nimik ? :blink:

la dif-ul DLS scrie ca e : recomandat pentru instalare open air sau incinte bassreflex / sealed. Ce inseamna mai exact open air ? Fara incinta ?

Si inca ceva : n-ar fi mai recomandat sa aiba raspunsul de frecventa de la cat mai putini Hz ?

Edited by cipus

cipus ins dif " pe perete " .. care are nevoie doar de panou de prindere .. nu necesita incinta ! in cazul asta incinta ar fi facuta de intreg portbagajul ... ca randament fata de alte difuri e destul de bine .. dar nu se compara cu un dif cu incinta ! plus ca fati o idee cam ce ins portectia unui astfel de difuzor ... un surub ... surubelnitza ... orice lucru mic metalic poate distruge membrana difului ! te sfatuiesc sati faci o incinta .. si dc vrei una mica fati sealed .. castigi claritate , pierzi 3 dB !

myxage ai intrebat dif capabil :blink: si tiam raspuns ! nici JBL nu este "praf" ... dar nu se ridica la nivelul DLS si mai ales al rockfordului !

intrebari !? :)

m-ar interesa o incinta sealed. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba pentru un dif de 20 cm ?

De ce dif-ul Dls are raspunsul la frevventa pana la 2000 Hz, nu e mult ?

Celelalte am vaz k au pana la 250, 300, 350

Care e cel mai recomandat dintre dif-urile de mai sus pentru o incinta sealed ?

majoritatea difurilor de pe piatza accepta incinta sealed !

imi spui la ce dif teai hotarat si iti dau si dimeniunile si volumul cutiei !

freq se regleaza din statie ... dc diful are un spectru mai mare ... nu are de ce sa fie rau !

am mai gasit totusi ink ceva : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...oneer/TS-WX11A/

sincer sati spun nu lam ascultat ... dar imi pot face o impresie despre el tinang cont ca am o experientza pt subwooferele pioneer si cele active ! deci ... sunetul til completeaza .. ai sa ai bass ... unde nu vor putea " cobora" difurile din usi subwooferul isi va face treaba !

avantaje : - dimensinuni mici ;

- lipsa amplificatorului separat ;

- bass placut .

dezavantaje : - se va auzi mai slab decat un subwoofer de 50W cu amp separat ;

- niciodata nu va fi in stare sati arunce plamanul din tine ... !

deci .. !?

* amplificator stereo, 2 canale

* putere:

o 4 ohmi, stereo: 2 x 45 W RMS

o 4 ohmi, in punte: 1 x 130 W RMS

o 2 ohmi, stereo: 2 x 65 W RMS

* raspuns in frecventa: 5 Hz - 50 kHz (-3dB)

* impedanta: 2-8 ohmi

* bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz

* filtru low pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)

* filtru high pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)

* selector mod de functionare 2/1 canale

* circuit de protectie impotriva scurtcircuitelor si a supraincalzirii

ai 130w rms la 4 ohmi ... dc tu iei un dif de 150 ... statia va fi un pic cam mica ... ai sa incerci sa scoti tot din dif ... si ai sa tii statia cu gainu sus ... ai sa introduci distorsiuni si ai sansa sa arzi diful !

in general statia tre sa fie un pic mai mare decta diful ... tocmai din cauza distorsiunilor !

poti merge si pe varianta ta .. dar gandestete ca nai sa scoti din dif nicioadata cat poate el .. vei merge cu statia la max 100W !

Cipus de o saptaman il tii ocupat pe omu asta cu 7000 de intrebari, parca iti faci masina de competitie si investesti vreo 2000E . Ce naiba ca doar nu e stiinta exacta, iti pui un 100W rms in habitaclu sau 200rms in portbagaj pentru un sunet decent.

Parerea mea ca pana nu asculti un sealed sa uiti ideea cu dif de 100W in incinta sealed, iar cel de 50w nu mai zic, se aude putin mai deep decat membrana de bass a difuzoarelor de pe spate.

Poate nu am inteles eu bine dar tu vrei sa iti gauresti bancheta din spate pt subwoofer??? Mi se pare o idee f proasta.