Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

motoras stergatoare e34

mih_amb

Recommended Posts

Trebuie sa vezi in ce mai tine de nu iese...si cred ca motorasul va iesi cu tot mecanismul ala...asa ca...rabdare si scule multe :)

Dar de ce nu masori tu firele sa vezi daca e de acolo problema? Ca am inteles ca ai acces la fire... :) alimenteaza motorasul separat si masoara celelalte fire...vezi ca e posibil 99% ca masa motorasul sa si-o ia din suruburi de pe caroserie...deci sa nu aiba nevoie de masa...un singur plus e suficient...tre sa ai intre masa si unul dintre fire cativa zeci de ohmi...si ca sa inlaturi orice banuiala...insetriaza cu firul de plus un bec de far (55w) ..daca cumva ai gresit...macar nu se va topi firul ala in mana ta sa chemi ambulanta :blink: ..vezi ca oricum vor fi scantei...ca e curentul destul de marisor...cativa amperi buni...sau te astept prin Cta :)

Motorasul se scoate cu tot cu bratele de la stergatoare.Are 2 piulte de 32(cred) unde sunt prinse bratele de la stergatoare plus ceva piulite in partea de jos.

Problema e ca nu cred ca se poate scoate decat prin partea de jos si trebuie sa desfaci plasticul ala negru mare pe unde este instalatia.

Bafta.

Motorasul se scoate cu tot cu bratele de la stergatoare.Are 2 piulte de 32(cred) unde sunt prinse bratele de la stergatoare plus ceva piulite in partea de jos.

Problema e ca nu cred ca se poate scoate decat prin partea de jos si trebuie sa desfaci plasticul ala negru mare pe unde este instalatia.

Bafta.

185088[/snapback]

am desfacut plasticul ala mare dar am crezut ca se poate scoate si fara brate doar motorasul am sa iau cheia de la iuli si impreuna cu el am sa scot motorasul poate facem si fotografii sa nu se mai chinuie si altii.asta daca are timp iuli :blink:

am desfacut plasticul ala mare dar am crezut ca se poate scoate si fara brate doar motorasul am sa iau cheia de la iuli si impreuna cu el am sa scot motorasul poate facem si fotografii sa nu se mai chinuie si altii.asta daca are timp iuli  :)

185235[/snapback]

Nu ar fii rau delok.....asa ca Iuli....poate itzi faci timp :) :blink:

astazi am pierdut jumatate de zi sa scot motorasul se la stergatoarele de parbriz si nu am reusit. cum se face aceasta operatiune fara a rupe sau strica ceva?

184831[/snapback]

Am desfacut eu de curand,este groaznic.trebuie sa scoti plasticul negru cu mare grija sa nu rupi prinderile alea ca nu gasesti sa le cumperi,dupa care trebuie sa dai jos bucata aia de tabla de sub vasul de expansiune ca sa ai acces la aeroterma.Daca vrei sa-l dai jos cu tot angrenajul este mai complicat;trebuie sa desfaci ventilatorul si tot capacul de la aeroterma,daca vrei sa scoti doar motorasul ai de desfacut doar suruburile care il tin pe suportul de aluminiu (sant 3) si doua suruburi care fixeaza angrenajul de caroserie.iti trebui foarte multa rabdare,Succes!!!! PS:Daca tot dai ventilatorul jos fa bine si unge-l.

Am desfacut eu de curand,este groaznic.trebuie sa scoti plasticul negru cu mare grija sa nu rupi prinderile alea ca nu gasesti sa le cumperi,dupa care trebuie sa dai jos bucata aia de tabla de sub vasul de expansiune ca sa ai acces la aeroterma.Daca vrei sa-l dai jos cu tot angrenajul este mai complicat;trebuie sa desfaci ventilatorul si tot capacul de la aeroterma,daca vrei sa scoti doar motorasul ai de desfacut doar suruburile care il tin pe suportul de aluminiu (sant 3) si doua suruburi care fixeaza angrenajul de caroserie.iti trebui foarte multa rabdare,Succes!!!! PS:Daca tot dai ventilatorul jos fa bine si unge-l.

185375[/snapback]

multumesc narcis am desfacut cam tot ce ai spus in afara de aeroterma si nu am reusit sa scot bratul ala de fierde pe axul motorasului are un cauciuc....