Jump to content

Vand BMW e60 - 520d

Arkandor

Recommended Posts

Vand BMW 520d, 163cp, fabricatie 2006, 137.000 km, adusa din Germania la sfarsitul lui 2008, taxa este platita si nerecuperata.

Dotari: navi profi, volan Sport + scaune sport + reglaj lombar, faruri xenon adaptive, lumini ambientale + oglinzi, cauciucuri RFT iarna + vara pe 17"

Masina nu este perfecta, are niste julituri nu foarte urate pe bara spate, iar pe alocuri zgarieturi fine, i-am schimbat de curand bujiile + releu bujiile, revizia facuta, rulmenti alternator, capete de bara, placute frana spate.

Pret: 10.900 euro.

O sa revin si cu alte poze pe lumina.

post-49317-0-03269800-1362678818_thumb.jpg

post-49317-0-02311500-1362678833_thumb.jpg

Din pacate sau fericire, am alte planuri personale si voi nevoit sa renunt o perioada la acest tip de masina.

Am nevoie de ceva mai spatios si mai inalt, pe care sa o pot folosi si in a cara diverse lucruri (vreau sa fac o casa).

Da, multumesc de caracterizare ;)

Nu am timp sa ii fac un photo shooting ca la carte, mai ales cu vremea asta, nu ma ocup cu asa ceva, e un simplu e60 negru...

Legat de pret, sper ca nu esti ironic :faceless:

• Like 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.