Jump to content

vand amortizoare fata M3 e46 , stare foarte buna

Recommended Posts

nu sunt aceleasi amortizoare , sunt altele.oricum nu mai conteaza ca le-am vandut astazi deci in concluzie se poate inchide.promit ca nu o sa mai vand nimic pe acest forum.in ultima perioada acest ,,scufi,, s-a tot luat de mine , probabil asta e ocupatia lui , sa se ia de oameni.sa nu mai zic ce alte neplaceri am patit , cont suspendat 7 zile....etc.

Ba da conteaza foarte mult. Pentru ca daca sunt aceleasi, cumparatorul si-a luat o teapa.

Cat despre Scufi, e OK ce face el. Teparii nu ar trebui sa posteze pe acest forum.

P.S. Nu Scufi te-a suspendat ci eu pentru ca nu ai respectat regulamentul.

repet , nu ma ocup cu tepe pe acest forum , amortizoarele nu sunt aceleasi , acele amortizoare sunt montate demult pe masina unui amic , cele de spate sunt pe masina mea.ceea ce face ,,scufi,, nu mi-a dovedit pana acum ca are mintea unui pustan de 10 ani.de ce spun asta , prima oara s-a luat de un post de al meu si a spus ca eu vand un produs cu o suma mai mare decat am cumparat acel produs:

1. el nu are de unde sa stie cu cat am luat acel produs , oricum s-a inselat in privinta pretului de achizitie.

2. nu e treaba lui cu cat am luat acel produs , puteam sa il iau cu 10 lei , e fix problema mea daca am vrut sa scot profit la acel produs si il vindeam cu 300 de lei sa zicem

3. am sa incerc pe cat posibil sa evit vanzarea de produse pe acest site , o sa ma limitez strict la probleme legate de masina , etc etc.

4.amortizoarele nu au fost vandute pe acest site , nu am pacalit pe nimeni.nu ma ocup cu asa ceva

multumesc de intelegere

Edited by george_geo1010

n-ai inteles: nu ne intereseaza pretul, ci kilometri declarati. E o minciuna si o incercare de teapa. Pentru asta contul o sa fie suspendat, iar username-ul o sa fie trecut in categoria teparilor. De pe forumul asta, desi nu te ocupi aici de tepe, ci in alte parti. Eu asa inteleg.

Bafta!

daca asta e alegerea voastra sa imi inchideti contul va respect decizia.eu v-am zis clar ca nu am mintit cu absolut nimic.acele amortizoare de 68k s-au vandut demult , astea sunt altele , ma rog erau altele ca le-am vandut deja aici la mine in oras , predare personala.din comoditate am pus aceleasi poze si nu le-am facut altele.imi pare rau daca am creeat alte confuzii.sa auzim numai de bine.

ce jartea bai frate.

frumos limbaj , nu am ce zice , dai dovada de maturitate.

pai am zis clar ca sunt alte amortizoare ,,repet , nu ma ocup cu tepe pe acest forum , amortizoarele nu sunt aceleasi , acele amortizoare sunt montate demult pe masina unui amic ,,

citeste mai sus te rog.

chiar nu ma asteptam sa se ajunga aici , sincer.mi-ar parea rau sa parasesc acest forum , am invatat multe chestii utile de aici.

S-a mai comentat o data tentativa ta de teapa. A postat scufi topicul de pe 4tuning si pe cel de pe bmwclub si spuneai ca motivul vanzari este acela ca nu se potrivesc pentru ca trebuie sa le pui alte flanse. Ai incercat sa vorbesti cu cel care ti le-a vandut prima data si pana la urma ai luat decizia sa faci nitel profit pe prostia altui, la baza fiind prostia ta.

Mi-a ramas stampilata in memorie faza asta pentru ca mi-ai parut foarte prost pentru o asa gafa.

Scufi are dreptate si s-a tinut dupa tine sa te dea in vileag si sa arate altora ca esti un tepar infect si nimic altceva.

Cred ca a participat si XXL la acea conversatie, prima data cand a fost postata.

Asa ca...te-ai impiedicat de 2 ori de aceeasi treapta!

P.S.: Postarea initiala a lui scufi despre acest individ a fost facuta pe Chat Room. Nu retin data, dar acolo s-a discutat prima data.

Edited by MihaiMAN

Evident ca minte. Auzi la el, din comoditate a pus aceleasi poze, de parca amortizoarele de M 3 se gasesc pe toate gardurile si toate ajung numai la el sa le vanda. Ban definitiv si eject unor astfel de mojici.

S-a mai comentat o data tentativa ta de teapa. A postat scufi topicul de pe 4tuning si pe cel de pe bmwclub si spuneai ca motivul vanzari este acela ca nu se potrivesc pentru ca trebuie sa le pui alte flanse. Ai incercat sa vorbesti cu cel care ti le-a vandut prima data si pana la urma ai luat decizia sa faci nitel profit pe prostia altui, la baza fiind prostia ta.

Mi-a ramas stampilata in memorie faza asta pentru ca mi-ai parut foarte prost pentru o asa gafa.

Scufi are dreptate si s-a tinut dupa tine sa te dea in vileag si sa arate altora ca esti un tepar infect si nimic altceva.

Cred ca a participat si XXL la acea conversatie, prima data cand a fost postata.

Asa ca...te-ai impiedicat de 2 ori de aceeasi treapta!

P.S.: Postarea initiala a lui scufi despre acest individ a fost facuta pe Chat Room. Nu retin data, dar acolo s-a discutat prima data.

1. da , motivul vanzarii a fost acela ca nu am reusit sa le montez pe masina mea

2. care este ma rog profitul daca eu dadusem pe toate 4 600 de lei si eu ceream pe cele de fata 400 lei , intr-un final le-am vandut cu 300 lei

3. nu ma cunosti absolut deloc dar ma faci prost , sa fii sanatos , i se putea intampla oricui ... nu trebuie sa ma faci tu prost prietene sau tepar infect.controleaza-ti limbajul ca nu dai dovata decat de imaturitate.

4. daca moderatorii acestui forum hotarasc sa imi suspende contul le voi respecta decizia , nu prea mai imi pare rau vazand ce fel de persoane sunt pe aici.toti ma fac pe mine tepar si cum ma mai fac ei dar unul nu vine cu argumente clare ca eu chiar sunt tepar.vreau o dovada concreta si sa vina cineva sa imi spuna ca i-am tras teapa.am vandut multe pe acest forum , volan , amortizoare , bucse , etc etc.vreu sa il vad pe ala caruia i-am dat teapa si sa posteze aici.

Evident ca minte. Auzi la el, din comoditate a pus aceleasi poze, de parca amortizoarele de M 3 se gasesc pe toate gardurile si toate ajung numai la el sa le vanda. Ban definitiv si eject unor astfel de mojici.

ai dreptate.amortizoarele de m3 sunt mai rare decat diamantele.ai dovezi clare ca eu as minti?daca nu ai dovezi clare nu te mai baga in seama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.