Jump to content

Kit Modul iPOD

Recommended Posts

Deci maestre ..eu nu am nici cd nici altceva decat casetofon...

ipodul nu ar fi la moda sau ca am fite in cap ... insa mi se pare cel mai bun din punctul de vedere al stocarii...

o sa incerc sa va tin la curent...si sper sa reusesc sa pun totul ca la carte si sa nu prajesc nimic...

186045[/snapback]

OK, BAFTA si ai grija...

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu daca aveam macar CD... era OK, ca nu-mi stateau rau in buzunar, 1.750 RON (iPod) + ~ 250€ (instalatia +montaj), puteam sa schimb rotile sau un kit M II... pe seria 1 am CD si sunt multumit... zi -mi si mie ce sistem poate citi mp3... adica ce cd ai tu?

THX

186124[/snapback]

stai un min..te rog

fii atent arunca o privire pe schema asta...

si mai am io intrebare...cred ca pot monta mufa alba direct in spatele head unitului ca sa nu mai ma plimb prin....tota masina cu cabluri........sta este luta de pe un kit de montare .. la un minione.....tot BMW...

ce parere ai....IA FOC SAU NU ???

post-3835-1170105950_thumb.jpg

Edited by Miguel

deci pana la urma se leaga toate firele.... cele nemufate se leaga in pozitia aia la fel cum ai spus tu pe mufa casetofonului....si firele de acolo care corespund codului de culori se pun in mugfa ce trebuie sertizata...si de mufeaza pe mufa de pe cablu...iar mufa alba cred ca poate fi pusa tot in sparele casetofonului..in pozitia B..

stai un min..te rog

fii atent arunca o privire pe schema asta...

si mai am io intrebare...cred ca pot monta mufa alba direct in spatele head unitului ca sa nu mai ma plimb prin....tota masina cu cabluri........sta este luta de pe un kit de montare .. la un minione.....tot BMW...

ce parere ai....IA FOC SAU NU  ???

186131[/snapback]

Am vazut si eu schema asta, dar nu este acelasi lucru... tu ai sistem navy 16:9 si unitatea ta este in portbagaj... adica mufa din prima imagine se gaseste unde ti-am aratat eu, adica in portbagaj... este posibil sa gasesti si in bord cablurile respective dar eu am incercat sa-ti usurez munca, pt. ca ai deja mufa respectiva pe care doar o conectezi, nu trebuie sa faci sertizari suplimentare de cabluri...

Daca vrei, poti incerca, sa gasesti si in bord... stai sa-ti dau codurile de culori... ai 3 cabluri:

White-Brown / Audio common from 6CD player

White-Red / Audio Left Channel from 6CD player

White-Blue / Audio Right Channel from 6CD player

terbuie sa desfaci mufa alba si sa verifici ce cabluri ai, si vezi daca gasesti aceste cabluri in bord...

BAFTA!

Am vazut si eu schema asta, dar nu este acelasi lucru... tu ai sistem navy 16:9 si unitatea ta este in portbagaj... adica mufa din prima imagine se gaseste unde ti-am aratat eu, adica in portbagaj... este posibil sa gasesti si in bord cablurile respective dar eu am incercat sa-ti usurez munca, pt. ca ai deja mufa respectiva pe care doar o conectezi, nu trebuie sa faci sertizari suplimentare de cabluri...

Daca vrei, poti incerca, sa gasesti si in bord... stai sa-ti dau codurile de culori... ai 3 cabluri:

White-Brown / Audio common from 6CD player

White-Red / Audio Left Channel from 6CD player

White-Blue / Audio Right Channel from 6CD player

terbuie sa desfaci mufa alba si sa verifici ce cabluri ai, si vezi daca gasesti aceste cabluri in bord...

BAFTA!

186146[/snapback]

bun mufa alba corespunde codului de culori...si o sa o mufez in porbagaj....

insa vad ca trebuie sa scot trei fire...si sa le inlocuiesc cu cele nesertizate...

pe alea de unde le mai iau ..din bord sin spatele casul;ui sau tot dimn porbagaj..ceea ce ar insemna ca nu mai am cablu...???

acum chiar sunt de tot in ceata...

deci tot ce este in acele poze se face dor pe o mufa pe care eu o gasesc doar in porbagaj...

bun si atunci cum mai ajung cu cablul in fata...

trebuie sa in prelundgesc eu....

el oricum este lung...cred ca are 5 metri...deci ar trebui sa fie si in fata...o mufa la care sa pot lega cablurile nesertizarte...si pe alea pe care le scot sa le mufez in mufa ce imi ramane...

....

este aiurea rau...pana nu dau bordul jos nu pot...sa imi dau seama...

...la tine ce ai gasit in spate navigatiei...????

Edited by Miguel

deci pana la urma se leaga toate firele.... cele nemufate se leaga in pozitia aia la fel cum ai spus tu pe mufa casetofonului....si firele de acolo care corespund codului de culori se pun in mugfa ce trebuie sertizata...si de mufeaza pe mufa de pe cablu...iar mufa alba cred ca poate fi pusa tot in sparele casetofonului..in pozitia B..

186142[/snapback]

Se leaga doar 2, cea alba in spate (daca vrei), si cele 3 cabluri...

Mufa aceea mica neagra care are acelasi cod de culori ca si firele nemufate nu mai trebuie legata... intefata ta este pt. mai multe modele si din acesta cauza este o a treia mufa...

P.S. NU vreau sa iei tot ce spun eu ca si o garantie... eu incerc doar sa te ajut... hotararea finala o iei TU...

Se leaga doar 2, cea alba in spate (daca vrei), si cele 3 cabluri...

Mufa aceea mica neagra care are acelasi cod de culori ca si firele nemufate nu mai trebuie legata... intefata ta este pt. mai multe modele si din acesta cauza este o a treia mufa...

P.S. NU vreau sa iei tot ce spun eu ca si o garantie... eu incerc doar sa te ajut... hotararea finala o iei TU...

186158[/snapback]

bun deci cea alba in spate.. si cea mica sau firele alea... dupa schema ai a cu pozitiile 9 12 15....

ps firele le leg de cele existente sau le inlatur pe alea si le pun pe astea...???

acum chiar sunt de tot in ceata...

deci tot ce este in acele poze se face dor pe o mufa pe care eu o gasesc doar in porbagaj...

bun si atunci cum mai ajung cu cablul in fata...

trebuie sa in prelundgesc eu....

el oricum este lung...cred ca are 5 metri...deci ar trebui sa fie si in fata...o mufa la care sa pot lega cablurile nesertizarte...si pe alea pe care le scot sa le mufez in mufa ce imi ramane...

....

este aiurea rau...pana nu dau bordul jos nu pot...sa imi dau seama...

...la tine ce ai gasit in spate navigatiei...????

186157[/snapback]

la navigatie ai conectate 2 mufe una albastra si una alba...

eu ti-am spus la mine am conecta in portbagaj ambele mufe dar eu am alta instalatie pt. iPod...

si acum parerea mea finala.... vad ca esti putin derutat... DE CE nu mergi la o reprezentanta BMW sa-ti monteze ei instalatia... ai si garantie si nu te mai stresezi atat...???

la navigatie ai conectate 2 mufe una albastra si una alba...

eu ti-am spus la mine am conecta in portbagaj ambele mufe dar eu am alta instalatie pt. iPod...

si acum parerea mea finala.... vad ca esti putin derutat... DE CE nu mergi la o reprezentanta BMW sa-ti monteze ei instalatia... ai si garantie si nu te mai stresezi atat...???

186168[/snapback]

ok..multam mult...

maine vad ce se intampla...dc nu ma descurc..o sa dau o fuga la reprezentanta...dar astia aici sunt dusi rau de tot....

..maine o sa am rezultatul final ia foc ..sau este in regula..pana la urma ce o fi o fi...]\

multam inca o data..

Eu am stat 2 saptamani sa ma lamuresc cum este si sa fac cercetari... dar eu daca aveam o problema, vorbeam cu un consultant de la firma de unde am cumparat instalatia...

186173[/snapback]

da ideia este caeu am cumparat instalatia acum trei zile din ro...si acum sunt in spania...

nu am avut timp de montaj...

si boul ala de la reprezentanta a spus ca totul se monteaza in spatele head unitului... in fine...

vad eu cum rezolva si treba asta...

da ideia este caeu am cumparat instalatia acum trei zile din ro...si acum sunt in spania... nu am avut timp de montaj... si boul ala de la reprezentanta a spus ca totul se monteaza in spatele head unitului... in fine... vad eu cum rezolva si treba asta...

Cel de la piese stie el ceva... dar montajul la modelul tau se face o parte in portbagaj si o parte in bord... atunci DE CE mai ai cablul ala de 5 m ?

Din cate stiu eu, orice reprezentanta este obligata sa-ti monteze piesele, cu conditia sa fie ORIGINALE, nu conteaza de unde le-ai cumparat...

Chiar sunt curios daca reusesti sa faci ceva...

BAFTA!

P.S. Vezi ca in bord mai ai mufa de la AUX... incearca inainte de a face legaturile la cablurile acelea... sa conectezi mufa aia mica neagra la AUX... poate merge asa si nu mai este nevoie sa sertizezi cablurile... oricum mufa alba tebuie conectata sigur in portbagaj...

Gata fratilor... am reusit azi sa montez rahatul ala de kit... dupa ce sigurantele au pocnit de cateva ori ca floricelele...am reusit...

deci in final....

Pentru E46 2003 cu NAVI onboard... montajul se face in felul urmator...

in porbagaj...asa cum am fost sfatuit..se conecteaza...la unitatea de sub DVD mufa alba in pozitia B iar cablurile nesertizate se lipesc atentie se lipesc de cablurile din mufa principala conform codului de culori.....

PS ...multumesc celor care au venit in sprijinul meu pe acest topic cu sfaturi....

Bun acum mai ramane sa vad cum fac sa imi vada si CD TEXT... am inteles ca este ceva de la ID3 sau tagul MP3 ului....

bine mai multe inf o sa aflu de aici

http://www.bimmernav.com/bmw_mp3_cd_changer.html

Ma bucur ca ai rezolvat... ideea cu CD TEXT este ca terbuie sa lansezi un mp3, de pe iPod... cred ca stii cum sa transferi melodiile pe iPod... (iTunes)... o sa-ti trimit un PM cu mai multe detalii (un link unde gasesti 2 mp3-uri... setari pt. CD TEXT ON/OFF... adica unul este pt. activare si unul pt. dezactivare).

P.S. Nu stiu daca o sa mearga pe interfata ta, dar merita sa incerci...

....Deci nu merge ... nu pot accesa meniul...pe butonul 6 si am executat mp3ul ala degeaba...

bun sa vedem...

daca convertesc mp3 urile in ID3 v2 ..am vreo sansa sa fac rahatul ala sa imi arate.....text...

exista vre-o solutie sa il fac sa imi arate cd text...??? pe interfata asta....

"cea cumparata de la BMW"

• 2 months later...
kitul este 8 mil 8 sute si montajul este 14 sute ..depinde de ce ai pe masina pus...

de restul nu stiu ....eu nu sunt in tara si nu am putut sta sa il si montez...de asta cer sfaturi aici insa se pare ca..nu prea este inrteresata lumea....

185577[/snapback]

Kitul merge pus si pe E30? Ca am primit un iPOD 60 Video si nu mai are rost sa iau un DVD si sa tot ard cd-uri cand am 60gb la indemana.

Kitul merge pus si pe E30? Ca am primit un iPOD 60 Video si nu mai are rost sa iau un DVD si sa tot ard cd-uri cand am 60gb la indemana.

220699[/snapback]

maestre nu stiu exact ..l stiu ca mere sigur pe E 46...si ca iti accepta comenzile de pe volan... calitatea sunetului pot spune ca este un pivut mai buna... depinde cum setezi equaliserul in ipod.. bine nu este notabila chestia....

are un minus acest modul ... nu accepta numele melodiei . pe displayul navi

a venit !

cei "mai cu cap" cheltuiti 150$ :blink: KIT de la DICE pt ipod integration. Ipodu se tine in torpedou si de pe casetofon (indiferent de model) poti selecta melodii, chapter... ce mai... VIS !... scrie numele melodiei...

PS: si merge si de pe volan !

post-984-1176791900_thumb.jpg

post-984-1176791907_thumb.jpg

Edited by bunilla

a venit !

cei "mai cu cap" cheltuiti 150$ :blink:  KIT de la DICE pt ipod integration. Ipodu se tine in torpedou si de pe casetofon (indiferent de model) poti selecta melodii, chapter... ce mai... VIS !... scrie numele melodiei...

PS: si merge si de pe volan !

222387[/snapback]

de unde e adus? :)