Jump to content

Vopsire capota E60

Recommended Posts

bineinteles

Vopsitul unei capote ar trebui sa coste maxim 300 de lei .Nu e mare smecherie.

Na ma gandesc si la calitate,probabil ca ei ar face asta cel mai bine,dar totusi 1500 e cam mult.Stii vreun loc in care pot sa o fac si sa nu ma coste mai mult de 1000 de lei?Dar nici sa fie capota o culoare si restu masinii alta culoare.

probabil ca ei ar face asta cel mai bine

de ce ? codul de culoare e unic.Orice vopsitorie cat de cat respectabila(cu cuptor) ar trebui s-o faca perfect,sa nu se observe nicio diferenta,mai ales ca e o piesa detasabila de pe masina .

Din pacate eu nu sunt din Buc.nu te pot indruma.Dar cu siguranta ca pe topic o sa apara colegi care le mai stiu pe acolo :thumbsup:

de ce ? codul de culoare e unic.Orice vopsitorie cat de cat respectabila(cu cuptor) ar trebui s-o faca perfect,sa nu se observe nicio diferenta,mai ales ca e o piesa detasabila de pe masina .

Din pacate eu nu sunt din Buc.nu te pot indruma.Dar cu siguranta ca pe topic o sa apara colegi care le mai stiu pe acolo :thumbsup:

Ma gandesc ca cei de la reprezentanta au mai multa grija,sunt mai profesionisti fata de vopsitoriile astea mai micute,pana la urma ii platesti si de 5 ori mai mult,parerea mea.Ar fi minunat daca as scapa doar cu 300 de lei,si sa arate perfect,mai ales in Romanica.

Probabil ca cel mai bine ti-o va vopsi reprezentanta. Desi codul de culoare este unic, e foarte posibil ca de fapt culoarea sa difere putin in functie de producatorul vopselei.

Nu trebuie uitat insa ca la reprezentanta preturile sunt semnificativ mai mari.

E tabla, din cate stiu eu, nu e niciun aluminiu.

Tabla nu inseamna ca e neaparat de fier :), Tabla poate fi si din aluminiu si din fier si din cupru si chiar si din aur.

TÁBLĂ1 táble f. 1) Foaie metalică subțire, folosită la acoperitul caselor și la confecționarea diferitelor obiecte; tinichea.

Edited by paul

Este FOARTE exagerat 1500 Lei pentru o capota.Incearca la Pitesti poate te ajuta vreun coleg desi vad ca nici cei din Bucuresti nu se grabesc cu un sfat,sau daca esti dispus pentru un drum la Valcea te indrum eu

Eu sunt din Pitesti,dar treaba e ca de duminica pana vineri sunt la fac in Bucuresti,si nu prea am cum sa fac.Unde in Pitesti zici tu?

aia erau carpaci nu meseriasi.Sunt si vopsitori adevarati.

Am vazut lucrare facuta de firma X si buna si rea. Explicatia a fost ca "Gigel" se grabea si ca nu a pregatit elelementul cum trebuie sau ca Gigel nu era acolo asa ca a vopsit-o Marius...

Eu unul nu as accepta asa ceva mai ales la capota de E60 care are o gramada de linii si se vor vedea usor imperfectiuniile.

Ma rog, fiecare face cum crede.

P.S. Pretul este in ton cu reprezentantele. Vopsirea unui spoiler spate M packet a costat 16 mil la Banat Car.

cand le faci pe casco pot sa coste oricat :rolleyes:

Probabil ca cel mai bine ti-o va vopsi reprezentanta.

si dupa aia poti constata cu uimire ca restul masinii are alta nuanta decat capota.Una e o vopsea sau un lac proaspat ,viu, si alta e o vopsea arsa de soare si inghetata de frig de-a lungul anilor....

Bai deci chiar sunteti absurzi in unele chestii, vopsitul este o operatiune destul de usoara, la cat costa un element la mai toate vopsitoriile, o faci de 2 ori pina iese bine cat sa te multumeasca si tot reusesti sa stai la jumatatea pretului reprezentantei. Costul de ora tehnica este absurd si nejustificat la reprezentanta, parerea mea !

Asta e pretul de reprezentanta/element - aprox. 1500 lei.

Pretul de vopsitorie e ~ 300 lei, cum spunea si Calin.

E importanta si vopseaua, dar si mai important e lacul. Daca nu sunt destule straturi sau nu e destul de gros, se ciobeste usor de la pietre.

PS: cum ai nimerit in Seria X cu capota de E60? :pardon:

Edited by C_o_s_m_i_n