Jump to content

Rugina pe e39 2001

Recommended Posts

Am si eu o problema care ma scoata din sarite cu un e39 din 2001, are rugina pe sub el in special pe unde sunt imbinate tablele, si a mai avut pe la praguri in partea din fata si la o aripa din spate acolo undes se imbina cu spoilerul un pic unflata vopseaua, care le-am reparat... intrebarea mea este , Daca o curat si o izolez rugina mai apare in viitor? ma deranjeaza deoarece am plecat de la un renault laguna 2 care nu avea pic de rugina pe niciunde...

p.s. A si inca ceva, nu este primul bmw care l-am vazut ruginit...

Edited by mmatey0071

Aceeasi problema o am si eu la un e46, e destul de deranjanta situatia, si banuiesc ca si daca se curata toata rugina, va aparea iarasi! Si am vazut multe cu rugina, mai ales pe aripile spate!

P.S. Pe langa faptul ca esapamentul e de rahat!

Edited by BZ 26 GLK

Daca rugina este curatata adecvat, pana la tabla, iar piesa este grunduita si vopsita corespunzator nu ar trebui sa mai rugineasca vreodata.

Oricum, tabla de e39/e46 e galvanizata din fabrica, in mod normal nu rugineste niciodata. Ar trebui sa va puneti intrebari daca asupra pieselor ruginite nu s-a intervenit in urma unor accidente.

Edited by djtaotao
  • Like 2

Pai e39-le meu a avut un singur propietar inainte full service history.... toti mecanicii la care am fost zic ca masina nu a suferit niciodata nici un accident in trecut ... vopsitorul unde am reparat rugina de pe praguri si aripa spate zicea ca masina arata ca noua, interior exterior.....oricum pentru marele brand BMW nu ma asteptam la atatea probleme pt autovehicolele din anii 2000: rugina, lipsa pixeli mid si ceasuri, consum de ulei ft mare.... in rest imi place foarte mult masina.

P.S. A si inca ceva am un punct pe plafon foarte mic, probabil de la nisipul de pe drujm din iarna asta imediat a ruginit, cum va explicati voi treaba asta .... s-au zgarcit cei de la BMW la calitatea tablei... Ma bate gandul sa renunt la masina nu am chef sa carpesc la ea pe fievare an cum carpeam dacia dupa fiecare iarna....mai am si un renault laguna 2 din acelasi an si are 2 zgarieturi pana la tabla inr-o usa si o am de 4 ani , si nu are pic de rugina pe nicaieri...

Am E39 fabricatie 1999 si nu are gram de rugina, deci masina ori nu a circulat foarte mult timp si a stat in zapada pana in zona portierelor, ori a suferit vreo dauna si a fost reparata superficial. Curata rugina si cauta solvofier sau echivalent. Aplica tratamentul grunduieste, vopseste, antifoneaza (daca este dedesubt). Sigur nu mai apare.