Jump to content

Faruri chioare

Recommended Posts

Am faruri bosch,cu lupa, pe care le-am si "xenonat". Totusi, dupa ce le-am si reglat mai demult, mi se par chioare fata de alte masini. Are E36 farurile mai chioare de fel sau e alta problema ? Am un prieten cu logan de transforma noaptea in zi... nu mi se pare corect.
  • Downvote 1

sunt mai slabe, eu aveam inainte fara lupa si chiar nu le suportam. Acum am cele cu lupa si e ceva mai bine. La logan, ai un singur rand de plastic intre bec si exterior, la e36 ai doua sticle de o grosime generoasa. Verifica sa nu fie reglate sa bata prea jos. Daca Loganul are xenon fara lupe, atunci clar e superior, insa nu vrei sa-ti vina un logan de-asta noaptea, din fata. Eu le dau faza lunga tot timpu. Culmea e ca unii care au xenon far lupa, atunci cand iti dau si ei faza lunga, obsrvi ca faza lor lunga obisnuita e chiar mai slaba decat xenonul de pe scurta.
  • Like 1

iti pot recomanda sa dai sticluta rotund de la fiecare ''ochii'' de la faruri sau macar de la cel de faza scurta, vei observa ca va fi diferenta, daca nu inseamna ca sunt proaste farurile, eu tot bosch am cu lupa si xenon si sunt MULTUMIT :drinks:

asa sunt farurile la E36, am avut si eu faruri bosch cu lupe si becuri vision plus ...si degeaba, sunt prea mici farurile si oglinzile(mai compara-le cu alte masini);e unul din punctele foarte slabe ale masinii, e chioara in comparatie cu alte masini.
  • Downvote 1

• 1 month later...

La mine a fost o mare imbunatatire dupa ce le-am desfacut si am curatat oglinzi, lupe si sticlele pe interior +xenon 4400k , chiar sunt ok farurile purple.png

Si la mine sunt curate si s-a vazut diferenta, dar tot chioare in comparatie cu alte masini. Sunt reglate sa bata destul de sus.

Ziceam ca la logan bat mai bine cu becuri, decat la E36 cu xenon.

• Downvote 1

Si la mine sunt curate si s-a vazut diferenta, dar tot chioare in comparatie cu alte masini. Sunt reglate sa bata destul de sus.

Ziceam ca la logan bat mai bine cu becuri, decat la E36 cu xenon.

Never, vin eu cu e36-ele meu si pui tu orice logan stock chiar si cu xenon si ai sa vezi ca lumina e mult mai bine concentrata si vizibilitate mai buna

• Like 1