Jump to content

Vand interior - E46 coupe- !

Recommended Posts

ce pret au doar scaunele separat?ms

Salut , nu le vand separat.

salut

iti ofer 150e plus scaunele mele din piele(normale/manuale) pe cele 2 scaune sport ///// asta ca sa nu ramai cu jumatate de interior la vanzare

cu stima Alin

Salut , imi pare rau , nu pot sa te ajut.

Salut,

Scaunele sunt de pe o mașină cu volan pe dreapta, nu? Din poze așa pare, dar vreau să fiu sigur.

Dacă greșesc, sunt interesat, dar dacă am dreptate e prea complicat montajul (cu tot cu mutat comenzi+memorii pe scaunul șoferului).

Edited by Ciuby

Salut,

Scaunele sunt de pe o mașinĂŁ cu volan pe dreapta, nu? Din poze așa pare, dar vreau sĂŁ fiu sigur.

DacĂŁ greșesc, sunt interesat, dar dacĂŁ am dreptate e prea complicat montajul (cu tot cu mutat comenzi+memorii pe scaunul șoferului).

Salut, interiorul provine de pe o masina cu volanul pe partea dreapta. Nu stiu cat este de complicat , la cine am vandut pana acum nu am auzit ca au mutat memoriile.

Din cate ma inteles mai sus ai plafon negru pentru e46 coupe ? . . . Daca da ma intereseaza si pe mine. Da-mi un pm te rog daca ai si un numar de telefon daca se poate. Mersi mult.

Plafon fara trapa + stalpi + lampi - 100 euro.

0765.505.111 / 0740.380.424

Ms frumos colegu'.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

salut,

ma intereseaza un interior complet cu plafon si stalpi negru.

un pret total te rog...

esti din craiova ?

daca ne intelegem cum procedam ?

Salut, momentan nu te pot ajuta cu plafon negru.

Interiorul se poate trimite prin Fan Courier sau , varianta mai ieftina , Atlasib - cu plata ramburs.

Edited by Mihaitza

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.