Jump to content

Vand arc spate cu o dunga alba/gri E46

Recommended Posts

A fost montat pe masina mea, mi s-a rupt unul dintre ele si intrucat nu am gasit second nici unul cu dunga alba/gri, am cumparat 2 noi

Culoarea de pe arc pare gri, dar avand in vedere ca arcurile noi au venit cu o dunga alba, ma gandesc ca poate fi si un alb mai inchis la culoare, nu stiu exact.

Acum am ramas cu arcul vechi intreg, cel rupt l-am aruncat

Daca sunt doritori, aveti o poza mai jos (era inca montat pe masina)

Pret: 75 lei (cele noi costa 400/buc)

Detalii la 0722475912 - Dan

post-31822-0-09474900-1363724515_thumb.jpg

A fost montat pe masina mea, mi s-a rupt unul dintre ele si intrucat nu am gasit second nici unul cu dunga alba/gri, am cumparat 2 noi

Culoarea de pe arc pare gri, dar avand in vedere ca arcurile noi au venit cu o dunga alba, ma gandesc ca poate fi si un alb mai inchis la culoare, nu stiu exact.

Acum am ramas cu arcul vechi intreg, cel rupt l-am aruncat

Daca sunt doritori, aveti o poza mai jos (era inca montat pe masina)

Pret: 75 lei (cele noi costa 400/buc)

Detalii la 0722475912 - Dan

post-31822-0-09474900-1363724515_thumb.jpg

e vorba de fl sau non fl ?

arcul este de la E46 FL. Dar conteaza culorile de pe arc

auras: problema cu arcurile la E46 este ca nu poti sa le cumperi aftermarket, pentru ca nu au cod din cifre, au doar codul de culoare de pe el. Si stiu cat costa, pentru ca eu am cumparat 2 arcuri, pentru ca nu am gasit altul pe codul meu de culoare. Daca tu le gasesti la 100 lei exact ce ai nevoie, bravo tie!

Dar nu vorbim de arc "generic". Din cate am inteles, in functie de ECHIPAREA masinii se stabileste ce arc se pune. Pentru ca echiparea modifica greutatea

Edited by 4EST

scz ca intervin, da de unde scoti preturile astea 400 lei un arc nou, azi am mers la un magazin de piese si un arc nou incepe de la 100 lei in sus, maxim 200 lei, poate doar daca il iei de la reprezentanta sa coste cat ai zis tu :thumbsup:

Un arc nou original dupa codul VIN costa aprox 100 euro.

Dar fiind arc SH, pe forum se gaseste la 50 de lei/buc.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.