Jump to content

Vand BMW E30

Akasha

Recommended Posts

Masina merge destul de bine. Doar pentru cunoscatori si pasionati!

BMW E30 aka ursulet, an 1984, motor 2500 benzina, motronic 2, ITP valabil pana in 2014, geamuri&oglinzi electrice, trapa, ABS, jante originale BBS, volan M-TECHNIK 2, bara spate MTECHNIK 2, faruri xenon, inchidere centralizata, inmatriculata RO, cauciucuri vara Toyo. Masina merge destul de bine. Doar pentru cunoscatori si pasionati!

Pompa frana 525tds, toba sport, antifonata profesional, mp3, faruri smoked cu angel eyes, suspensii sport, stopuri negre, volan m-tecnik2 imbracat in pielea originala, mp3, nu prezinta rugina, key-less entry, nu bate, nu troncane, interior inchegat, baterie in portbagaj noua, punte spate discuri, obd, masina este 2.5 de fabrica, motorul este cel din acte, actele sunt la zi, se poate oferi fiscal, PROPRIETARA in acte.Ploiesti

Pret: 2000 euro

Telefon: 0728434822

Edited by Akasha

Keyless entry..inchidere centralizata dohhhh, anuntul este activ, nu am platit aia 2 euro si d-aia scrie inactiv.

Nu am nevoie de pareri despre cum este masina. Am pus topicul ca s-o vand asa ca doar cine este interesat o sa-i raspund, sau mai bine sa ma sune.

Masina merge destul de bine. Doar pentru cunoscatori si pasionati!

BMW E30 aka ursulet, an 1984, motor 2500 benzina, motronic 2, ITP valabil pana in 2014, geamuri&oglinzi electrice, trapa, ABS, jante originale BBS, volan M-TECHNIK 2, bara spate MTECHNIK 2, faruri xenon, inchidere centralizata, inmatriculata RO, cauciucuri vara Toyo. Masina merge destul de bine. Doar pentru cunoscatori si pasionati!

Pompa frana 525tds, toba sport, antifonata profesional, mp3, faruri smoked cu angel eyes, suspensii sport, stopuri negre, volan m-tecnik2 imbracat in pielea originala, mp3, nu prezinta rugina, key-less entry, nu bate, nu troncane, interior inchegat, baterie in portbagaj noua, punte spate discuri, obd, masina este 2.5 de fabrica, motorul este cel din acte, actele sunt la zi, se poate oferi fiscal, PROPRIETARA in acte.Ploiesti

An fabricatie: 1984, a avut motor 1.8 i s-a pus 2.5, a avut motronic 1 i s-a pus motronic 2.

Pana la urma e 2.5 de fabrica sau a fost 1.8 si s-a pus 2.5? :download:

Juri pe rosu ca aia de la praguri nu este rugina? :shifty:

http://img607.imageshack.us/img607/1960/bmw32525001ss.jpg

motorul original a fost 1.8 iar dupa aceea i s-a pus 2.5 care s-a trecut si in acte 2.5 ai inteles ? tre sa-ti desenez?

rugina are putin la praguri

Esti interesat? Vino s-o vezi!

poate ar trebui sa-ti faca cineva tie un desen de cunoscator

ai spus ca e 2.5 de fabrica, din care se intelege ca masina a iesit de pe poarta fabricii cu motor de 2.5, ai inteles sau trebuie sa-ti desenez?

• Like 2

... antifonata profesional, mp3, faruri smoked cu angel eyes, suspensii sport, stopuri negre, volan m-tecnik2 imbracat in pielea originala, mp3, nu prezinta rugina, key-less entry, nu bate, nu troncane, interior inchegat, baterie in portbagaj noua, punte spate discuri, obd, masina este 2.5 de fabrica, motorul este cel din acte, actele sunt la zi, se poate oferi fiscal, PROPRIETARA in acte.Ploiesti

Antifonata " semiprofesional " avand in vedere faptul ca a ruginit la praguri :poke: .

motorul original a fost 1.8 iar dupa aceea i s-a pus 2.5 care s-a trecut si in acte 2.5 ai inteles ? tre sa-ti desenez?

rugina are putin la praguri

Esti interesat? Vino s-o vezi!

Poate nu inteleg eu,sunt mai greu de cap.Ma prind greu si uit repede :ermm: .

Sunt afirmatiile tale de care esti raspunzatoare, nu?

Nu trebuie sa-mi desenezi nimic, am inteles de la inceput ca minti :wink: .

Imi cer scuze... este asa cum zic eu motorul original a fost 1.8 dupa aceea i s-a pus 2.5. in acte este trecut 2.5.

Este antifonata in interior. Nu prezinta rugina in interior.La praguri este putin. In fine cine este interesat sa o cumpere poate sa ma sune si ne intalnim ca sa o vada si astfel evitam orice discutie inutila. Eu credeam ca acest topic l-am creat strict pentru vanzarea unei masini, nu sa se dea careva cu parerea si sa mi se arate toate defectele la masina ca pana la urma toate masinile au defecte. :thumbsup:

aa...este un topic dedicat vanzarii unei masini, nu pentru pareri..daca aveam nevoie de pareri faceam un topic cu "masina mea" sau "dati-mi pareri ca si asa n-aveti ce face" ...pla meaaaaa

ROG moderatorul sa stearga acest topic...n-are rost!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.