Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Resetare BC E34 (schimbare meniu in lb engleza si resetare interval service)

Lucian Ion

Recommended Posts

Salut si bine v-am gasit!

Mi-am luat pe 31 Martie un E34 540i, Individual. L-am luat direct de la propietar care il are din 2000. Mi-a spus ca a fost preparat in Germania la ALPINA si ca a fost adus la 315 cai (am sa-l intreb daca are vreo factura-ceva). Are 280k km, ceva rugina pe alocuri si-i bate cardanul in treapta 1 si 2(cica ar fi din tampoane). Am sa pun si niste poze cu agregatul in cauza.

Oricum, intrebarea mea pt voi este daca pot schimba meniul calculatorului din germana in engleza din butoane si cheie sau e nevoie de conectare la calculator.

Deasemeni, m-ar interesa ceva detalii legate de resetare intervalului de service (cate metode sunt). Eu am vazut ceva cu scurt-circuitarea mufei rotunde din compartiment motor (gaura 7 cu 19 parca), insa mi se pare cam ... neortodoxa.

Daca s-au mai discutat aceste aspecte (si cel mai probabil sunt de mult fumate) directionati-ma la locul cu pricina (cam dificil sa cauti prin 179 de pagini)

Multumesc!

e foarte simplu.

ai 2 butoane la ceasurile de bord.

Il tii apasat pe cel din dreapta si pui contactul tinanad in continuare apasat butonul. In vreo 10 sec o sa inceapa sa iti apara diverse limbi.

Cand se deruleaza la cea dorita iei mana de pe buton.

Resetarea indicatorului de service nu e neortodoxa, exista un BMW reset tool la vreo 45 de euro care face acelasi lucru, inchide circuitul ala. O sarma are acelasi efect.

Alta optine este tester, dar iar.. e o cheltuiala inutila. Eu folosesc procedura asta de vreo 4 ani..

http://netisak.lpru....service_en.html

un site foarte util cu multe DIY si informatii utile despre intretinerea la e34 e asta

http://www.bmwe34.net/

Edited by DOMI